The power of photoshop



1½ timme senare..

the power of photoshop säger jag bara. Mycket piller göra på denna bild ska jag säga. Vad tycker ni då? Vart det ett bra resultat? Bättre iaf  ..jag är smått stolt över mig själv nu faktiskt.




stor expolsion

Jag for och skulle tanka bilen, så jag står där och väntar på att det ska tanka klart. Som den dagdrömmare jag är så kastas jag direkt in i en tanke..om explosioner.. Jag föreställer mig olika scener där det kan skapas en stooor explosion.. Och när jag dagdrömmer så här så glömmer jag allt annat runt omkring. Plötsligt klickar det till från pumpen och jag, lättskrämd som jag är, hoppar ett skutt och säger med låg röst "omen shit".. Jag spärrar upp ögonen lagomt förvånad och kommer ju på att det står en herre bakom mig och tankar sin bil. Jag satte mig i bilen utan att vända mig om en enda gång.. Flinade och for iväg..oh dear lord! varför ska jag gö bort mig på det här sättet =P fast det här var ju endå ganska lindrigt måste jag påstå.. Ja, är det nån som vill joina mitt team? Känner du dig manad att dela med dig av dina pinsamheter? ;)

 

 


Min Soulmate-lookalike är..



Jag har fått höra att jag är lika dessa personer :) En kvinna på dejtingreklamen, Avril, Jolie, Garbo, The ring, Cathrine zeta jones.. Ja många olika.

Miss jolie har jag fått många tillsägningar om, osså the ring haha :P Sedan några på garbo och Avril.. hm..
Men jag den som folk MEST påpekar är att jag är lik min mamma!

 




Ja, vad säger ni?
Den vänsta sidan är mamma och den högra är jag..





Jag har aldrig varit så snabb

Fy, min morgon började inte bra idag kan jag säga. Vakna och innan jag ens hann känna att jag var trött så hade jag tydligen somnat om igen. Vakna av mig själv 20 minuter senare dock, tur de! Klockan tjugoöver sju vaknade jag och halv åtta så skulle mamma hämta mig från simhallen. jag säger då de, jag har aldrig varit så snabb i hela mitt liv. Stuttsa upp, på med kläder samtidigt som jag rostade mackor och hällde upp juice i en flaska (jag måste verklige äta frukost på morgonen, annars mår jag illa av hunger) , in på toa, fixa upp håret i en toffs, på med skor, springer över berget samtidigt som jag äter mina rostade mackor..jag hann på klockslaget. Grym tjej ;D

Nu är det helg för mig och jag ligger redan till sängs..närå, men jag ligger faktiskt i sängen, jag slappar lite innan jag ska orka ta mig en dusch och sedan höra vad mina kära vänninor ska hitta på ikväll :) Jag känner just nu bara för att mysa..  med nå tända ljus, äta nånting gott.




crazy motherfuckers


När du blir rädd..


Flera olika människor blir skrämd




haha jävla skön!


Var är det som är så roligt egentligen att skrämma människor? =P Jag vet inte, men jag älskar det. Hatar dock själv att bli skrämd.. reagerar olika faktiskt. Ibland skriker man ett döds-skrik och skyddar sig..ibland skriker man inte alls och vissa gånger jah, då börjar man till o med själv att boxa med knytnävarna.. Här hittar jag iaf ett klipp på tuben! hahaha.. vissa är det bara synd om , man ser hur dom verkligen känner dödsångest :P

Enjoy!

Hur reagerar du när du blir rädd? Petra vet jag att hon bara stampar med fötterna.. Carro har ett charmigt flickskrik ibland.. Matilda?? Hm vet faktiskt inte =P Tror att det är mest agressivt faktiskt. Isabell tro jag faktiskt hoppar till lite, skriker och blir sedan glad? Ella skriker alltid - "AAH åh gud! " hahaha


Ni måste se det för att tro det


hahahaha

Det här klippet visade pebb mig och tänkte att jag måste bara visa den för er andra som inte sett den. Det är alldeles för bra för att vara sant. Tro mig, det finns någon som vakar över oss..ni kommer också tro på det efter att kika på det här klippet.. Sånt här händer ju bara inte =P ..men jo..tydligen..

Jag tror redan på ödet, men det här..det var pricken över i:et om man säger så


two twins, one sister





halloj! fan va duktig jag var idag på gymmet, gav järnet idag. Så skönt i kroppen efteråt.. Iallfall, gissa vem kan börja trixa i photoshop igen? ;D MEEE.. Hade tråkigt & kände begär. Så jag gjorde en trippel bild på mig själv, bra metod om inte annat att testa vilket smink man kan passa i =) Vet inte riktigt vilket jag passar bäst i..men undra om jag inte passar lite i bruna ögon endå?




"Film blir verklighet"

Varm choklad, grädde och marshmallows..Kan ni förstå hur gott det är!? Jag ha alltid funderar på vad det är dom lägger i den varma chokladen på filmer, och det visar sig vara marshmallows, så det här var jag ju bara tvungen att testa med tjejerna. Vi köpte mini marshmallows..och tame fan va gott det var! ..Dom liksom mjuknar och då när du dricker det så smälter det i munnen.. mmh.. så jävla gott :D Och nu skulle det faktiskt inte vara helt fel med en kopp varm choklad :>






I gröna myströjan


Sara, matilda, jag & carro

Sitter hemma hos issa just nu och hittade den här bilden på datorn. En nykter utgång för min del sedan ett längre tid tillbaka, då jag just kommit hem från Grekland, fan va ljus jag är i håret! Tycker jag är olik mig på den bilden.

Ja vad ska man hitta på idag då? Jag sitter i min nya mysiga stickade tröja som mamma köpt till mig, här brevid mig lirars det guitar hero, jag är inget stort fan av spel så jag håller mig till datorn. Försöker komma på om det är något bra på tv ikväll åh, men kommer inte på nåt..eller JO! Är det inte fråga Olle ikväll ?





Söker insperation?



Här är en photoshop makeover som jag hittade på youtube. Den är väl på gränsen till för lång, men helt okej faktiskt. Många moment som händer rätt så snabbt, så det blir inte tråkigt att titta på. Tänkte iaf det är någon photoshop fixare där ute som kanske vill bli inspirerad =) Blir ett naturligt resultat..


Jag ser det bara inte

Jag är djup idag.. Jag började fundera mycket på saker & ting när jag gick hem till mormor. Jag funderar mycket på varför man är missnöjd med sig själv. Och jag vet inte om det är känslor eller hjärnan som spelar spratt, men jag vill jämföra det med våran "syn". Jag kan ju inte se vad som är så bra med mig. Jag ser inte vad det är som är så fint.. Ett utmärkt exempel på detta gällande mig själv är: att jag vet att jag inte är överviktig eller tjock.. Jag vet det. Men jag ser inte mig själv som smal och ser inte vad som är fint. Jag får för mig att jag måste träna mer osv.. Ni förstår vart jag vill komma med det exemplet? Man är blind för sig själv helt enkelt. åt båda håll.. Precis som att människan inte vill inse vad som är så bra och fint, så ser man sällan sina brister också..

