håll ut


Bror, mamma och jag på Julafton 

Tjoho! Hemma hos bror nu och uppdaterar!. Sitter barnvakt och hundvakt. JAG SKA SKYNDA MIG MED ATT SKAFFA INTERNET. Ska ringa efter helgen tror jag. Jag börjar bli desperat ;P Jag kommer bjuda på någon photoshop bild direkt vid första inloggningen, vad sägs som det? :)

Har några Ps-disasters som väntar och ska göra något ps-tips när jag får tid över :)

HOLD ON babes!


jag lever

Nu är jag på besök hos Pebb, har blivit bjuden på middag :) Tacos! Satt mycket fint i magen. Pebb ha nydligen duschat, så jag tänkte jag skulle skriva ett inlägg och tala om att jag lever. Försöker hitta nå bra bredband, men allt är ju så jäkla dyrt! That sucks.. Så jag har inge internet hemma ännu.. Jag ska lägga upp lite bilder på lägenheten när jag får möjlighet :)

Lite bilder från när vi hjälper Ella flytta :)











Flyttat


Hej godingar!

Jag har ju flyttat nu, så jag har inget internet i hemmet ännu, så därför har jag inte kunnat uppdatera bloggen nåt. Men det ska det bli ändring på ! :)

Har fortfarande några lådor kvar att gå  igenom, men det mesta är redan uppackat. Sedan är det väl nå hyllor som ska köpas och sättas upp. Så fort jag får internet igen så ska jag visa lite bilder :)

Hare gött!




Vart ett anorexifall..




Minns ni den här bilden? Om det är första gången ni får syn på den så kan jag meddela att det har varit mycket skriverier om denna bild. Att dom har retuscherat sönder henne till ett anorexiafall. Midjan är mindre än huvudet. Gjorde dom säkert för att väcka uppmärksamhet i media, vilket dom lyckades med! ... Men jag hoppas för fan inte att dom gjorde det för att det var fint iaf :S ..Ne, det gick över gränsen.. hur mycket ska man få redigera en bild egentligen?



Vilka är ni ? =)






 










Lager? Vad är det?

Det var Petra som bad mig visa det här, vilket faktiskt var bra att hon sa till om. Det är inte alla som förstår vad "ett lager" är. Jag har gjort mitt bästa nu, för att beskriva detta för er. Men inlägget blir alldeles för långt, så jag måste dela upp det. Vi börjar med och berätta vad lager är för något och vart man hittar sina lager.

Detta inlägg kanske inte klargör allt, men som sagt så är detta del 1 :)























 

 

 

 









Petra tar tag i Ninas Tips ;P






Lägg till Stjärnor på en bild


Nu till alla godingar som väntat på "stjärn-tips", här är ett av dom. Till tipset nedan behöver du en bild med stjärnor och om du vill ha samma som jag använt så tänkte jag vara gullig och länka det till dig :D Puss!

 >> Stjärnbild <<


Jag kommer även att lägga upp ett Stjärn-tips om hur man gör stjärnorna själv i Photoshop framöver :)



steg 1.


 






Steg 2.





Steg 3.





Klart!
Svårare än så var det inte. Hoppas du lyckas med detta =)










Vem knackar på min dörr?





Här ligger jag och nattbloggar. Och kusliga har jag hört på nätterna.. Tänd lampan och luta er tillbaka så ska jag berätta..

Jag tror nämligen stenhårt på det övernaturliga. Har sett, hört och känt kusliga saker. Iallafall.. Jag bor i källaren på ett radhus. Och för ungefär en vecka sedan så hörde jag ett knack på min sovrumsdörr mitt i natten. Jag låg nämligen och datanörda så klart. Men det är ett klart ljud, så det går inte att missta att det kanske skulle ha knackat på en annan dörr. Hur som helst vart jag lite skraj, men tänkte att det kanske bara knäppte till i dörren. Det kan ju nämligen bli så ibland, när rumstempraturen ändras osv :)

Natten därpå är det likadant. Ett hårt knack på dörren. Alltså det är bara en gång "Knack". Även då lite skraj, men tänker att det fortfarande är dörren som knäpper av sig själv.

Tills..igårnatt. Alltså ungefär en vecka senare.. Denna gång knackar det TVÅ gånger på dörren..OCH DET kan inte vara dörren som bara knäpper! Det är ett riktigt klart ljud och högt, det är nästan så man vill säga : kom in. Fast när man sedan kommer på att klockan är 3 på natten och alla sover, så inser man att du nog inte vill veta vad det är som knackar.. :S

Folk frågar hur jag kan våga sova kvar, men det knackar och händer ju inget mer sen..dessutom är det ju någon vänlig som iaf knackar på innan den stiger in ;) haha.  Men i natt , än så länge har jag iaf inte hört nåt. Och hoppas att jag slipper! Man blir riktigt rädd faktiskt.




webvoter-omröstning
Tror du på det övernaturliga?

