Varför

Näe, det här kommer säkert låta tråkigt för alla andra, men själv tycker jag att det låter som en utmärkt idé. Är ju som sagt redan less på att vara tillbaka i Timrå. Vill ju nu vidare till Norge som man kan få tjäna pengar. Men undra om man inte ska stanna där, eller om jag nu reser runt istället? Men jag har kommit på det att jag kommer nog inte bo i Timrå nå mer efter de.

Jag vet inte vad det sitter i , men så fort man är tillbaka i hålan så försvinner ALL energi av någon anledning och man är städigt trött. Vissa dagar kanske man orkar vara glad.

Jannike o carro kom upp hit nu och härja! Sedan drar vi :] Saknar er!

Nu ska jag ut med mina älsklingar och åka bil! Hörs senare!





Söndagssnackis!



Brudar då vare söndag igen! ;) Så min söndag börjar som så att jag nyss vaknade, ska äta en kycklingsallad med Tilda, vilket kommer sitta alldeles utmärkt! Senare nångång blire avresa till Issas soffa! Skvaller skvaller! Ganska mysigt att få umgås alla så där och bara ta det lugnt med massa skratt! Undra vad vi kommer prata om ikväll.. men jag har en känsla om att jag redan vet vad som kommer pratas om :P



Citron i håret
















___________________________________________________________

Jag har funderat på det där om Citron i håret verkligen funkar, att det ska naturligt bleka de.. Men så hittade jag ett tips på nätet från en tjej som testat! Jag själv tänkte faktiskt testa detta nångång ;) Få se hur det går! Men här har du Tipset iaf!


blöt ditt hår och ha sedan i saften från x antal citroner (beroende av längd/tjockhet) i det våta hår. pressa sedan citroner och häll i en sprayflaska, gå sedan ut i solen och sitt i solen med citron i håret hela dagen (när ditt hår torkar så sprayar du på mer citronsaft)

på kvällen göra du en inpackning, den bästa är att blöta håret sedan ha i x antal dl olivolja (beroende på längd/tjocket) och låter oljan verka ca 30-40 minuter. sedan tvättar du håret i ljummet/kallt vatten (annars får du inte ut oljan) med shampo och balsam. sedan låter du håret lufttorka (inte snällt att föna efter denna citron behandling!:)

jag har blonda slingor i mitt annars mellanblonda hår. så när jag gjorde detta i början av juli så blev det jättefint och syntes verkligen. eftersom jag gjorde inpackning på kvällen så blev det inte så slitet, det kändes kanske lite sprött, men det rådde olivoljan bot på!

men jag tror nog resultet av citronen blir efter vad du har för hårfärg!




Gula faran!

 morning, eller god eftermiddag kanske? Oviktigt! MEN iallafall, tänkte göra ett litet inlägg så här på lördagen, jag åt min mycket hälsosamma frukost för ett tag sedan, resten av schweizernöten så att säga! Ska nu äta min middag, makaroner & ketchup! Så småning om försöka få på mig kläder som man kan visa sig ute med! Det händer nog inget speciellt ikväll, ska vara chaufför, måste ju spara så mycket pengar som jag bara kan. Har verkigen 0kr just nu. Och jag måste på väldigt kort tid nu spara till en resa till polen som sagt, ska dit och hälsa på en vän som jag jobbade med i Grekland, monica! Men jag har faktiskt varit mycket duktig ska jag säga! Ha redan lyckats spara ihop 650kr på 3 veckor UTAN att jobbat ännu! =D Men ställer man upp på grannar och familjen så belönnar det sig :)

Nu ska jag koka mina makaroner! Ha en fortsatt trelig lördag!
ciao!

Tagga till !


Tut! Ja så vare helg! Men Nina är en trött gammal dam för tillfället.. inte så bra de. Ska försöka tagga till lite! Jag har ju faktiskt världens underbaraste damer att umgås med ikväll :) Tanken var att vi alla skulle gå ut på krogen, men jag tror jag kommer förbli nykter. Som vanligt nu på senaste tiden! :P

fan jag känner för att sova just nu ;]



Ha en bra helg nu!

