När ska du sluta!?

Never! Jag kommer aldrig sluta tjata om min curly sue <3 Den ska spelas på mitt bröllop och på min begravning. Det är mer än en jäkla smörig låt för mig.. den betyder mycket mer än vad folk kan förstå..



Jag mår så bra av att höra den..

Värdelöst



Ne, ledsen att säga att jag har ingenting att kunna meddela er där hemma. Jag sover hela dagarna och är ute på kvällen. Alla dagar är lika. Det finns inget att säga. Jag vill inte åka hem och jag vill inte stanna här heller.




Hur mår Sverige!?

Hur mår ni i Sverige!? :D

Här är läget lugnt, jag har mött hur många nya vänner som helst..Det är sjukt hur många vänner man kan få på så kort tid! Men det blir ju så när dom är här kanske 1 vecka..så nästa vecka möter man en ny vän och så fortsätter det. Just nu sitter jag på ett svenskt internetcafe som heter Kringlan, jag äter oftast min frukost här. Jag har min lilla lägenhet alldeles mittemot så jag slipper gå så långt ;)

Haha just jah, på jobbet där jag jobbar så finns det 2 andra svenska tjejer som jobbar, Dina & Marina.. Så varje gång nån ropar på oss så låter det ju som ett och samma namn, Nina, Dina , Marina. när musiken spelas så högt så hör man ju inte mer än "ina". Varje gång så reagerar alla 3 i princip :P Så kan det gå, jag trivs på jobbet än så länge iaf, det är väl inte en rekordhög lön vi får.. och vi får pengarna efter varje vecka, också slipper vi skatta pengarna. Så det är nice!

Så nu tänkte jag börja avrunda det här inlägget, jag ska gå och skaffa grekiskt telefonnummer strax. det blir billigast så. Sedan nån dag framöver ska jag kolla efter ny lägenhet, som är lite större så man kan ta emot besökare från det svenska landet! Eller hur flickor, bröder & mor! ;)

Vi hörs! Ciao



Jag & Jonas, Visst är vi fina? :D

Uppdatering från Rhodos!

Morning! Nina är uppe tidigt idag trots sen natt!..Jag jobbade första kvällen igår! Jag känner lite nöjd över att jag fick in en grupp på 20 tjejer in på klubben! TRE gånger dessutom ;) Inte tokigt för första kvällen som PR. Det är både fördel och nackdel att jobba som kvinnligPR (inkastare) ..Nackdelen är att genomsnittet som kommer hit är fan tjejer, dom vill ju höra komplimanger från killarna och dom åker ju hit för att partya med killar.. så där blir min akilleshäl. Fördelen är att när det väl kommer killar gåendes så är jag den enda kvinnliga pr:en på gatan just nu :) Men ikväll skulle ena servitrisen på vårat jobb vara ledig tydligen, så jag måste ta över hennes jobb.. Dock kan jag tjäna bättre om jag är grym på det..dricks you know. 

Nu ska jag kika runt lite på nätet medan jag käkar min frukost! Sedan får man se vad som händer idag! Hare gött mina vänner!



Till dig som undrade över flyget till Rhodos, så fixade jag min biljett på Apollo, sista minuten, dock ganska dyrt för att vara sista minuten, min biljett gick på 2000. Direkt flyg från stockholm till Rhodos.  Tur & retur, men jag kommer skippa att åka hem helt enkelt :)


Osynlig kvinna!?



Har den här kvinnan nå slagts superkrafter?? Hon kan göra sig själv osynlig?

Back in RHODOS

vänner vänner, nu är jag som sagt tillbaka i rhodos, jag har fått tag på en liten lägenhet, jag gick hela dagen igår! Efter många timmars sökande, så hittade jag en söt lägenhet. Det är inte som sverige, i många lägenheter är det mögel, ostädat och jävligt äckligt ! Så om man hittar  fräsch lägenhet så har man TUR! Om ni kommer på besök kan det bli vääääldigt trångt! haha. Idag börjar jag jobba också, det ska bli roligt! Just nu sitter jag på restaurangen som romeo jobbar på. Ska käka min frukost..klockan är ju bara 17.00 ;P Sedan är det som sagt jobb klockan 21 ikväll =)

