September - kärlekens tunga



Skön melodi ! :)


Hör och hämpna!

Men jag har faktiskt köpt örhängen! =D
Har inte haft örhängen på... 5 år sist? Så vart jag så himla kär i dessa fina ugglor! ;D Så jag kunde bara inte motstå. Nu återstår det bara att se hur ofta jag kommer använda skiten.




Jag är ett frågetecken för mig själv.


Ibland undrar jag hur min hjärna är funtad.
På vardagarna är jag uppe till kl 01 - 02...och nu när det är lördag, sitter jag hemma och är trött. Funderar på att sova?.. Klockan är inte ens tolv !

Trots tröttheten idag, så har det vart en kul och givande dag, började med att jobba och sedan skynda mig hem, vart upphämtad och åkte med i motorcykel-ledet som gick längst hela E4:an in till stan. Direkt efter det så hälsade jag på hos min kära släkting Carina! Efter några timmar, så kurrade magen och Carinas son på ca 2 år, tyckte att jag skulle äta pizza. Så jag gjorde som han sa!

Efter den pizzan har jag varit fastlimmad i soffan i ca 5 timmar! O_o Pysslat med photoshop och kikat på internet.
Funderar nu allvarligt på att tvätta av mig, äta lite och sova! Just nu känner jag mig som kanske världens tråkigaste 23-åring :P



Jag och min trötthet.




Hårig kvinna, här är resultatet



Gav mig själv en riktig utmaning med denna bild..vet inte hur många timmar som gick åt.. Tycker väl att efterbilden är rätt okej ändå, jag ser ju vissa detaljer som jag skulle kunna ändra på, men nångång måste man sluta, man kan ju hålla på för evigt annars.

Det var en grymt svår bild att jobba med, pixlig och jävlig!..hårig ;)


Mission . Maybe . Impossible



Detta är mitt nästa photoshop projekt...
jag ska göra det omöjliga möjligt och försöka snygga till henne O_o


tror ni jag lyckas?



Men gott vare iaf!



att man aldrig lär sig...

Man ska inte handla mat när man är hungrig!

Själv så kom jag hem med 1 kg lövbiff....OCH andra grejer.



orkar ingenting..


näe.. så jävla less.

Blir arg och irriterad över att folk ska kackla om "ät ordentligt, drick vatten, träning gör att man blir piggare" bla bla blaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAA!!

JAG GÖR JU FÖR I HELVETE allt de där redan! Äter rosenrot OCH omega 3. Dricker vatten , tränar, sover, äter.. you name it. Det har inte blivit någon skillnad ändå.

Fan, gå och dö.

jävla mörker..

varför har man aldrig bara super mycket energi över?
Så man orkar ta tag i sig själv och de runt omkring?











Header åt Tbletch



Gjorde en header åt miss borgström som kallas Tbletch :)


bra tränat denna vecka!




Förra veckan vart det totalt 7 timmar spenderat på gymmet! =) Det är vi nöjd över. Skönt som fasiken och nu har man börjat gett sig på löpbandet i korta omgångar för att få lite kondis. Igår va alla tokar där nere samtidigt, nice som fan :D Man går därifrån skrattandes, underbart ju.

Efter gymmet så åt jag middag tillsammans med Vickan. Kvarg & tonfiskröra på macka. Jag säger då det.. Man blir sjuuuukt mätt av grejerna! Synd att en annan är matmissbrukare O_o Får ångest att maten ska kastas bort, så jag fortsätter att äta bara för att..

haha ;P

Trött tjej ska duscha och sen blire lite tv och datatid. Sen sova :)




Metallica - unforgiven


Metallica - unforgiven

Skön låt med metallica :)
Älskar de tunga trummslagen och melodin som börjar efter 1.30


De finns kraft i de smala spirorna!



Måste få skrika ut lite här åh! Mina ben..mina smala ben orkade hela 128kg i benmaskinen! wooooho!