Nattens melodi


Chriss Isaak - wicked games

Trots många år efteråt så låter det fortfarande lika bra! Det här blir det sista inlägget för ikväll.. Sov så gott nu! :)  Nattinatt!


dress code - sexy bitch





Ladies i panelen! Den som ska med imorgon alltså nu fredag så är det dress code SEXY BITCH som gäller! Vi ses kl 15 och ska efter våran lite tidigare middag bubbla ute om vändret tillåter. 



Drömtydning med Christina!



Vad drömde du inatt? Vad betydde det?
Här kan du fråga våran drömtydare Christina!
berätta din dröm och här på bloggen får du svaret efter bara några dagar! Otroligt va!

Haha detta är ju med en nypa salt! ;) MEN du kommer få ett svar på din dröm ;)



Titta bara på Pebb som fick svar från christina, på sin blogg! Jag har därför anställt Christina på min blogg nu.. Läs petras dröm och svaret från christina - drömtydaren!

Petras dröm: I natt drömde jag att jag var hos Mr.x på väggen hade han 7 hakkors, och under min läpp hade jag maja-blad som skulle bleka mina tänder och i min högra hand hade jag världens största kanyl.

Svar: Jag tolkar din dröm som en längtan.
En längtan efter en resa till Tyskland och Amsterdam. Där du kan få utlopp för dina vilda inre fantasier. Mr.X Står för Hitler. Någon du ser som en fadersfigur. (Din egna far behöver inte vara som Hitler)Svastika står oftast för gemenskap.
Du kanske saknar dina vänner och familjen. 7 st kan betyda att du kommer att ha 7 svåra år framför dig. Maja-bladet menar att någon kan bli sjuk, tex en förkylning eller så. Medan kanylen står för ångest.

------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Petras resopns: SVIIIIIN


Hahaha Jag tycker det lät ganska trovärdigt jag! ;P

Rävsvans till hår





Haha hitta den här bliden på facebook.  Jag och nån italienare osså Räva ;) i Rhodos.. Jag ser ju faktiskt liiite brun ut =D






roligare lista!

Jag fick mig just en snilleidé!!..fast egentligen är de väl inte allt för snille, ändå! Ni som tycker om att göra listor kan läsa detta otroligt braiga tipset! ;P haha Istället för att fylla i en lista där dom frågar om du är höger eller vänsterhänt, så stjäl/låna en lista från nån av de större bloggarna, där läsare fått ställa frågor. Ta med alla frågor, det kan ju verkligen bli heelt tokigt roligt! :D

Jag lånade den här listan från Stina-lee


Vilket är ditt favoritplagg?
just nu mina skinnleggins ;)

Hur många timmar måste du ägna åt dina 2 söta chihuahua hundar?
VA, detta har jag missat! Har jag TVÅ chihuahua hundar!?

En film du rekommenderar till en hemmakväll?
Wanted med angelina jolie är det grymmaste filmen jag sett!

Favoritgodis?
Choklad är Ninas bästa vän


Berätta hur du gör varje morgon för att fixa ditt hår? Använder du några speciella produkter?
Kudden..

Hur ser du din framtid?
jag <3 Photoshop. Design vill jag jobba med, ha familj och ett fint hus, resa mycket åh =)

Jag undrar hur man får bättre självförtroende & självkänsla?
Skit i alla andra och lev ditt liv som du vill. Respektera dig själv.. och tänk på det som du faktiskt är bra på och var nöjd över det som du tycker är fint på din kropp istället för att se ner på dig själv..haha vilken expert jag är!


Hur känns det att bli mamma?
vad sa du nu??