Ni som just hittade hit och möjligtvis ska till Rhodos i sommar, gå till bargatan och på en klubb som heter Ibiza, där finner moi! Hare gött! Så hörs vi, puss och kram



Carlie på första bilden! Det är "våran" jycke. Han följer med oss lite överallt och passar oss! ;) sedan är det jag, jonas, josefin och markus :)


SPRINGT?!

haha såg just att i inlägget
"vart tog bröstvårtorna vägen?" , så har jag skrivit följande: Bröstvårtorna har visst hoppat av och springt sin väg..
SPRINGT?? WTF!??? Det heter väl endå sprungit? O_o

Jag skyller på att jag är halvfinne!..










Morning sunshines!



Rödbrunt vs brunt



God morgon mina damer och herrar! Här har vi en fröken som ännu inte lagt sig. Har tokat på hela natten med mina gummor! Så istället för att lägga mig tidigt på morgonkvisten så bestämde jag mig för att vara uppe och göra någon nytta för dagen. Jag passade på att springa till mormor och låna tvättmaskinen..(yey, det är ju jätte intressant för er att veta) Hur som haver, senare när min kära moder har återkommit från jobbet så ska hon hjälpa mig färga mitt hår. Och jag hade ju riktig beslutsångest om jag skulle färga det brunt eller rödbrunt, ja, ni hör ju vilka berkymmer jag har.. Så tack till Anna, Carro, Sara och bettan & mamma som delade åsikt om att det skulle bli rödbrunt! Jag gör helt enkelt som ni säger ;D haha

Shit, snart åker jag till Grekland igen. Och blir borta en aning längre än nu sist.. Jag flyttar ju iprincip bort från Sverige ;S Känns så overkligt. Har velat åka bort hela veckan, men nu när det är 2 dagar kvar så känner jag att det kommer bli en stor saknad av min familj, min käre mor, mina kära bröder och deras familjer.. Mormor..mina vänner.. min jycke! <3 Tacka fan för internet och mobilen!! Nu har jag egen dator med mig så förhoppningsvis kommer uppdateringarna vara lite bättre den här gången!


GBG vs Sthlm



Stockholmarna får ta och rycka upp sig! :O

Stockholmare tyvärr fått ett ryckte om sig och dom är verkligen inte populär i resten av sveriges ögon..MEN det är steriotypen av några ynka få stockholmare som orsakat det, alla dom där wannabesen. Dom stockholmare jag känner är goa och glada! :)

08:20 - ännu vaken


Fy fan.. 
08:20 och jag har fortfarande inte somnat..
Hungrig, irriterad och många funderingar..
Helt orklös.


Jag träffade BRAD PITT

 Alla ni som känner mig vet ju att jag är världens fan av Angelina Och Brad, jag är ju typ kär i båda två men det jag inte berättat för er att att jag faktiskt såg paret på en mycket fin restaurang på Grekland!!! Först fattade jag inte att det var dom! Vad gjorde dom där liksom!? Men min dröm vart sann...nästan. Min dröm är ju att Brad ska missta mig för angelina och vi lever lyckliga tills han dör ungefär. Anyway, jag visste inte vad jag skulle göra, där stod paret framför mig, skulle jag gå fram eller skulle jag låta bli? Jag var ju bara tvungen att göra nåt! Så jag går emot snyggingarna.. Låtsas som om jag inte fattar att det är dom..Och precis när jag ska passera så snubblar jag till och ramlar in i famnen på BRAD PITT! Sen höll jag ju inte på att komma upp på benen igen när jag insåg att min plan funkade och där låg jag i armarna på världens snyggaste man.. Svimmfärdigt! Men han hjälpte mig på benen igen och frågade om jag var okej.. jag tittade blygt upp med brandbilsrött ansikte. Han log och sa att jag var vacker.. Sedan pussade han mig på kinden och gick vidare.. Jag stod på samma fläck orörlig i 30 minuter, sedan skrek jag ut all min lycka och sprang till bargatan för att genast berätta vad som hänt..Men ingen trodde mig!