Jag har mina dagar, jag försöker bygga upp mitt inre och tänka positivt om mig själv. Och vissa dagar känner jag mig fin och bra..sedan andra dagen. BAM det rasar till grunden och kan ta lång tid att bygga upp igen.

Men något jag tycker är bra med mig själv är att jag är djup och rätt klok. Jag förstår och försöker sätta mig in i andras situationer. jag dömer inte rakt av och det vill jag endå påstå är en bra egenskap. Jag vet att det finns många som just nu läser detta som kan känna liknande gällande sig själv. Duger jag som jag är? Jag har personligen svårt att hitta bra saker på mig..så jag försöker hitta bra egenskaper, vilket du också kan göra om du tvivlar på dig själv. Man måste börja någonstans :)


A moment of weakness

Jag fick mig några veckors frihet i själen. Du vet, inga bekymmer, ingen ångest, allt bara kändes bra. Det kom plötsligt en dag, då alla problem försvann. Är glad jag fick några veckor av det, det behövdes. Men nu skakas man om igen och återgår till att ha lite mindre ro i själen. Jag tycker livet är en enda stor frustration, dag in, dag ut.. Och jag ska vara riktigt ärlig emot er, så där ärlig som människor sällan är.. Det enda jag känner för just nu..är att krypa ihop i fosterställning och tycka synd om mig själv.

Men det får man väl inte..eller?

Jag undrar vart jag får min styrka ifrån..eller ne, det har jag faktiskt inte. Jag känner bara tvång att orka. Att orka ställa upp för andra, att känna skuldkänslor att tacka ja till arbete när jag egentligen inte vill eller orkar. Men tackar jag inte ja, då är man ju lat. Jag är bortskämd som folk i min närhet vill påstå. Ibland känns det ärligt talat som om det är bara jag som ska förstå, bara jag som ska sätta mig in i andras situationer..men ingen annan gör det tillbaka.. (säger inte att det är så, men att det känns så..) .Jag är trött och har insett man kommer aldrig få andas ut.

Och nu känner jag till o med skuldkänslor för att jag skrev detta i bloggen..




lookalike-soulmate?



Lika som bär.. Men har faktiskt inte en aning om vem hon till höger är. Någon annan som vet? Men roligt att se endå att det finns folk som är så lika. Jag har många gånger tänkt på om det finns nån som är lik mig? Alltså så man nästan tar fel? ..Where are you my lookalike-soulmate!?




Unga läsare

Shit..Jag var nyss in på Fokis blogg, hon hade lagt upp en video där hon får träffa massa fans. Det som var skrämmande i mina ögon är att läsarna är väldigt unga tjejer. Missuppfatta inte ordet "skrämmande", men dom tjejerna ser ju endå upp till henne väldigt mycket då dom kan ta sig i tid att åka dit för att träffa henne. Och Foki har ju indirekt deras liv i hennes händer. Alltså hon kan påverka väldigt mycket hur deras val kommer se ut, speciellt när dom är så pass ung. Det är lätt att man tar efter den man ser upp till. Dom tjejerna såg ut att vara runt 13 många av dom, om inte till o med yngre?

Och tanken bara slog mig..tänk om jag har så pass unga läsare med? Hur påverkar jag dom? Påverkar jag dom nånting alls? Positivt? Negativt? Jag tänker om det finns nå smarta ord jag kan säga. Men kommer inte på någonting. Inläggen i bloggen får tala för sig själv istället :) Förutom mina närmsta vänner som uppdaterar sig genom mina blogginlägg, så finns det ju andra som fortsätter läsa den, så nånting måste jag ju göra rätt :) Så det känns ju bra.

Nu ska jag äta nåt och sedan duscha snabbt, ska nämligen iväg till Festyran i sörberget och kolla om jag kan hitta nå kläder till halloween. Jag har fortfarande inte riktigt kommit på vad jag vill klä ut mig till :S Jag lägger upo lite gamla bilder sedan Ellas & Issas halloweenfest, kanske ni andra kan bli inspirerad.




 

Jonte som är till vänster på denna bild, hans klädsel vart verkligen en hit! Utklädd till väktare.. Alla trodde ju nästan att det var en väktare på riktigt, så folk vart paranoid och började gömma spriten.


Sex..

..and the city

Våran carrie börjar bli lite sliten tyvärr.. Lite redigering i photoshop och allt är bra igen.
men vi gillar na endå, eller hur? ;D Är det nån som minns när den nya sex and the city - filmen skulle komma? Var det 2010?

Fan va veckan har gått snabbt för min del! Det är redan måndag..imorrn är det desperata hemmafruar..jag tyckte att jag nyss skrev ett inlägg om det ju! Sinnes.. Imorrn ska jag äta lite ben & jerrys tro jag :> maha


Börjat med dumheter..

trött tjej uppdaterar.. Har haft en mycket trevlig kväll, berättar mer om den imorgon. Nu är jag så himla trött att jag har inte ens tvättat av ansiktet. Jag har börjat med dumheter att somna borta och det har börjat inträffat ofta. Speciellt i Issas soffa. Pebb följde mitt exempel ikväll, men nu är vi hemma och ska sova.

God natt.


ready to go!

Issa och jag var sugen på att klä oss lite finare ikväll, så vi försöker nu fundera ut ett ställe som man kan gå och käka på :) Jag föreslog kinarestaurang och har nu kommit på att Daltons brukar ha bra erbjudanden för 99kr =) Ska kolla om jag kan hitta på internet... Ja, sedan har jag ju kvar oboy-pulver och grädde, så det kanske blir en kopp varm oboy idag åh? Ser ut som en lovande lördagskväll. Är nydligen hemkommen från gymmet, har tagit mig en lång varm dusch och känner mig mycket fräsch. Så det fattas nu nå fina kläder och ett smickrande ansikte så är jag ready to go, sweet! Nam nam, nu måste damerna skynda sig här , jag börjar bli hungrig.

Asså det känns som om klockan är runt 6-7.. tycker inte riktigt om att det ska börja mörkna ute, man blir så lurad på tiden.. fast det är ju skönt när man inser att man får 2timmar extra :) Så, nu ska jag börja leta fram nå fina kläder och sedan göra mig iordning. Ha en trevlig helg party people!

Ciao

Lägg märke till följande

Är det någon som ligger bakis idag? Själv har jag inte festat på evigheter, men tycker inte att festa är roligt längre, så jag har varit nykter nu i..jah..jag kommer inte ens ihåg när jag drack ute sist. Det var i grekland för några månader sedan. Nu lördagmorgon, jag väntar på att Anna ska handla klart och sedan ska vi bege oss till gymmet. Sweet.

Jo! Jag har tänkt på en sak.. Har ni lagt märke till följande:
Om ni alla som läser nu skulle känna mig ordentligt och jag skulle vara 90% snäll. Alltså nästan städigt.. Men om jag då skulle göra någonting elakt, så skulle folk säga automatiskt om mig - "hon är inte så snäll som hon verkar"

Men om jag däremot skulle vara bitch och elak 90% av gångerna istället och sedan säger nånting helt oväntat, nånting snällt..Då skulle folk säga om istället - "Hon är rätt snäll..egentligen"


????????