Är det dubbelt så jobbigt att ha två hundar än att ha en?
Jag fick låna brors båda hundar en gång och JA det är det



Vad anser du om olika bedövningar vid förlossningen?
Det kommer ju säkert göra sjuhelv*tes ont, men man vill väl ändå vara närvarande. Vad har du för åsikt?
Ne förmodligen vill man nog vara så långt borta som möjligt!! mig får dom gärna söva ner tro jag.

Får du många elaka mejl eller kommentarer?
Nej :D

Vilka länder/världsdelar har du varit i?
Finland, spanien 3ggr, thailand, Grekland

Vad är det bästa/sämsta med Malmö?
Vad tycker du om Lund?
jag har aldrig vart där

Hur ser en matdag ut för dig?
Alltså när och vad äter du på en dag ungefär?
Frukost, när jag vaknar
middag o kanske nå gotta,
kvällsfika

Har du nåt intresse för sport, som t.ex friidrott, fotboll eller ishockey? Att kolla på alltså.
Om man ska kolla på nån sport får det nog bli Hockey eller UFC

Om du fick 1 miljon kronor, vad skulle du göra för pengarna?
Köpa en fin lägenhet och bil och lite prylar som jag önskar mig

Vad gillar du för sorts musik?
Rock, pop, classic, opera, ballader, hårdrock, techno..you name it!

Jag har hört att ju smalare man är destå ondare gör det att föda barn, är det något som du är rädd för? Eller tror du att det är helt individuellt?
Jag ha också hört de!! :S Men jag vet inte..jag tror faktiskt det är individuellt

Du bor i Malmö nu ju, träffar du ofta på läsare när du hänger på stan och så? Mer än när du bodde i gbg?
Gör jag? jaaa..jag har iaf mina trogna läsare som jag umgås med nästan dagligen ;) Va, i vilket liv bodde jag i gbg?

Mitt hår är så himla slitet och har tappat gnistan, vad skulle DU göra för att få det att få energi och liv?
uhm, klippa det och färga?


Jag har naturligt rött hår. Vilka färger (kläder tänker jag mest på) tycker du att rödhåriga passar bäst i? Vilka färger är absolut-inte?
Men herregud! Ta på dig kläder bara! Det är välfrån person till person vilka kläder man passar i, inte hårfärgen som avgör väl?




Vad tkr du om prinsessan Madeleine?
Hon är väl fin :)

Brukar du vända på kudden för att få den "kalla sidan", eller e de bara jag som gör de?:P
Ne ibland gör även jag det, om det är väldigt varmt eller något


Är det sant att du gillar fiske? Kollade bakåt i arkivet, trodde inte det om dig. Har du provat fiske i malmö det kan vara ganska bra. Brukar vara där ibland och fiska har man tur så får man något :D
Jag gillar fiske! Tycker det är jätte roligt och håller på skratta ihjäl mig när jag får napp av någon anledning. Nej har inte prövat fisket i malmö ännu

Gör du något speciellt för att vara sådär smal som du va innan du skaffa barn eller hur man säger? Är du rädd för att få bristningar?
ÄR JAG MED BARN!?

Hej StinaLee!!! Jag älskar verkligen dina shoppingtips kan du inte skriva mer om kläder och vart du köper dina kläder och sånt??
Du kan kalla mig Nina.. Jag tänker inte skriva så mycket om kläder nej. SÅ tråkigt. Ledsen att göra dig besviken :(


tjäna pengar på bloggen

..skapar avundsjuka.


Nu måste jag bara få försvara det större bloggarna som alla hackar på! Folk påstår sig INTE vara avundsjuka och påstår att dom inte bryr sig om vad som skrivs..Men ärligt talat, vem skulle inte vilja kunna skriva om vad de åt till frukost och vilka kläder dom hade på sig under dagen och sedan kunna tjäna pengar på de!?