Ja
Ja, har sett/hört kusliga saker
Nej
Vet ej

Se resultat

ska fixa nytt tips snart :)

Afton! :)

Det har trillat in många förfrågningar om hur man gör stjärnor i photoshop. Det finns många metoder, några kan man göra själv, vissa "stjäl" man och vissa kan få genom olika stämplar :) ..Jag ska fixa ett tips till er om hur man kan fixa detta på 2 olika metoder, sounds good? =)

Puss puss



Milf..



Har ni sett den här bilden förr? Om inte, så har ni ju just gjort det nudå :)
Hon är ju rätt fin på oginalbilden också.. Men som vanligt ska det redigeras bort 10-15år. Det vart en jäkla MILF på redigeringen..



påbörja eran design

Okej, det är många som undrar över design till bloggen och anser sig inte kunna något. Jag kunde inte heller från början och man får testa sig fram helt enkelt. Iallafall, till dom som jag ska hjälpa med design, så tänkte jag att ni kan ju påbörja lite själva? Jag tror inte många av er förstår hur mycket tid och kreativitet det krävs för att kunna skapa något som passar en annan person. Jag ska ju designa nåt som ni ska gilla, inte jag

Så det lilla kan ni påbörja, resten kan jag göra :) Och jag har försökt tagit dom som är lättast att förstå.
Nu alla som bett om design, skicka bilder och beskrivning till min mail [email protected] Beskriv gärna hur ni vill ha bloggen. Men punkterna som jag länkat till nedan vill jag gärna att försöker fixa själva iaf. Då ser jag ungefär också vad ni är ute efter. Man får hjälpa till att jobba, jag gör ju detta trotsallt gratis :)

Färgkarta ( Alltså färdiga färgkoder om du vill ändra färg)

Ändra färg/typsnitt på Rubrik

Ändra färg på menyn

Ändra bakgrundsfärg på bloggen  (Behövs ej om du ska ha bild som bakgrund)

Ändra bakgrundsfärg på inläggen 










Ändra bakgrund














Så nu ni som är intresserad av photoshop, passa på och ställ några frågor som kan påverka den här bilden. Nu har vi gått igenom hur man byter bakgrund, så ni kan själva påverka nu vad nästa steg kommer bli =) Vad ska vi göra med bilden tycker ni? Säg till om det är något ni vill veta, så visar jag det i nästa tips





Google me




Woho, var tvungen att se vart på listan mina tips låg :D

Längst upp ligger jag nu om man googlar på "Photoshop enkla tips"



Snart nytt tips!

God morgon! :D
Jag har faktiskt varit vaken en stund redan, fixat ett photoshop tips till er om hur man byter bakgrund :) Kommer lägga upp det senare idag, bra va :D .. Sedan satt jag och fundera nu på om jag ska göra en "hel" bild av det hela. Alltså flera lektioner med samma bild för ett snyggt resultat. Att vi går igenom steg för steg hur man gör allt :)

Nog för att det finns många tips uppe redan, så dom kommer jag länka till iaf någon av dom kommer användas, men resten går vi igenom , tror det är enklare att få se förändringen på samma bild :)





hur gammal är du?


Petra <3 Petrus



Ja, vilket bra vän jag är alltså :) Jag gjorde Petra lycklig idag när jag sa att jag hade en man åt henne.. Titta bara så bra dom passar ihop ;) hihi



Faktiskt första gången som jag gör om en person till det motsatta könet :) Rätt bra gjort tycker jag. Och jag ska säga det att jag lämnade många detaljer orörda. Man ser ju att även i den "manliga versionen" så är det bland annat ögonen som är för kvinnliga. Men den här bilden var på skoj och jag ville inte göra den helt förändrar utan att man fortfarande ska se att det är petra :) Så jag är fullt medveten godningar




Erika Johansson

Orginal



Efter




Ja jag börjar sakta men säkert pricka av min "photoshop kö-lista".
Robbins cd-framsida är klar och nu har jag gjort klar denna till Erika.
En annan kille kunde fått sin bild klar IDAG, men han har inte varit särskillt aktiv och skickat in en annan bild som jag bad honom om. Det är nämligen svårt att photoshopa en bild då personen i fråga är långt borta på bilden och om bilden dessutom är i ett litet format från början. Det orsakar att när jag skapar en ny bakgrund så kommer den vara skarp, medan personen är oskarp.. så snälla tänk på det när ni skickar in en bild :) skicka till [email protected] eller [email protected]



 

 


Var det bra el en dålig kväll?



haha jag tror att "han hon där uppe" inte kunde bestämma sig för om han ville att jag skulle ha en bra dag igår eller en dålig dag.
Alltså igår lördag, hade jag, min mor och mina bröders flickvänner planerat en ute kväll, äta och dricka gott :) Men sedan började det..så mycket dåligt och bra på en och samma gång! Jag lägger upp det i punkter 



:( Det började med att 2 andra tjejer som skulle ha följt med hoppade av, lite tråkigt.. 