Cream on top

 



Nu har jag smidit kvällens första planer. Ska dricka varm oboy





Du kan inte uppnå perfektion



Minns ni den här bilden? Det vart mycket skrivningar och snack om att hennes hår är för fan större än höften på den redigerade bilden. Förstår inte.. Fattar dom inte själv att dom skapar SJUKA ideal hos yngre tjejer som lätt påverkas. Jag förstår att man vill se så snygg ut som möjligt på bild, men räcker det inte med att "förfina", typ som hyn tex..förfina, INTE förändra totalt! Ne, jag vet inte.. Jag tycker det är hemskt iaf det påverkar personer. Hur många gånger har man inte själv tittat på den där perfekta personen på ett omslag och bara önskat att man själv kanske kunde fått sett ut så? Men jag inser idag.. som den kloka kvinna jag blivit. Att dom är ju inte sig själv nånstanns på bilden i princip.. Så för att se ut som dom, ska man behöva genom gå operation och endå kan du inte uppnå perfektionen dom har på bilden. Du behöver Photoshop för det..


I samma sekund..


Ja, så var det fredag igen, helvete vad tiden går fort alltså, eller är det bara jag som tycker det? Iallafall så har jag kommit på mig själv äta alldeles för mycket gotte saker på vardagarna, så nu har sagt till mig själv igen att det endast får ske på helgerna. Så äntligen! Vad ska jag äta för gott då? ;D Ben & Jerrys? Såg förresten att det finns ju för fan i Timrå nu haha =D Annars ha det vart stan eller birsta som gäller. Jag ligger här i sängen, somnade förut, jag som tänkte vara så duktig och vara vaken hela dagen, men efter en ondande höft var jag tvungen att sitta ner en stund. Och i samma sekund så var ju min plan för dagen skrotad där .. Funderar dock fortfarande på om jag ska orka vara en viking och bege mig till gymmet? Har inget bättre för mig endå. Men vette fan asså..får se vart kvällen bär av. Jag vill gö nåt , men vet inte om jag orkar härja. Jag är gammal kvinna..

En av mina hjärtan har ju åkt till östersund, så hon ville ha lite sms-sällskap när hon skulle sitta på tåget. Tänkte att ni skulle få läsa lite ni med.. 



Matilda - Hann med det mesta :) ska försöka varva ner nu, verkar ha fått en trevlig tjej brevid mig här :)

Jag - Nice! ;D Timrå hälsar! Men om ni beslutar er för att bli goda vänner så varna henne först för tha gang :P haha. Ha tåge kommit nån vart ännu då? :) 

Matilda - haha, självklart ;) nej, vi står kar på stationen, det gör mig lite stressad. Jag har väll inte stressat hela dagen för att stå stilla :P

Jag - haha take is easy my love ;) Ni åke snart. Jag kom på att vi tjejer skulle åkt till Ullared nångång framöver :D

Matilda - Hm.. tror du att det är en bra idé med dig och mig och en miljon andra? ;)

Jag - Absolut inte! :P Men skulle va en utmaning för oss alla. Du o jag ska försöka hålla lugnet (ta lugnande piller med andra ord) dom andra ska bah passa sig :P

Matilda - Vi får mixa valium med tradolan och försöka hålla lugnet :P 

Jag - Du read my mind
 



En käpp i hjulet annars

woosh.. klev upp tidigt imorse, halv sex. Klockan är nu ca 23.00 ..Jag ligger skönt nerbäddad i sängen och det är faktiskt första gången idag som jag befinner mig hemma. Så du kan ju tänka dig att jag har vart i gång. Jobb, ärende på posten, besökt ella på jobbet, besökt mormor, ätit med mormor, tvättat, prommis med jycken, hälsat på Issa och nu... nu kan jag andas ut. 

Trots mycket att göra idag, så trivs jag när det är så. Så länge det flyter på liksom. Men går nånting fel i schemat eller inte blir som jag tänkt mig..ja då blir jag nästan som handikappad på någe vis. Fråga mig inte varför. Men då sätter man en käpp i hjulet på mig. Aja nog om det, jag tänkte att jag bara skulle uppdatera lite kort om dagen. Undra vad man ska hitt på i helgen då, ingen som har nå bra (billiga) Idéer?








vågar, vågar inte?



hoho, hittade den här bilden på jessica simpsons. Nice va. Tänkte jag skulle avsluta dagen med det här inlägget. Ska upp tidigt imorgon och jobba, sedan gymma och ta hand om min jycke + tvätta kläder.

Btw, jag gillar filmer som antingen är fantasy eller komedi. Så tänkte fråga om det är någon som vågar ge mig ett litet film tips =) Har missat så mycket dels när jag var i grekland och sedan har jag faktiskt ingen vidare koll på vad som är på marknaden om man säger så. Så tänkte att den som har bra idér , ge dom till mig :]

Mitt bästa filmtips till er (men ni har förmodligen redan sett den..men ändå!) Wanted med Angelina Jolie. Fruktansvärt grym måste jag säga! Den ligger på min topp 3 lista :D

God natt på er. Hörs imorgon! Hejsvejs

 




Till mimmi

Meddelande:

Till Mimmi som undrade vart jag köpt mina lårstövlar, så köpte jag dom på scorett för 799kr =) Jag tänkte att jag skulle skriva det till personligen dig, men mitt internet verkar vara tjurigt idag och vissa sidor vill inte funka tydligen.

Skorna är iaf prisvärd ska jag säga, nå jävulst sköna :D Och mkt komplimanger! ;)

Hare bäst!



Lika som bär



Det är ju ingen nyhet att våran svenska prins och skådesplaren orlando blooooooooooom är lika som bär. Men dom är ju så ruskigt lika varandra att jag måste ju bara påminna er.


Nu ska iallafall en nyäten Nina bege sig till gymmet. Sedan ska jag nog äte lite till efter träningen :) Det blev en divine  kycklingsallad! *mumma*

Hörs senare då! :)



Tråkigt är nyttigt ibland

Fan va tråkiga dagar kan vara nyttiga ibland. Jag är ju tillfälligt arbetslös & arbetar endast extra. Så ibland kan dagarna bli långa. Igår & idag går tiden mycket långsamt. Men jag känner på någotvis att det är givande för kropp & själ. Ingen stress, ingenting helt enkelt. Igår satt jag med tända ljus & en kopp te framför tv.n och det kändes..otroligt på något sätt. Det lilla liksom ..

Och idag har jag klivit upp. Fikat & tittat på tv. Jag väntar på att mamma & bror ska sluta jobba. Då allas respektive är borta någonstans, så har vi 3 (mor, bror & jag) bestämt oss för att äta ihop. Kanske ute? Och mamma ska klippa mina toppar på håret. Slitet.

Ne, det är liksom inget speciellt med varken gårdagen eller idag..men det känns förjävla bra ändå. 




Video - så ser dom ut.



Här har jag kastat upp en video som jag hittade på youtube. Inget speciellt med den, mer än att för er som är intresserad av de före & efter bilder som finns på kändisarna. Dessutom är det här bra för självförtroendet mina vänner! ;) Det finns naturligtvis många kändisar som redan är naturligt vacker. Men med hjälp av just smink och ett touch av photoshop så uppnår dom det där omöjliga som man bara kan drömma om.