Och sedan är det som så att om man söker fel så hittar man dom, men att skriva att någon är ful och påpeka stavfel bara för att man inte gillar bloggen.. Och sedan påpekar dom att dom "inte bryr sig om den töntiga bloggen". Men vad jag vet, att när jag säger att jag inte bryr mig om tex en blogg, så är jag inte inne och läser den heller, jag kommenterar den inte, jag kommer knappt ihåg den..och om jag väl skulle läsa den så bekommer det mig inte det som skrivs i den... Eller hur?
Om personen i fråga, som skriver bloggen inte hade varit känd, så skulle ingen påpeka att hon/han är ful heller.. Men dom som fäller sådana kommentarer är Nollor som inte har någon riktig åsikt om varför tex bloggen är så dålig, men dom vill så gärna bli hörd att dom måste hitta nåt stavfel eller nånting om personens utseende att påpeka..


Jag vet inte hur läsarna tänker egentligen.. Blondinbella skriver om sin vardag och karriär, ingenting som provocerar. Men då tycker folk det är tråkigt och klagar. Tycker det är orättvist att dom inte kunde få göra detsamma. Medan dom samtidigt börjar klaga på ex, Kissie som gör allt för att provocera, men då tycker folk att det också är fel?? För att hon lyckas dra läsare till bloggen av "fel anledning". Men när ska folk bli nöjd då?? Jag blir bara så förbannad på att dom inte bryr sig, sedan så ska dom endå kommentera elaka elaka saker.

Tanken som slår mig är: SKulle dom verkligen  tycka att den där bloggerskan var så ful om hon inte var känd? Låt säga att första gången du får se blondinbellas el kissies utseende är när du gick på stan och råkade möta henne..Inte fan skulle man väl stanna upp och tänka "uew", nä det tror jag faktiskt INGEN skulle göra! Folk får ju faktiskt ta och tänka om, tänk om det var du som  hade den där bloggen och tjänade massor, vilka fel skulle man hitta på dig då?? Det finns alltid nånting man kan hitta att kommentera..om man letar efter de!


Baby I love your way


Big mountain - baby I love your way

Nattens mysiga vaggvisa.. Så härligt skön låt tycker jag :)




Ps-disasters



ne..dom kan ju bara inte varit allvarlig när dom gjorde den här bilden?
... hur var tanken med hennes högra arm/hand??

Snoppcarro & Qp









Nina frågar Panelen! [3]










Fuck NO! O_o



uhm..ne Jag tror vi alla är överens om att Nina should stay on the darkside när det kommer till hårfärg! Right?


Nattens låt


Nattens låt..





Sense field - Save yourself

Turn out the light Just say goodnight to yourself
May I remind you When you find you
Are all alone is when you
You've got to be strong
That's when they call you in the night
He's got your picture in his mind
He's got your number on a paper
At his disposal anytime

Is it really true
Did you save yourself
For someone who could love you for you
So many times we just give it away
To someone who
Someone who

You met in a bar
The back of a car
And for a moment
You felt important
But not in your heart
Cuz my self esteem
It's been low
Go ahead and count,
It's been lower than low
I know the feeling
Of it stealing life out from under me

Cuz I want to learn
How you save yourself
For someone who
Could love you for you
So many times we just give it away
To someone who couldn't even remember your name
Did you save yourself
For someone who loves you for you
And loves me for me
Give it away
To someone who
Someone who
Can cherish your name

Cuz I want to learn
Did you save yourself
For someone who
Loves you for you
And loves me for me
Give it away
To someone who
Someone who
Can cherish your name

Time is running..







Den som ska ha en kostym röstar HÄR





bloggdesign kodning

Woho! Känner mig grym nu! För det är som så att jag är faktiskt inte så duktig på kodning, men det blir lättare och lättare för varje gång som man håller på. Och faktiskt är det inte så svårt som man vill tro. Men det är väldigt förvirrande i början, för det enda man ser är <a></a> bold"12"; url:"http://" header, body ..osv osv.. Men när man förstår vad grejerna står för så är det mycket lättare!