Haha, jag som hållt mig på 58kg tyckte att de va så himla lätt en dag, så jag höjde och höjde tills de var 88kg. Men det kändes fortfarande så himla lätt! Tillslut gick jag till Eddie på gymmet och bah "maskinen är ju trasig!! Så här mycket ska jag fan inte orka!!"

Han tyckte att jag skulle hålla käften och bara fortsätta köra. - varför klagar du Nina när du orkar den vikten?
(Bra fråga..)

Så då körde jag på 88kg. Men idag var jag så nyfiken på hur mkt mer jag egentligen orkade, så jag ökade till max. 128 kg! Och orkade ändå (stryker under det ordet åt min bror som annars påpekat min stavning) :P




Helt plötsligt vart det sjukt intressant att gå till gymmet :D







it takes time to believe it





I´ve had time to think it through ..

..and maybe I´m too good for you!




Sovställning - Matterhorn



För inte allt för länge sedan så upptäckte jag att jag sover som på bilden. Uppdragna knän. Borde egentligen vara omöjligt under natten tycker man. Benen borde ju va avslappnad och bara vika sig?
Hittar inte mkt om denna position mer än att det står "detta är en speciell person som är svår att bli intim med om man inte först har visat sig värdig"...

kan ju stämma rätt bra till o med ;P



Pebb, du lär ju hitta mer fakta än mig..googlenisse! If you do, let me know :)


Kvällens facelook



Nu är man klar! Detta fick bli kvällens "facelook".
Nydligen ringde telen, Linnea följer också med! :D woho!
Detta blir en kung kväll. Hoppas ni får lika roligt som jag kommer få det!




Bäst att du flyttar på dig






Blir utgång ikväll med Vickan!





Lord!




Ska till Grim på tisdag och rita upp en tatuering.
Sedan får man se när den hamnar på kroppen ;)

Big tattoo.



Nu känns de bra igen!



Efter att ha blivit tvingad till gymmet så är nu humöret på topp igen :)
haha hua, jag kan verkligen vara negativ när jag lägger den sidan till ! Pessimist utan dess like! Men så kan jag vara världens optimist när jag är lite gladare igen. Svart eller vitt vare vi sa va..



Mörkt idag.



uff, det är en jobbig dag.
Eller det känns ju som så. Idag tar den "svarta" sidan över, man får vara lite negativ ibland... Jag fryser, är så trött att huvudet är tungt (bara för att jag sov lite för länge). Är helt orkeslös idag. Och allt detta infaller på den enda dagen som jag är ledig på väldigt länge! 



 Bara man inte fastnar i det så äre okej! :)







Tog igen hela dagen på 3 timmar?



Uff! Denna söndag började inte alls nå roligt. Inte för att något dåligt inträffade men..det hände ju ingenting alls istället! Ibland är ju det självklart bra, men idag var jag riktigt rastlös! Det gick ju fasiken inte hitta på något. De flesta låg för det första bakis, sedan hade jag ingen bil att ta mig någonstanns med. Det var inge finväder heller, allt gick emot en liksom. Näe jag pallar inte sitta inne en hel dag, det känns ju som att man har förlorat en dag i livet när man inte gör något :S

Så, när väl tillfället dök upp, då försöker jag hitta på så mycket som möjligt istället. Så på 3 timmar hann jag över till mammsen på middag och en kopp kaffe. Sedan stuttsade jag in i bilen och for till min yin-halva. Hann snacka och titta lite på fenomen, därefter fort hem till Vickan som beställde pizza medans vi skulle glo på Bigbrother.

Så nu kan jag somna gott och slippa tänka att denna dag gick till spillo :)
Imorgon är en lång arbetsdag från 7 - 19.15. Så bäst man lägger sig nudå!
Hare gött, hej!




happ, bara göra om !

Tonade håret för ett tag sedan i denna färg, men jag måste nog ta en lite mörkare endå. Lyckats bli lite ljusare upptill än resten av håret ! Tänk om livet bara kunde va lite mer som photoshop??? Klick klick - idag har man rött hår och gröna ögon. Klick klick - plötsligt är man brunett/blondin och har bruna ögon

Va!? Vore inte det nåt :D






RSS 2.0