Har du nån kändis som du tycker verkar endå vara naturligt vacker? Jag har ju alltid tyckt Eva longoria är sjukt snygg..men vad döljer sig bakom sminket? Det ser man på videon. Men någon jag upptäckte däremot är Cathrine zeta jones. Hon var fin utan smink och photoshop. Men jag ska gräva lite djupare i det och kolla om hon bara hade tur med sitt foto eller om hon är så fin.


imponerande


Det vart inget gym idag.
Så jag kopplade på min "lillasyster-charm" och skulle tvinga med bror på gymmet..nära, men han gick med på att ta en prommis däremot. Vi gick en runda på ca 1½ Mil (jag imponerar varje dag!) Ingen av oss hade mobil eller klocka med oss heller..så när vi nästan var hemma igen så skulle vi gissa tiden.. Vi gick 17.50 hemifrån.
Ni timråbor vet ju vart allt ligger, så för er kan jag beskriva att vi gick  Hemifrån - simhallen - OKQ8 - Örnen - industriområdet - sörbergeskolan - tallnäs - tjärn - centrum - simhallen igen. Hem.

Jag gissade på att vi skulle vara hemma 20.20 och brorsan gissade 20.10
När vi såg klockan var den 19.20! Fan då har man gått rätt så snabbt endå ju =) Duktiga! Vi känner oss väldigt nöjda! Anna, brors flickvän vart imponerad åh ;) haha. Jag kan slippa ha dåligt samvete för att jag åt en hel burk med Ben & Jerrys glass igår åh! =)



Brudar! Jag vart så himla sugen på att ha en helkväll. Ni vet man kanske tar en prommis. Sedan nån smickrande ansiktsmask , myskläder, äta nånting gott & se på nå riktigt bra på tv/film. Haft tillgång till bastu eller nåt åh. Fatta va mysigt! =D Avslappnande och bara ta hand om sig själv liksom.. sweet! Vem vill ha en sån kväll med mig? ;D




Hemmafruar ikväll!



Jag gillar bilden på våra desperata hemmafruar! Frän! =D Ella kommer gilla den, lite pinup.

Iallfall, det är ju bara 7h & 34 minuter kvar innan programmet börjar! Vart kommer vi hamna ikväll tro? I Issas soffa, min? Matildas?? Vart ? Ska någon annan titta på det här med mig eller kommer jag bli ensam? Ska jag svulla eller ska jag låta bli? haha . Ja det är många frågetecken..

Ännu ligger jag faktiskt i sängen. Hungern smyger sig på nu, så jag ska väl kliva upp och fika. Jag och carro ska försöka bege oss till gymmet runt 15.00...Nu måste jag kliva upp mina vänner. Får ont i arslet av att sitta här. Nu blire nyttiga rostmackor. *woho* Hörs senare då!




Theres Före | Efter

Theres! :) Här har jag en bild som inte är allt för gammal faktiskt. Jag har fler bilder på denna vackra fröken som jag tänkte skulle göras om. Men nu finns varken tiden eller möjligheten då photoshop strejkar. Jag tyckte hennes bild skulle passa i ljusa färger, lite halvt sagolikt på någotvis :)  Och lade till ett sken bakom trädets stammar.. Har ni åsikt eller andra idéer som man skulle kunna gjort med bilden? Säg gärna vad du tycker, men var snäll :>

På återseende! Puss & kram








Celebrities. Före | Efter



Tycker att den här bilden endå inte är så sönder-redigerad som bilder brukar kunna vara. Här är håret och hyn ljusare, och skuggor på områden har tagits bort. Sedan är det väl smådetaljer som redigarats, men det syns inte på denna bild när det blir så dålig kvalle. Men endå, hon ser ju rätt så naturlig ut endå måste jag säga? Håller ni med eller vad tycker ni? =)


Paris


Hittade denna på google.
Jag tycker det är en fin bild på våran Paris ;) Lite roligt att få se bilder som är allt annat än förfinade eller hur då? :P

Åh nu ligger jag här i min säng, trött som fan, men tänkte jag skulle kasta upp ett litet inlägg till er! Blir så himla glad när jag loggar in på bloggen osså har ni lämnat söta kommentarer :) Till den som kommenterade Anonymt idag/natt så hälsar jag tack här =) Du har gjort så jag kommer sova väldigt sött inatt :) Blir så glad av er som är så vänliga och säger snälla saker. Faktiskt! Folk brukar vara duktiga på att hitta fel & bara klaga, men inte mina läsare inte :D haha

Kram på er! Night <3


Photoshop är min drog.

Det här är ju trots allt en blogg för photoshop-intresserade. Så därför tänkte jag bara tala om att igår när jag var på ica, så hittade jag en tidning om hur man lär sig photoshop "som proffsen". Hann dock inte kolla va det innehöll. Men tänkte jag skulle kika igenom den någongång när jag springer på ica nästa gång. Så ska jag tala om för er om den var så pass bra att den är värd att köpa eller om ni helt enkelt ska fortsätta läsa mina tips på bloggen ;)

Som sagt har jag ju problem med mitt photoshop just nu och det är så många som vill ha hjälp med bilder och olika tips. Innan programet kan funka igen, så måste jag tömma datorn på bilder eftersom minnet är fullt! Så ni kan ju tänka er hur mkt jag sitter i photoshop ;) Fast det är klart det är ju mkt andr bilder åh. Jag ska iaf fixa detta så snabbt som möjligt, inte bara dels för eran skull utan för min egen! Photoshop är min drog.

Hoppas alla haft en bra helg! :)

Hörs! Ciao.



Celebrities. Före | Efter



Dom här bilderna har jag INTE gjort. Men tänkte jag skulle visa lite bilder på våra vackra kändisar...eller hur var det nu?





Den här före & efterbilden trodde jag inte ens var samma bild från början. Men det finns en video på makeovern som bevisar hur detta mirakel gått till. Den kan ni se här


 
Inte för att det egentligen är så mycket redigerat, men endå. Det är ju faktiskt smådetaljerna som avgör. Hennes näsa lägger man nästa inte ens märke till att dom har ändrat på. Ljuset kan väl ingen ha missat va? Och den självklarhet som görs på alla photoshopbilder..hyn.



Hello barbie..



Här har dom visst försökt att låta bli för stora förändringar? Ingen super smal midja..inga big boobies.. hennes lår är normal. Men..Sedan vet jag ju faaaktiskt inte om det är en amatör som lekt eller om det här ska föreställa jobbet från en professionell. Do you know?



Harry the hamster



Haha Harry the hamster..so cute <3






Vart hon VERKLIGEN våldtagen?

Om en kvinna blir våldtagen, då väljer alla automatiskt hennes parti. Men tänk om hon inte är så ärlig nu egentligen då? Jag blir förbannad att ingen ifrågasätter den kvinna som påstått sig blivit våldtagen runt juni, av sin föredetta sambo. När jag skrev till ST och ifrågasatte de konstiga saker som HON faktiskt sagt & gjort till personligen mig, ja varför tog ST inte med den kommentaren då? Men tacka gud för att det finns människor som går emot strömmen och inte lyssnar på all skit som sägs! Första rättegången blev han ju friad. Hennes version gick ju inte ihop. Dessutom i slutsekundrarna av hela förhandlingen så DÅ nämner hon att han ska ha misshandlat henne. Hon ska även ha anmält ett annat ex också..men även han vart friad.