Av någon anledning så har profilbilden inte kunna laddas upp, varken på min och många andras bloggar! Så jag känner mig super nöjd att jag tillslut lyckats hitta en lösning på det hela. Och för att bespara er att ta hjälp av någon annan eller för att ni ska slippa leta till lösningen så delar jag nu med mig av den! För jag skulle blivit supernöjd om någon annan gjort det!

HÄR länkar jag till sidan, där ni kan hitta allt annat om bloggdesign också!

Annars om ni vill ha snabbt svar på problemet med Profilbilden så ska ni göra som detta!



NÄR DU SKA DESIGNA, GÅ IN PÅ KODMALLAR OCH LETA UPP DETTA:



<div id="profile">
 <tag:profile>
  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">
   <h4>Om</h4>
   <a href="${AppUrl}index.bd?fa=pf.view&amp;pf_id=${ProfileID}"><img class="thumbnail" src="${AppUrl}shared/img/profiles/${ProfileImage}" alt="Min profilbild" /></a>
   <p><a href="${AppUrl}index.bd?fa=pf.view&amp;pf_id=${ProfileID}"><span style="font-weight:bold"> ${ProfileName}</span></a></p>
  </tag:if>
 </tag:profile>
  </div>

 <div class="nav">



Och alldeles under <div class="nav"> klistra in din länkade bild!
Du måste alltså ladda upp en bild först, sedan kopiera dess andress:




sedan ska det alltså se ut så här

  <div class="nav">
<img class="image" src="
https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/955480/images/2009/ninagradin_50757666.jpg"</div>


Hängde du med? :)


Jag tror att jag förvirrat många med detta, men den som själv har kodat lite kommer nog lösa detta. Men om du absolut inte förstått så säg till , så tar jag mig i tid och gör en MYCKET bättre beskrivning på detta! Med bilder som visar exakt vad du ska göra. Annars om du inte ha tid att vänta så hänvisar jag dig till http://www.designadinblogg.se/. Eller Hjälpforum så kan du leta själv :)

God bakelse..


Här är till dig Matilda! :)





Provocera!..Eller?



jag följer ju inte allt för många bloggar, men vet om 2 stycken blondiner som är sååååå känd! ..Dom enda två som jag läst om som provocerar i sina bloggar. Dom gör det för att få fler läsare. Okej fine.. Men då betyder ju det att det är det enda sättet för dom att någonsin få läsare? Genom att bråka, skvallra och ljuga..Provocera! Och det är ju deras tips till alla där ute som vill få fler läsare till sin blogg.. Jag sa inte att det inte fungerar.. Men varken Kenza, Foki eller blondinbella som ÄR sveriges största bloggar behöver provocera sina läsare! Inte någon av de andra läsarna heller nästan tro jag.. Jag kan bara komma på 2 bloggar som måste provocera för att behålla sina läsare.. Ni vet vilka jag menar va? ;)

Om det jag startade en 3.e blogg full av lögner så skulle den heta NISSIE!



Men slutar snart i Kaos




Nu var det väl ett tag sedan jag la upp något av mina egna photoshopbilder.. Jag påbörjade ju som sagt att skapa några bilder efter en låt, och precis som alla gissade rätt på så var det Under ytan. Det är väldigt svårt att skapa en mörk bild eftersom jag anpassar min bärbaras skärm. Så jag ser ju ex inte hur mörk bilden ser ut för andra. Blir bilden för mörk så ser man ju nästan inte den röda texten.. 

Idén till att jag börjar skapa bilder efter en låt dök upp när jag åkte bil. Under ytan spelades på radion och photoshopfreak som jag är funderar jag ju nästan städigt på vilka nya bilder man kan skapa! MEN hur som haver, genom att välja en text och skapa bilder därefter, det tvingar mig komma på bilder som faktiskt får mig att utvecklas :) Det  får mig att tänka lite utanför mina egna "områden" så att säga.