:) Men då följde mina bröder med på tjejkvällen istället :D Vilket jag gillar, efter som hela familjen vart samlad och sånt är mysigt. 

:( Men ingenting gick som planerat, vi skulle ju ha bokat bord, vilket vi GLÖMT 

:) men vi lyckades få ett bord endå för 6 personer :)

 :( Jag skulle dricka för första gången på länge, men då fanns ingen chaufför att ta sig hem med 

:) som tur är hade jag bara hunnit tagit 1 cider klockan 6, så klockan 1 kunde jag själv ta bilen hem 

:( Jag hade bara 50 kr med mig, fattigare än aldrig förr är jag nu :(

 :) Men jag gick hem med 300 kr, woho ;) 

:( Dock kom en mycket oönskad person till plats. >:(

 :( När jag tog bilen hem, så hade jag inga hemnycklar med mig! Och det var låst! Panik :(

 :) Jag ville bryta ihop, ingen hemma, alla i stan. Men så hade mamma en reservnyckel på sin nyckelknippa som jag just hade i handen :) Vilket jag faktiskt inte visste, utan bara chansade.




smått pip av smärtan..

smärta!
Ja det är vad jag har i min vänstra arm.. för 3 dagar sedan kände jag att armen var lite öm så där, men ingenting som påverkade vardagen eller nåt. Dagenefter var det lite mer öm och jag gruvande mig för att klä på / klä av mig, då armen måste böjas hit och dit. Och nu 3 dagen, det är fruktansvärt. Vet inte vad det beror på heller. Det är ingen träningsvärk..och har liksom inte gjort nå speciellt ju. Jag stod tidigare ikväll och pratade med en väninna innan jag skulle åka hem. Så när vi stod i hallen höll jag i en bok (med min ondande arm).. Kände ingenting mer än vanligt då..men sen när jag skulle lägga ifrån mig boken så kunde jag inte strecka ut armen rakt. Det gick verkligen inte.. Fick skrika lite smått i bilen :( Tillsut trotsar jag mig själv och tvingar armen att bli rak

smärta ;(

Till dig som väntar

Det är många som väntar på att få sina bilder omgjorda och andra väntar på design, jag får be om ursäkt att det dröjer länge ibland. Men faktiskt är det som så att man ska ha tid att sitta ner i lugn och ro vid datorn för att kunna arbeta i photoshop. Det tar minst 1½ timme av min fritid att skapa en helt ny bild. Och som det är just nu är det mycket omkring som händer på samma gång,

*det är lägenhetsvisningar,
*välja nya tapeter,
*skriva på kontrakt,
*inskrivning på AF.
*Möte med AF. 
*Hudvårdkonslut möten,
*Skriva Cv,
*Skriva personligt brev,
*ringa samtal,
*packa,
*jobba
*annan fritid..

Men jag kommer fixa bilderna som ni skickat in och design som jag lovat, men även inspirationen måste finnas för att det ska kunna hända något. prio nr 1 just nu är ju Robbin som ska ha design till ett cd-fodral
Så om du har bråttom med en bild och måste ha den klar samma dag, så kommer jag börja tacka nej, det sätter press på mig och min egna tid eftersom jag trotsallt gör det här gratis åt alla som frågar.


Ps-disaster fake-hand



dagens Ps-disaster..

Jag skäms ju.. Titta på den där handen. Behöver jag säga mer?
Jag förstår bara inte tanken med att dom lägger ner så mycket tid på att klista in en ritad hand. Kunde dom inte iallafall fotograferat hennes hand och sedan klista in om dom nu kände för att försvåra det hela? Lättast hade ju bara vart att hon höll upp sin hand under fotograferingen, eller vad säger du?





Kill me now and let me eat!

Här ligger jag mitt i natta och är så jävla hungrig! :(
Tänk en kebabrulle fylld med pepperoni och vitlöksås, cola till det. Eller kinamat, friterade räkor och allt det där! ÅH eller smörgåstårta och cola! oh dear lord..  Pastasallad.. ELLER LAX, rökt lax, potatis och nå dillcitron sås <3

Fan nu vart jag törstig också..tänk cola... eller juice! och vad har jag ? Vatten..

Och inte kan jag somna heller! Läste en rubrik på Aftonbladet "dåligt minne? Sov på saken", så jag som har dåligt minne tog det bokstavligen och somnade direkt (klockan 20.00) . Vaknade klockan 00.00 inatt.. nu kan jag inte somna om istället, men jag vill, så det ska bli morgon fort..så jag kan få äta nångång!