Nu överklagar hon..men svara på detta..varför har hon vädjat till HANS ex-flicvän att inte ta tillbaka honom? Konsigt va. Vem säger så? Hon som är "orolig" för en total främlig? eller hon som blivit lämnad och är svartsjuk?

Hon har ett citat som lyder - Don´t play games with a GIRL who can play better. Vad menar hon med det?
Nöjd dig inte med det du kan få, ta det du VILL ha. Okej, vad vill hon ha?

Han ska ha drogat ner henne. Men varför skulle han gjort det denna gång, när hon har tagit drogerna frivilligt alla andra gånger? Hon skyller på honom att hon skulle tappat vårdnaden om sina barn, men man tappar inte vårdnaden pga man är tillsammans med någon föredetta kriminell, man tappar barnen för att man inte sköter sig.

Jag skrev till henne - blanda inte in mig i dina problem nästa gång .. , direkt efter det får jag två nya vännerförfrågningar från hennes kompisar. Jag ignorera.

Hon ska ha påstått sig ha så mkt problem nu pga våldtäkten. Endå ska hon ha befunnit sig på gatufesten i sundvsall och härjat. Drogat.


Jag skrev till henne detta: 

Skadorna som läkaren intygat, det är det enda stora frågetecknet. För hade du inte haft dom så skulle jag säga rakt av att du är inte riktigt ärlig. Din version om händelsen går inte ihop på något vis. Och om detta inträffat så förstår jag inte varför... du ljög för mig? Du påstod att du var gravid & att det INTE var planerat från din sida, endå läste jag på din bilddagbok att eran hundvalp var eran bäbis tills ni skaffade en egen? men vart tog barnet vägen? Du ville inte förlova dig, endå hade du lagt upp bilder på förlovningsringar. Du ska ha gjort slut och inte velat prata med honom, varför befann han sig hos dig? Och varför var du och sov hos honom? Varför skrev du i ett sms "snälla snälla ta inte tillbaka honom", du känner ju inte ens mig? Varför är du så orolig?

Och när jag fick reda på att ni två gått bakom min rygg, så ville du strö salt i mina sår och skriva om alla underbara saker som ni två gjort och att han skulle skickat rosor till dig, Han var ju jätte gullig. Varför skrev du sånt till mig? Vad hade ...JAG gjort dig? absolut ingenting..men du ville vara elak.Du påstod till mig att du aldrig älskat honom, endå hittar man flertal gånger på olika sidor där du beskriver hur mkt du tycker om honom.."älskar dig" "saknar dig djupt ♥ " osv. Varför skulle han tvingat i dig drogerna denna gång när du tagit dom frivilligt alla andra gånger? Man tappar väl inte vårdnaden om sina barn för att man är tillsammans med någon kriminell, man tappar dom för att man inte sköter sig.

Jag har inte varit på plats, så jag tänker inte riktigt påstå någonting . Men jag ifrågasätter jävligt konstiga saker som du både gjort & sagt. Och helst till mig!? Vad är det som säger att du inte frivilligt tagit drogerna och sedan haft sex och inte känt smärtan? Och när han sedan sårar dig, så passar du på att anmäla? Vad är det som säger att det inte gått till så? Du har många versioner och dom ändras städigt. För att inte tala om allt du sagt till mig.. Nog för han har mkt i sitt register, men rätt ska endå vara rätt .. Jag har mycket tvivel till dig. Dom som läser detta nu kanske ska börja ifrågasätta också istället för att välja att "älska att hata honom" rakt av? Ifrågasätta BÖR man ju göra?




Men människor som läser tidingarna får inte all info. Men här fick ni ju lite extra som ni inte visste om. Denna "oskyldiga underbara" söta tjej kanske inte är så underbara som alla hennes vänner tror. Rakt av utan info väljer läsarna till ST att tro på henne. Utan att egentligen fått reda på vad hon sagt & gjort till HANS ex-flickvän. Förändrar det här synen för vissa kanske? 


Fick du missfall sa du? Då finns det väl papper på att du skrapat dig också? Har någon sett dessa papper?
Och om man påstår att man INTE vill att personen ifråga ska bo i din lägenhet, varför köper man då en hund tillsammans?



När jag fick healing



Till dig som intresserad dig för healing och sådana saker
, så tänke jag skriva lite om det idag. Jag har själv testat på att få healing, visste inte alls vad det var för något innan eller vad som skulle hända. Många personer förknippar healing med (för mkt magi)..Många tror att healing tex. skulle kunna läka ett blödande sår..nje inte direkt! Healing är utbyte av energi. Tex att dina undertryckta känslor kommer upp till ytan igen och börjar bearbetas för att du ska kunna må bättre. Healing kan vara att ersätta en känsla till o med. Tex, att du ska börja våga mer osv. Börja tro på dig själv.

När jag var på healing så kände jag ingenting direkt. Jag har svårt för att vara seriös, men försökte vara allvarlig endå. Så jag fick ligga ner & blunda medan kvinnan jag var hos fick ge & ta energier. Under tiden detta sker kan många uppleva starka känslor. Vissa kan börja gråta, skratta eller bli riktigt förbannad. Och sånt är faktiskt (tro det eller ej) men det är faktiskt bra. Känslor som varit dolda dyker upp, bearbetas.. och låter slutligen själen får läka. Man behöver inte alltid känna något för stunden heller. Det gjorde inte jag. Kvinnan som gjorde detta däremot började gråta..

Men efter detta ska jag tala om att jag har fortfarande sån energi att jag vet inte ibland vart jag ska ta vägen. Jag började träna varje dag för att göra mig av med det. Saker & ting lite lättare nu och jag vågar lita på det jag känner faktiskt.


Hör & häpna!
När jag kom till denna kvinna så frågade hon mig och jag var stor-rökare. Jag har aldrig rökt en hel cigarett i hela mitt liv. Så jag svarade henne Nej. Hon tyckte det var konstigt eftersom hon kände sån hosta och en lustig känsla i lungorna just när hon pratade med mig. Då när hon sa så.. kom jag på att när jag var i grekland så kedjerökte precis alla och att vara ovan rökare instäng i en lokal ..Ja jag fick ont i halsen och lungorna. Kunde inte alls andas många gånger..fick tårar i ögonen pga de extremt rökfyllda lokalerna. Och det mina vänner, det var DET hon kände.. kusligt men sant.


min vän carro  kan intyga på detta har hänt.





Hoppsan kerstin!


OBS!
Måste tyvärr meddela mina vänner som väntar på photoshopbilder, att det för tillfället inte går att genomföra för min del. Photoshop har gått i strejk. Jag måste nu tömma min dator på ALLA bilder, bränna ner på cd-skivor och därefter börja om att proppa den full med nya konstverk :) Nu är det ju bara så att jag måste köpa cd-skivorna också..

Fan jag som just satt & trixa, så går det ingen mer säger programet! ;(





God & gla kexchokla!