Ps-disasters



VEM äre som håller i den tallriken då??



N I S S I E



Hej, Du kan kala mig Nissie! ..asså, alla är så himla avundsjuka på mig och min blogg! ..Alla påstårr att jag har photoshopat mina vännerfrörfråningar på Facebook.. Asså ni lesare är ju så himla duma!..Titta her då!!
VADÅ inte KÄND!?? och nej jag har inte alls photoshopat bilden!

Sluta klagga på min stävning!

Pumba








Blogg Design

 
Senaste som jag skapat inom Design så att säga är dessa två bilder nedan!


Den första bilden med Usa har jag gjort till Nicole, och är faktiskt själv väldigt nöjd med den! Det som är kvar nu är profilbilden som ska bytas ut, sedan får man se om det är något som ska finslipas!



Den andra bilden har jag gjort till Maria, som ville ha en enkel "clean" design. Maria var iaf nöjd, så då är jag också nöjd! :)











Lökringar!





Jajjamen, även tjejerna i Hollywood är mänskliga och svettas!





Fula blekfisar



Fake brännan hos solarium vet ni är mitt beroende..? Fula blekfisar är ju bara äckliga och ger emo varning! Euw..Iaf! Jag älskar att sola solarium på alla sätt! It gives me power.. Ni förstår väl mig? Att ligga där i solariumet och lyssna på musik är helt underbart, det ändå man tänker på är hur snygg man kommer vara sen! =) Love it..!

"Kloka" ord från Dessie..


Ja, kära du..Den här damen tänkte nog likadant duh!
Men sen äre ju faktiskt som så, att "äckliga blekfisar" har ju färre rynkor också..



Varje Söndag!

<-- Issa



Ja det är precis vad vi haft nu lite på kvällskvisten..

Söndagssnackis är lite av en tradition som vi ska försöka hålla vid liv tycker jag! Genom att varje söndag mötas upp alla i Panelen och snacka om veckan som gått! Helt underbart! Idag vart det inte allt för mycket skvaller tror jag eftersom vi setts ganska mycket och redan vet om det mesta? Och dessutom kan vi fortfarande inte sluta bli roade över Deaf girl wants to be a pornstar (som ni hittar på Google!) Som tog upp lite av våran tid!

Det jag kan komma på att sammanfatta just nu är att:
Issa - saknar någon..
Matilda - fick det hon äntligen längtat efter
Carro - avslöjade att K-forsbor är för snabb ibland
Jag - upptäckte issas granne när jag parkerade bilen och funderar nu på att parkera utanför issa lite oftare

Ella, Sara, Pebb & Tezz befann sig tyvärr inte på plats och därmed ingen uppdatering från dom. Men de tar vi igen nästa söndag!?





deaf girl wants so be a pornstar





Tezz & Issa - 2 nya medlemar intagen i Panelen! Men det vet dom inte om än ;)

Nu ska jag och några medlemmar ur panelen träffas och diskutera veckan som gått. Tycker jag låter som en utmärkt idé. Undra vad det är för gotti gott gott skvaller som dyker upp!? Kanske jag berättar för er sedan!? DOCK utan att avslöja för många detaljer ;)

För överigt så tipsade CARRO mig om en väldigt underhållande video!..Jag tänker dock inte länka till den här på bloggen, men säger så här: SÖK på google deaf girl want to be a pornstar

hahahahahahahaha!!! 



Ps-disasters



Platthaka

Men snyggt! njeee..






Google bilder


N A I J S O N




Jag fick för mig idén att testa googla mitt smeknamn, och då kom de här bilderna upp på Google! :D

Roligt att dom finns med där liksom :)





celebrities



Haha titta vad jag hitta! Miss Kidman var det en väldig skillnad på! Hon är ju bra mycket vackrare nu för tiden..
Brad pitt ska INTE ha brillor på sig, så äre bara..
männen längst ner ser sig lik ut ändå, inte mycket som förändrats :)




Nina frågar Panelen! [2]





1. 
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

Vem är den hetaste?