 

 


Nattlig konversation



Petra skrev innan att hon skulle sova om 26minuter eftersom det dröjde så länge innan klockan skulle slå 03.00 ;) Så vi kom överens om att båda skulle sova då..
  Men sedan började det spåra ur för EN av oss ;)



två magiska nollor

Klockan är 02.40 och både Petra och jag är överens om att vi ska sova 03.00. Av nån anledning känns det som sagt bättre att lägga sig när klockan antingen är hel eller halv. Så nu sitter vi och inväntar det två magiska nollorna ;)

Jag vill att det ska finnas fler timmar på dygnet! Så man kan få sova ut länge, men endå kunna vara vaken länge nog på kvällarna. Tänk allt man skulle hinna med. Vänner, jobb, fritid, plugga? Jamen allt möjligt liksom. Utan att behöva stressa. Men även om det skulle läggas till fler timmar på dygnet, så skulle man ju efter ett tag säkert tycka att det endå inte räckte till. Tiden kommer aldrig räcka till och så är det bara.. Själv tycker jag ett dygnt skulle behöva vara iaf 36 timmar :)









Det här är äkta kärlek..



Det här mina vänner är äkta kärlek. Så jävla vackert så jag blir tårögd



Shit jag har bra nyheter!


SHIT jag har bra nyheter!!
Jag är så nära så nära att få ett jobb som man bara kan drömma om ! :D Jag fick positivt besked av företaget bara någon TIMME efter att jag skickade in min ansökan och vi kommer höras av mer i framtiden :>

Så när jag ska träffa dom..mina förhoppningsvis nya arbetskamrater så ska jag koppla på den norrländska charmen som ska göra mig oemotståndlig ! ;) Det jobbet är mitt!

Så när jag börjar jobba med dom, kommer jag resa mycket kring landet och jobba som "bildsäljare/bildredigerare". Personer får alltså bli sminkade och fotograferade, och mitt jobb då kommer att vara att jag ska gå igenom bilderna tillsammans med "modellen" och möjligtvis redigera om det behövs, sedan ta ett beslut om hur många av bilderna dom vill köpa. DET KOMMER BLIR SÅ JÄVLA ROILIGT OCH BRA DE HÄR!

Så ni måste hålla tummarna! Det verkar faktiskt väldigt ljust, då när vi pratade över telen så kände jag verkligen hur det klickade! Vi kom bra överens och...IIIH jag är så jävla glad nu att jag får ont i smilegroparna! Kände att jag behövde dela med mig till er andra också! :D PUSS på er!




12:e så är det Mitt



Tja.. Ni vet att ibland har man sånna där dagar när man vaknar upp och man är så full av energi och allt känns bra? ...Idag är inte en sån dag

Jag är så slut! Herrejävlar asså.. Har endå sovit 10timmar i natt, dock 10timmar fylld av mardrömmar :( Inte så roligt. Mardrömmar är det sista jag behöver just nu. Jag är redan fylld med stress & tankar. Ibland känns det som om allt kommer gå åt helvete, ibland tycker jag att allt redan har gjort det. Men endå fortsätter man orka och kämpa. Jag är den där blodigeln som håller mig kvar trots att tändaren försöker elda bort mig.. Den där durasellkaninen som fortsätter gå och gå, trots att batteriet är slut. Den där fisken som fortsätter simma, fast än det inte finns vatten!

Ja hur som haver, så trots att det känns tungt med en flytt just nu så är det väl lite roligt på samma gång. Ha sitt egna ställe som mina söta damer kan besöka :) Från o med den 12:e tros jag kunna få börja flytta in. Så bärhjälp och inredningstips är varmt välkommet!



23 things about me



Brukar du komma i tid
:Tidsoptimist ;D
Vad hade du i din mun senast: Tandborsten
När mår du bra: -
När blev du fotad senast: ingen aning :P
Hur känner du dig nu: kill me now
Kan du laga mat: makaroner?
Vad tycker du om fötter: håll dom ren och luktfri så ska jag nog inte bry mig så mkt..
Är du smart: Jag har mina stunder ;)
Vad har du på dig: pyjamas
Vad saknar du: Pengar
Hade du en bra kväll igår: Vad gjorde jag igår? Senil..
Din favoritdryck på morgonen: juice eller te
Är du nöjd med ditt liv: nej
Vad vill du jobba som: bildredigerare
Har du tråkigt just nu: det säger väl sig själv när jag tar mig tid att besvara dessa frågor?
Vad gör livet värt att leva: Brad pitt haha
Vad i livet ångrar du: -
Är du musikalisk: njao
Vad lyssnar du på för musik: Allt från pop, rock, opera, ballader, techno till klassiskt
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Nej
Är du bortskämd: nej
Är du trött: ja
Vad gör du imorgon: Skriver ett personligt brev och inväntar desperate housewies :)



RSS 2.0