Hej alla go & glada! Jag gör en snabb update innan jag ska iväg till en vän och dricka min efterlängtade kopp te (som varit lovad att få de senaste 6månaderna..)

Jag blir lite stolt över petra som börjat uppdatera sin blogg iaf varje dag nu denna vecka ;)..Sedan vill jag tacka Ella som jag ringde och väckte en morgon och bad henne komma hit för att ta bort DEN STÖRSTA SPINDELN som jag sett! Det var alldeles brevid mitt huvud! och jag har enorm fobi för spindlar och kan nu skratta åt mig själv.. jag sprang runt skrikandes ensam i ett tomt hus... hm.. IAF, ella kom på några minuter och plockade bort spindeln :) Jag mutade dock med fika! ;P hihi

Ne, jag tar sån tid på mig att formulera saker o ting ibland när jag ska skriva.. så nu tänker jag avrunda detta lilla inlägg och snart klä på mig ytterkläderna och bege mig mot centrum för mig kopp te! Mysigt att träffa vännerna som man inte sett på länge. Vi hörs!! puss & kram

grymt gjort.



Hej! åh jag som just skulle kasta upp ett nytt photoshoptips..men vet inte om det är blogg.se som krånglar eller inte, men bilderna blir sjukt suddig trots att jag har dom i samma storlek som vanligt :S ..Orkar inte göra om samma tips för 4:e gången nu. Sorry ni som väntar på lite smått & gott. Jag ska göra ett nytt försök en annan dag. Jag kastar upp den här bilden så länge! Det är sjukt hur photoshop kan fixa & trixa! Bilden till höger ser ju "nästan" verklig ut faktiskt.. Med hjälp av en ritbräda som påminner om ett papper så målar man med en penna (precis som vanligt)..Men allt du ritar kommer upp på dataskrämen! Och därefter kan man redigera sånt som man i vanliga fall inte kan med vanlig papper & penna :) Jag skulle själv vilja skaffa mig en sådan ritbräda, men dom är inte det billigaste på marknaden. ..Visst är det grymt vad saker vi har utvecklat på bara några år..





Få bollen i rullning!

Jag har så mycket som jag egentligen vill skriva ut i bloggen, men varje gång jag sätter mig här så kommer jag aldrig på vad det är jag vill skriva om. Eller orkar man liksom inte formulera sig osv så man skjuter upp det till en annan gång som glöms bort. Känner igen dig?
Nu ligger jag här i min säng, funderar på om jag ska skriva om healing, visa photoshoptips eller ska jag skriva om något som jag vill att folk ska börja tänka på? Inte en aning, men för trött för att välja något av de tyvärr. Men ni förlåter mig? :>

Jag ska iaf börja skriva mer om saker som jag vill att folk ska börja göra sig mer uppmärksam på.. eller skriva om healing o sånt. Jag vill att människorna omring mig ska må bra! Och även om du bor 100 mil ifrån mig och inte ens känner mig så vill jag att du ska må bra. Jag förväntar mig inte att hjälpa hela världen, det går ju bara inte.. Men om mina ord eller personliga handlingar kan hjälp EN människa till ett bättre liv så har jag lyckats. Och om den personen i sin tur sedan väljer att göra samma sak..jah, då har jag iaf lyckats att få bollen i rullning så att säga :)

Nu ska jag återhämta lite energi och sova sött. Tycker jag att ni andra också ska göra när ni somnar :) Sweet dreams my friends..

Puss


Ps-disasters Tjocknacke



Den här bilden blev nog inte riktigt genomtänkt när dom skulle redigera. Eller har modellen verkligen en sån bred nacke undrar jag?.. Nacken är ju bredare än huvudet!




tjejer är väl aldrig sur!



haha jag ÄLSKAR icas reklamer! <3

Meh, så där  sur är väl inte vi tjejer heller...eller?  ...men det kanske lönar sig endå nu när jag tänker efter..jag vill ju också ha samma gåva som sofia !



Lika som bär!





Till vänster har vi tjejen som gör tandkrämsreklam..
och till höger har vi min vän Ella

Robin bodin var en av de första att påpeka detta för ganska så länge sedan faktiskt. Att dom är lika som bär. Så nu när jag fick syn på tandkrämsreklamen igen var jag ju bara tvungen att visa er andra också! :) Visst är dom lika?






Om det var din egen vän?


Lite annolunda bild på miss jolie! :D Jag tycker det är roligt med bilder som är "överdriven" där man kan skapa en fantasibild. Jag av någon är drömmaren själv och älskar allt bortom verkligheten!


Iallafall kan jag passa på att fylla ut detta inlägg och kanske ge just dig en tankeställare. Jag själv brukar försöka att INTE döma människor och störa mig på andra pga dom har ett beteende som inte faller mig i smaken.

När jag stör mig på någon, asså ni vet en tjej eller kille som man kan tycka är töntig eller vad som helst. Hon kanske låter som en fjortis osv.osv. Då brukar jag tänka följade: hade jag stört mig lika mycket om det var min egen vän?


oftast blir svaret : Nej..












Veckoschemat






boom..









Det är en order!

Från pebbs blogg




Fotbollskväll med öl, pizza & Brudar



Här har ni ett smakprov på vad som komma skall från fotbollskvällen ;) Vart många videos, vi försökte få med när det faktiskt skulle bli mål, men ne det gick inte. Iaf så kommer alla filmerna skickas till mig och vi gör en enda film av det hela. Jag tycker endå Linnéa (hon närmast kameran) är sötast när hon hejjar på sitt land! ;)  Jag är kamerakvinnan! Men här är som sagt ett smakprov från kvällen! Enjoy!






Gamla photoshopbilder

Jag kastar upp lite gamla photoshopbilder som jag gjort för några år sedan. Och man måste faktiskt leka sig fram för att få dom bästa resultaten, det är mitt bästa tips som jag kan ge er. Jag funderade hur vissa verktyg fungerade och testade dom därför hejvilt på några bilder.. senare påbörjade jag försöka göra lite snyggare bilder och dessa bilder tillhör de första året. Och för just den tiden var det här de bästa resultatet som jag kunde göra då enligt mig. Tills jag vart bättre & bättre :)









Före



 Efter


Smaken är som baken. Vissa tycker dom här bilderna är fina..andra inte. Jag tycker inte att dom tillhör "den bra" kategorin i mina ögon :P Men det är ju för man lärt sig mer och mer. Men när jag hade lyckats med dessa var jag nöjd för stunden och det är ju som sagt för några år sedan :) Och med det vill jag bara visa er att man är inte grym från början! Man måste ha tålamod och testa testa testa!!





Pizza, alkohol , fotboll & brudar





Ikväll visar vi brudar våran mer manliga sida. Pizza, alkohol , fotboll och brudar ;) mh, vi börjar kvällen så och sedan får man ser hur det forsätter =) ska försöka tvinga dom att fota lite och filma kvällen. Fånga våra galenskaper ! Hörs! Puss puss











Fel transa





Se videon här






Lips of an Angel..