Panelen skulle rösta fram vem som vi egentligen tycker är den hestaste.. Rösterna har vi nedan.. Sara smsade svaret till mig, där hon valde "Troja". Vid det här laget är det endast min röst som fattas... Jag måste nog säga Brad pitt (troja)





Anonym ska egentligen vara Matilda

Ps - disaster



ååh så romantiskt!!

men  vänta nu.. O_o


ölälskande kvinnor..








Nu jävlar flickor! Drick med gott samvete! Men i lagom mängd, som vi inte vet vad det betyder..






Nina frågar Panelen! [1]




Svaret publiceras så fort alla har svarat




Mina Vapendragare!




Gott folk..speciellt ni damer (Sara, Tilda, Carro, Pebb och Ella). Här med inför jag Panel i min blogg! Panelen kommer få svara på frågor om lite vad som helst. Och Panelen består av, jah precis som namnen ovan. Elenor, Matilda, Petra, Carolin och Sara! Mina vapendragare!

Första frågan kommer komma senare ikväll och svaren ska samlas ihop från ALLA i panelen innan svaret publiceras i bloggen :) Vad sägs som de!? ;D Vi ser hur det går!

Ps - disaster






 

Jävla snygging duh!
Med den längden på en arm kan det bli jobbigt iaf det börjar klia nånstans..











Mr Vrålsnygg!







trots


 

TROTS:

för stora arbetskläder..

äckligt smutsigt okammat hår..

omålat ansikte (döden själv)..

gummihandskar..

skurmopp i näven..



 

Så fick jag höra att jag var söt idag :)







 


Ps - disaster



katastrof!





Att alla har vi varit barn



Jag har just fått mig den idén att jag ska skapa bilder efter en låt som jag hörde. Känner du igen från vilken låt denna text kommer ifrån?

Att alla har vi varit barn och hjälplösa nångång








Ps - disaster

 

Angelina Jolie open your eyes





Timrå luktar pengar :)



Nu har jag vart hemma i sverige i 1 vecka och är redan less. Nu vill jag dra vidare! Så fort Carro & Jannike har tagit sina vita asses hem från rhodos och sedan upp till Norrland för en utmärkt guidening i Timrå, så ska vi sedan vidare mot Polen där vi ska hälsa på våran Monica! Efter detta,  arbetsmyror som vi är så ska vi hitta till Norge  för några månader framöver. Tjäna de $tora pengarna!

Vem vet sedan hur äventyret fortsätter!? :) 





Ps - disaster


Konversation




I lördags var jag chaufför. Efter många vändor, så skulle slutligen de sista fyllot av.. Petra.
Till dig som inte visste så brukar Petra vara duktig på att prata i sömnen.. och hon hade nämligen lyckats somna under bilresan..



BodyPaint












När kläderna inte sitter tillräckligt tajt..





Nina Da vinci





Nina Da Vinci ;) - This is my old pitcures! :)

Me  | Angel |  Angelina Jolie



Trillingbröder?



Under den här fotbollsmatchen kan det inte ha varit tillräckligt mycket publik, med tanke på att samma man dyker upp 3 gånger?? 

Din lookalike?



Jag har testat några olika bilder och mer 50% av gångerna blir jag lik någon asiat. Hm.. Nån gång Angelina Jolie. DÅ blir jag glad! Hon är ju en av mina största idoler! :)

Vem är du lik?
Bli medlem gratis och kolla vilken kändis du är lik m.m
Tala om vem du vart lik! :D

Huvudvärk?



Jag fick höra idag av min bror att huvudvärk kan botas med kallt vatten. Han gör detta varje gång han har huvudvärk och den försvinner utan att han behöver ta piller. Jag själv har ej testat detta, men ska testa det nästa gång jag har huvudvärk. Om någon annan testar detta, meddela mig!


