Jätten Petrus!

Den här bilden har inget att göra med projektet som jag skrev om sist.





Den här bilden har jag arbetat länge med!
Och äntligen känner jag mig så pass nöjd att jag kan visa den för er nu :) ..Däremot vill jag påpeka att när man arbetat länge med en bild så blir man blind för detaljerna tillslut, så om tyck gärna till om ni tycker att jag ska ändra något på bilden. Kan vara bra att få lite feedback

haha jag gillar endå bilden! Riktig framsida på en sagobok 


Ger mig själv jobb





Nu har jag hittat på ett nytt projekt åt mig själv igen!

..Ibland driver jag mig själv till vansinne. Jag har så många ideér! Men det här är en idé som jag tror många kommer gilla endå.

 Ska jag tala om nu?...eller ska jag bara visa er en dag när jag är klar?

hmm..vad blir mest spännande?



Dra ett Änglakort

Änglastugan
En sida till dig som tror på änglar och vill dra ett änglakort.
Gå in på sidan och klicka på en av änglarna som du tycker tilltala dig mest och se vad dom har att säga till dig :)







Jävla gofis!

Här har vi Falcor (mer känd som damp-hunden). Det är den här jycken som går alla på nerverna. Han kan göra mig flyförbannad..men så tittar han på mig med dessa ögon..hur kan man fortsätta vara arg?





Här har vi ett litet moment :) sweeet






Färgernas påverkan

ljusspridarna kan ni som är intresserad av lite av själen, healing och övernaturligt hitta massa roliga och intressanta saker. Bl.a Färgernas påverkan som ni ser nedan :)

Läs här hur din favoritfärg kan påverka dig.
Omge er med massa färger! :D



ps-disaster new moon



Jag lade den här bilden i Ps-disaster. Jag förstår ju att bilderna till filmer är redigerade, men att dom faktiskt hade bytt ut kroppen på våran vargpojke hade jag ingen aning om!



Min stackars älskling



Min stackars fina älskling blev hundbiten förra veckan av en (tur i oturen) Jack Russel, det vart så illa att han fick åka in på djurkliniken och sy. Nu har han haft tratt och tabletter i 1 vecka, imorrn åker vi in och tar bort stygnen , men tratten får han tyvärr behålla på 1 dygn till efter de. Hua va hemskt det var att se  honom orklös och plågad av smärta.. Men efter 3 dagar så gick han omkring själv och kunde äta och dricka med en viftande svans :)


199kr



Mina fina nya!
Jag har aldrig använt sandaler någonsin under min uppväxt, men så nu föll jag för dessa. Det första jag fastnade för var sulan som ser ut att vara av trä (fast nu syns ju inte de direkt). Nina nöjd :)





Tillrättavisa på ett schysst sätt..



Så fick ändra lite i senaste Ps-disaster inlägget eftersom någon känt sig så träffad att jag numera är en fjortis? Aja, jag hade hoppats på att de som läser kunde hållt sig på en mogen schysst nivå. Och ska man tillrättavisa någon så går det att göra utan personangrepp eller hur?




Ps-disaster Big foot



Den här bilden gör mig förvirrad..
Jag vill på någotvis tro att dom tänkt lite klantigt när dom gjorde den här bilden. Jag vill tro att dom ville visa närbild på stövlarna..och det har i sin otur gjort att det ser ut som en dålig redigering. Totalt misslyckad bild.. Tanken var rätt men resultatet.. FAIL



Explosion i humöret


Bild som jag gjort till Tyra sjöstedt

haha herrejävlar..
Jag skrek just rakt ut så jag fick ont i halsen. NÅN jävla granne höll på dammsuga klockan 1 på en vardagsnatt!? Det vart en explosion när mitt icke exsisterade tålamod mötte det heta tempramentet. Tackar fan för hörlurar och att datorn var på med musik!? Vad hade jag kunna gjort annars undrar jag? Jag fick ju tala till mig själv ungefär - okej, lugna ner dig, lugna ner dig. Lyssna på musik.. Jag vågar nog påstå att jag faktiskt hade sökt upp vart oljudet kommit ifrån annars och då hade den grannen fått höra på Ninas stämma när den tar arg ton.. Asshole..


innan jag skapar en berättelse



Afton, Afton!
Jag känner att jag måste förklara en sak angående det här med att jag redigerar bilder. Jag har märkt att många har fått det bakom foten.. Många säger till mig "men du är redan så fin så du behöver inte redigera dina bilder".. Tack, det är verkligen jätte gulligt sagt, men det är lite missuppfattat :)

Jag älskar photoshop, som jag nu sagt många gånger. Jag fotor bland annat mig själv just för att ha någon att redigera. Det är inte så att jag redigerar en bild på mig själv för att jag ogillar den utan bara för att ha något att göra. Jag skapar en annan "värld" med den bilden. Något bortom vad verkligheten ser ut..jag är ju trotsallt född i Fiskens tecken och är en drömmare. Jag redigerar mina bilder så att det inte går att missa helt enkelt.

Den här bilden kommer jag göra till något mer sagolikt av..Inte fotar mig själv så här för att det ser bra ut iallafall??  Det känns lustigt att se på bilden orörd, det ser fånigt ut med den där minen..men skapar man en historia till bilden med annan bakgrund och med en känsla, så kommer det se bättre ut än om jag bara skulle ha flinat in i kameran som The girl next door ungefär

Hänger ni med ? :)

Se bilderna nedan tex, det är endå en slags attityd som lyser igenom, hade jag haft ett "för vänligt" ansiktsuttryck hade så hade inte bilden blivit lika bra.

 


Wayne Wade - Lady



Faktiskt en riktigt fin och bra låt, trots att det är reggae som jag annars inte lyssnar så mycket på. Och ännu bättre vart den när jag läste texten till låten :)  



Lady
I'm your knight and shining armor, and i love you
You have made me what i am, and i'm yours
My love
There's so many ways i want to say I love you
Let me hold you in my arms forever more


You have gone, and made me such a fool
I'm so lost in your love
And oh, we belong together
But won't you believe in my song


Lady
For so many years i thought i'd never find you
You have come into my life, and made me whole
Forever
Let me wait to see you each and every morning
Let me hear you whisper something in my ear


In my eyes, i see no one else but you
There's no other love like my love
And yes
I'll allways want you near me
I've waited for you for so long


Lady
Your love's the only love i need
And beside me
Is where i want you to be
Cause My Love
There's something i want you to know
You're the love of my life
You're my Lady

Lady
Your love's the only love i need
And beside me
Is where i want you to be..


home




Hemma från Finland! :)
Bilder kommer inom kort





RSS 2.0