Nu tycker jag att kvinnorna i Panelen har vart lite sega på frågor, så de här inlägget blir speciellt till er! ;) Gullig jag är va, tvingar er att svara på onödigt skit haha =D

Jag vill alltså veta vad ni tycker är snyggast. Att ha en fylligare underläpp eller ska överläppen vara den som är fyllig? Eller ska läpparna helst vara jämnstora? Jag vill INTE att ni utgår från snyggast på bilderna..utan vad ni tycker att personer helst ska ha helt enkelt!






Ruska & vifta runt!



haha gud ni skulle vart här nu och sett va skitungen gjorde på mig. Jag kan lova att det såg roligt ut!.. Ni vet när bäbisar tar tag i tröja eller i håret och har grymt starka nypor och vägra släppa?? mmh..så gjorde lilla lilla kida på min LÄPP. Sedan började hon ruska och vifta runt !




Hur kommer detta sluta?










 

 




Tomtar på loftet

Så där jah! Nu sparkar jag igång en ny kategori om healing & övernaturliga ting. Jag tror nämligen på sådant och hoppas att ni andra som tror eller är intresserad kan dela med er av saker ni sett, hört osv. Jag älskar nämligen sådant! Även om det kan skrämma mig många gånger ;)

iallafall jag undrar om det är någon fler än jag som hört detta påstående eller om ni hört någon annan version så skriv gärna. Okej?..Ett påstående som jag fått höra är att om det finns "små tomtar" i ditt hus så ska man lägga en/flera 50öringar i ett hörn, så ska tomtarna bli glad av detta? Jag har ännu inte testat detta, men tänker göra det endå för skojs skull haha :D Och då ska det vara dom här 50 öringarna i koppar..

Har ni hört det förut eller har ni hört en annan version? Allvarligt nu, jag vill verkligen veta!




Veckoschemat




Kastar upp ett schema för veckan så ni har koll ;)


Nu ska jag iväg på prommisen med hundarna! Hörs puss hej


minus ett ben


 Ja.. Finn ett fel...  Vart är det andra benet? Vart hon hungrig och åt upp de? Man ser ju att om benet skulle funnits kvar på bilden så skulle hon ha stödjat sig emot det. Lustigt sånt här ändå med photoshop -misstag. Skulle man lagt märke till att det fattades ett ben om man bara kastade en snabb blick utan att granska bilden? 

mmh.. jag undra jah..


























Annars dör jag

 



Jag hatar shopping..ja det gör jag. Jag shoppar faktiskt väldigt sällan. Handlar egentligen endast när det måste eller när jag är beredd att döda för plagget..ungefär, så du kan skapa dig en bild ;) Iallafall, men när jag väl shoppar så har jag en liten kärlek till skor, jackor & mössor. Har dussin av dom. Jag köper inte ett plagg när jag tycker det är fint & jag kanske vill ha det.. Nej jag köper plagget om jag måååååste ha det, annars dör jag. Så ska känslan vara för att nina ska betala :)




En ryss i vinter..

Afton! Idag har jag haft full rulle hela dagen! Men jag gillar det! Det har vart fullrulle av ganska bra saker! :) Tidigt imorse började jag jobba, men endast 3,5 timme (extrar jobbar just nu) Schemat har sett ut som så:

Jobb - 06.45 - 10.15
Mommo (pizza) 10.40 - 11.45
hämta petra 12.30
fika & shopping med Petra, carro & tilda 13.00 - 17.00
dator 17.00 - ??

Senare blir det gym & möjligtvis träffa brudarna :) Nina nöjd. Jag hittade mig lite kärlek i en skobutik åh..svarta lårstövlar, utan klack <3 Och jag har bestämt mig för att se ut som en ryss i vinter, ska köpa björnpuppa från JC och sedan vart det en enkel tröja. Har egentligen inte råd, men jag skulle ju bli lite lyckligare med alla dessa saker :> Och lycklig vill vi ju alla vara.








Han fick se döden i vitögat

Asså det känns inte som det är söndag idag, men det är nog bara för jag fick kliva upp 06 imorse och jobba..


Iallafall! Gårdagen skulle jag och brudarna se på film, Dumpa honom, men filmen verkade ha dödslängtan och hakade upp sig vilket nästan höll på orsaka ett damp-anfall hos mig :) Men jag lugnade ner mig med ett glas cola.

Men vi damer hade trevligt ändå! skrattade och pratade skit & minnen :D Det gjorde vi rätt i. Vi kom fram till att Matilda har ADHD, jag vet fortfarande inte om jag själv har det, men tror det.. Jag påstod mig själv ha varit en blyg tillbakadragen person i skolan och aldrig bråkat. Efter en närmare eftertanke, så kom jag på att det stämde fan inte. Första året i gymnasiet fanns det en herre i min klass, han visste precis vart mina pms-punkter satt verkade det som. Jag säger så här.. jag blir lätt irriterad, men det krävs mkt innan jag ska ställa mig in för en hel klass på 30 pers och gorma så ögonen svartnar. HAN lyckades med detta trots att det var en rätt så ny klass. Nina ställer sig upp, pekar med HELA näven, tar ton och tystar ned resterande av klassrummet.. Herren går därifrån. Nina sätter sig och fortsätter arbeta :)

Samma herre i ett annat tillfälle får Nina att koka av ilska så hon måste lämna klassrummet. Jag var noga med att smälla i dörren och gorma genom skolans korridor. mmh det gjorde jag.. Forsatte slå & sparka i mitt skåp. JAG liksom? Jag hade aldrig någonsin kunna föreställat mig själv bli så arg på någon..och speciellt inte inför en hel klass?

Tredje året vart det ju bara bättre.. eh ne! Vi teknikare hade ett viktigt arbete som skulle lämnas in. Vi satt mkt koncentrerade med vårat arbete i ett lite datarum som befann sig vägg i vägg med ett större datarum som för stunden var bokad till 1:or eller 2:or. En av personerna verkade ha (som jag så fint vill beskriva) dödslängtan. Då en kille i sin tråkighet väljer att hoppa med datastolen så det ekar in till oss. Han gav sig inte heller och ingen av hans egna kamrater verkade försöka tysta ner honom. Så en halvfinska med ADHD (det vill säga, JAG )..rycker upp dörren och stormar in i den främmande klassen och frågar va fan det är frågan om. Två tjejer pekar ut personen och han fick se döden i vitögat (som inte var så vitt längre) på ett mkt nära håll, kan vi säga.

Nina beger sig tillbaka efter ha sagt sitt och stänger dörren till sitt klassrum. Killen på andra sidan fortsätter att stuttsa på sin stol och skulle trotsa! Nina lika fort tillbaka, frågar vad hans problem är..eller nej låt mig ta det där igen.. Nina lika fort tillbaka och med demonröst från lucifer, svarta ögon (OM blickar kunde döda alltså..), svär och spottar frätande saliv och vrålar att han ska ge fan. Något liknande från exorcisten ungefär.. Visst låter jag gullig? Därefter fick även mina kompanjoner nog och stormade slutligen in i hans klassrum..




Mest för han el. henne?

 

 


I AM your goddess ;)

Alla har vi en tro, vare sig det är på sig själv eller någon religion..