Metoden är så lätt som att du ska skölja händerna i kallt vatten, i ca 10 min.
Det ska alltså få blodet som orsakar värken i huvudet att forsa ner till händerna istället, vilket gör att trycket släpper!


Jag tycker det låter hälsosamt! :)

liten penis





Jag vet inte riktigt vad jag ska säga... uhm..






Skvallerblogg


Haha. Jag är inte den som följer stockholmsbrudarnas bloggar. Där dom berättar vad dom åt till frukost, hur mycket deras löshår kostade och vart dom fixade sina naglar. Ibland i tråkigheten har man försökt spanat runt och hoppats på att nån kaaaanske kunde haft nåt roligare att berättat under dagen. Men nej. Men så hittade jag till den här bloggen.

För er andra som följer eller hänger med i "bloggvärlden" så görs det ju narr av alla de stora bloggarna. Love it. Sätter dom lite på plats men på ett rättvist sätt måste jag endå säga!

Haha så skönt. I en video - "dessie" eller va fan hon heter, så får hon en tårta kastad på sig! Synd att jag inte hann smaka på tårtan först.

Aja, ville bara Tipsa om bloggen till er som möjligtvis följer bloggvärlden.

God natt!


Watchmen

 Kvällsfilmen fick bli Watchmen. Rå och grymma scener! Skott i pannan, yxor och benknäckning

En av scenerna fick mig till o med att brista ut - åh jävlar, det va fan grymt! Jag trodde faktiskt filmen skulle vara lite halvtöntig men de har nog filmskaparen redan tänkt på! Jag kan egentligen inte beskriva filmen så bra eftersom jag i vanliga fall är sämst på berätta filmer utan att säga för mkt. Det handlar iaf om superhjältar haha. Filmen hoppar mycket fram & tillbaka i tiden, så ibland vart det lite krångligt att hänga med. Men jag diggar filmen bara för scenernas skull :D

Någon annan som sett den som kanske kan fylla i med lite ord?







Duger till imorgon




Tills vidare får bloggen se ut så här! ;) Rosa & tjejig!




Ps - disaster



 

Hur tänkte dom när dom photoshopade den här bilden!!!?




Inte utan Leopardstövlarna


Gucci - släng dig i väggen!

Jag har fått min sweet chili pasta.. Jordgubbar..chips & dip. Igår så ha jag bubblat i tildas pool med brudarna och tända ljus utomhus. Så jävla nice!

Ikväll vart det fisketur! Det kom vi på helt upp & ned. Beslutsångest, så vi hade en 4pers konversation på msn. Och ALLA var verkligen överens om att Fiska var en bra ide! På med gummistövlarna och iväg! Inte alls nå pinsamt att komma in på macken i våra kläder - Gucci, släng dig i väggen!

Trots regn och bevakande turkar i en bil, så var det jäkla mysigt endå! Så vi har bestämt oss för att ta en heldag på camping. Tält, fiske och öl skulle det bli nästa gång

 




Ps-misstag



Vart tog bröstvårtorna vägen i den här bilden?




Back





Nina är faktiskt hemma nu ! :D






* bilderna som kommer *


För er som intresserar sig över mina photoshopbilder, så ska jag uppdatera er lite om vad som är på G :)
Jag har just en fram & baksida till bigbrother bar i rhodos - nya visitkort alltså



Jag har just fixat bilden nedan till Robbin som ville ha sin bild mer "clean" och ska nu påbörja en till bild där jag får fria händer.




Sedan ska jag fixa ny design till Marias blogg!




Och slutligen har jag även lovat Sofia att fixa några av hennes bilder =)

Big brother!



From Nina To Big brother bar!
What you think? :)


Front





Back


Gratis är bäst!


haha älskar endå den här bilden. Rock N roll fylla och endå stor jag där vid baren som en lady..

- En till tack!





RSS 2.0