Men idag vart jag lite smått iriterrad (som den pms-kvinna jag är..)  men idag knacka det på dörren, en kvinna & ett barn som skulle föreläsa om bibeln. Och jag accepterar vekligen att dom har sin tro! Jag tycker att alla ska få ha sin egna tro på något. MEN den ska fan inte bli påtvingad.. och när dom då knackade på dörren & ville föreläsa om bibeln, känner jag bara att - NEJ för fan. Om jag är intresserad av bibeln, så kommer jag själv ta kontakt. Jag tycker faktiskt att det är fel att gå ut och läsa om det, blir så påtvingat ju. JAG har ju min personliga tro och det är inte inom någon religion. Nej jag tror på ett bra liv efter detta och jag tror på karma, jag tror på att det finns något där ovan. Jag vill tro att någon vakar över mig och ser efter mig.. DET tror jag på, och den tron har jag skapat själv. Men jag tänker inte ändra på mitt liv och tacka GUD för maten, den har jag ju handlat & tillaga själv?

Inom religion är det någon som talar om hur du ska "tänka och hur man ska betee sig". Jag känner att jag tycker från botten av mitt hjärta att det är en självklarhet att behandla andra bra och som man själv vill bli behandlad. Men jag super, svär och härjar..Och jag tänker fortsätta göra precis som jag känner för. Jag tänker göra det som JAG TROR att jag mår bra av och tycker är roligt. Men jag är fortfarande inte en dålig människa för detta så länge jag inte gör något ont mot en person. Och jag är inte en dålig person för att jag inte väljer att tro på just någon gud, jag gör ju bra handligar av mig själv!

Jag ser inte ner på bibeln eller så just för att jag nämnde det i bloggen nu. Utan tog upp just bibeln för att det inträffade idag. Jag tycker bara att alla inom någon sorts religion ska acceptera de andra som väljer att inte tro, eller acceptera dom som väljer att tro på någonting annat. Så enkelt..

Jag vil inte tjaffsa med någon om det här ämnet och vill inte att någon med en tro på religion ska ta illa upp. Jag försöker inte få någon att hoppa av sin religion.. Och då tycker jag inte att nån ska få mig att hoppa på en religion heller..


Det här kan va din gud ;) hihi





Cheez doodles




 Håll med mig om att ostbågar är fan godast dagenefter
 när dom fått stått framme. Jag åt lite imorse
till frukost ;D nyttiga jag..

Vad ska jag svulla ikväll då?
Chips & dip, cola?







dåligt självförtroende?



Jag gillar människor som försöker göra nånting bra för andra! Dom här tjejerna försöker locka fram en fin & bra sida hos personer! Juno & Tyra

Jag vill rekommendera dessa två bloggar till yngre tjejer som har dåligt självförtroende.

Juno är en blogg som jag faktiskt bara hittade till idag, genom att hon hade kommenterar i min blogg. I hennes blogg försöker hon hjälpa yngre tjejer att öka sitt självfötroende och hon skriver om allt från kärlek till mobbning, anorexi osv. Bloggen är riktad till yngre tonårstjejer.

Tyra/Modell skriver om sin vardag osv, men även hon försöker visa tjejer att även modeller och kändisar vaknar inte alltid perfekt. Före & efter bilder lägger hon upp för att visa exempel.

Andra bloggare som jag faktiskt tycker är bra på så sätt att dom vill hjäpa andra är blondinbella & Foki. Blondinbella har en kategori (bättre självkänsla), medans foki kanske inte direkt skriver om nånting speciellt så, men hennes dolda budskap är en positiv energi!



Jag ogillar dom som försöker tjäna pengar på sin blogg genom att provocera sig till det
. Att ta locka fram det dåliga hos människor..Som två blondiner som skriver "Mjau" efteråt..





Date med BRAD PITT






Vilken fin fredag! ;D





Hjälp, bilden är oskarp?



Använde matilda som exempelbild :) som ni ser är den vänstra bilden inte fullt lika skarp som den till höger. Och jag ska visa hur du enkelt fixar det.


I ditt photoshop - Öpnna din bild, sedan går du in på
Meny -> Filter -> Skärpa -> Oskarp mask






 

Klicka på OK och svårare än så var det inte! :D

 

 

 


Planeringen just nu..



Dagens schema:

06.45 - 10 Jobbat

10.30 - 11.40
Dator

11.45 - hämta carro

12.00- 13.30 Gymmet

14.00 - 14.20 duschen

14.20 dator  - photohop tips ;)

Så någång vid 15.00 ska jag väl ha lyckats kastat ihop ett photoshop tips till er =) Annars vet jag inte vad som händer idag.. Svulla! mmh, just jah, jag har ju godis undanlagt :O

Nu ska jag klä på mig! Hörs senare då! =D

puss






Vart kär i rösten!


Erik Grönwall - is it true

Jag vart och förblir mållös när jag hör honom sjunga denna låt. Jag har inte hängt med idol så stenhårt att jag såg när blev intagen till programet, så första gången jag hörde honom är på detta framträdande. Jag får gåshud! Fruktansvärt grymt! .. Allvarligt jag blir kär i hans röst. Föredrar hans version framför orignalet..Detta blir inte bättre! Han kommer gå långt! Jag hoppas verkligen det!

Jag hade velat hört hela låten med honom :)







Tror du på healing?



Jag tänkte börja skriva lite mer om healing och annat övernaturligt, vad tycker du om de? :) Tror du att healing funkar? Vet du vad healing är? ..Tydligen så kan jag ge detta..fast jag är helt omedveten om att jag gör det! Jag ska berätta mer senare.. funderar på att lägga till en ny kategori om healing och övernaturliga ting.. Jag tror nämligen stenhårt på sådant!


Gör du?






Date med Bruce Willis




Pebb jag har lagt in några goda ord om dig, så om du vill kan jag fixa dig en dejt med honom :) Han tyckte du lät som en intressant ung dam och han kan nog få pli på dig ;)






Tittar på insidan..





..av ögonlocken


Så nu ska fröken ta sig en lite tupplur! Klev upp tidigt imorse.. Hoppas man får drömma om nå roligt, så man är glad när man vaknar igen :) Bloggar lite senare, få se om jag kastar upp nå intressant. Ska snart fixa nå nya photoshop tips till dig åh, de låter väl bra! :D

Trött tjej vilar ögonen ..nu!












Mord



Mord mord & mera mord..

Det står i tidingarna varje dag. Mord, mordförsök, rån, misshandel, tortyr, kidnappning.. Jag blir mörkrädd. Vart är världen på väg!? Hur kan det bli så här? Men tyvärr börjar allt från samhället och det är ju som så att samhället faktiskt skapade dom här monstrerna från början.. Många skulle vilja påstå "dålig uppfostran", ja och varför tittade samhället bara på då? Näe fy fan, jag blir besviken på människor. Vi är riktiga grymma monster rakt igenom. Inget annat "djur" torterar för egen njutnings skull.. Bara vi människor.

Vet inte nån egentlig statestik, men känner inte du som jag att det tycks bara öka? Tycker det står om mord hela tiden.. Och när det är slagsmål på gatan så slutar det med att någon går därifrån knivskuren.. Var det verkligen så här förr också?? Sorlig värld vi lever i.. HEMSK värld kanske är bättre att säga! Hur kan man stoppa sånt här... och går det?







RSS 2.0