Och tur var väl det, för det här har aldrig hänt ;D haha förlåt men jag var ju bara tvungen att fördriva tiden på någotvis! Har man fantasi så ska man väl använda den till nånting? =D Jag blir king på att berätta sagor när den dagen kommer ;) Men erkänn, det var endå liiie underhållande! ;]

Sagostund innan Johnblund!
Night people!


Vart tog bröstvårtorna vägen?!



Bröstvårtorna har visst hoppat av och springt sin väg..
Jag är lite idélös just nu på vad det är jag ska försöka lära ut till er. Har ni nån fundering angående photoshop? Är det nånting ni vill att jag ska visa??
 
FRÅGA! Eller fråga va fan ni vill vettjah! :D



Till er på RHODOS

Hej alla goproppar! mama is coming, mama is coming! På söndag runt 12 landar mitt plan i rhodos igen. Då blire fart på gatan :D Hoppas ni inte saknar ihjäl er efter mig bara ;) Jag saknar verkligen alla där nere.. Hua och ja ni glömmer väl inte att hålla koll på en viss inkastare på Ibiza? ;P Jag har iaf en fröken som uppdaterat mig haha, king becka!

Jonas jag vet att du läser det här förr eller senare, så du och markus får gadda ihop er och hota Ibizapojken med stryk om han missköter sig! Okej!? Osså vill jag veta om det är nån ful-fan åker iväg på den blå, då lever han inte länge till sen ;) Miss you guys! Puss

blondin vs brunett

 Okej, jag måste bara få uttrycka mig lite över hur förbannad jag blir över att vissa bloggare ska kasta skit över andra. Kan man inte få sin åsikt sagt utan att snacka skit och trycka ner?? Ni som följer bloggare vet kanske att just Kissie och Desireé har nå makttjosan krig på G? Den enda härmar den andra påstår dom. Hur som haver jag tänker inte uttrycka min åsikt om dom, för jag har ingen. Jag varken känner någon av dom och tänker därför inte döma nån heller. Men jag tycker fortfarande att det är väldigt illa att både dom och många fler stora bloggare måste sitta och kasta dynga över folk. Det är ju faktiskt tecken på svaghet och osäkerhet. Och i en av bloggarna idag läste jag "blondiner är mycket snyggare än brunetter"..Jah, DU tycker så..men det ÄR inte så. Hårfärg avgör väl inte om man är snygg eller ej. Smaken är som baken, eller hur? Och folk tog illa upp och började argumentera emot "ne brunetter är snyggare" osv. Varför ska det bli krig om en så löjlig sak som hårfärg helt plötsligt??? Folk har olika hårfärg och passar inte i samma, så enkelt är det. Ne jag tycker att man kan formulera sina uttryck bättre, säg hellre "jag älskar blondiner" eller whatever..Då säger man ju sin åsikt utan att behöva klanka på annat. Jag förstår inte vitsen med att dom ska behöva tala om att dom så bra och alla andra är dåliga, då är man ju inte så jävla bra. Eller hur?

Fan två av världens sexigaste kvinnor har motsatta hårfärgen till varandra. Titta på Angelina Jolie och Marylin Monroe!

GRYM!



I den här videon förändrar dom det skrynkliga ansiktet till ett yngre, men ansiktet som kommer träda fram kommer ni känna igen! Man ser rätt snabbt vem det kommer likna.. resultatet är ju endå grymt!

tripple



Ibland vet man inte alls vem man själv är..
vem man ska vara och vad man vill vara..
och den man egentligen är..

Händer utan ägare?



Slarv slarv! Jag bara funderar på om man skulle lägga märke till det annars, om man bara skulle bläddra snabbt genom en tidning, kasta en blick på bilden..Jag vet inte..För söker man efter detaljer kommer man ju självklart se dom. Men skulle man lägga märke till det annars också tro? Det är svårt att säga nu när man redan har svaret framför sig liksom..

Forever young


målas från grunden



Det är en sjukt grym video.. Jag började titta på den och kunde fan inte sluta.. Det är grymt gjort, en dag ska jag vara lika bra!

kurvigt

 Opa! Nämen ne jag vet inte, det är ju faktsikt lätt att säga i efterhand och när man har resultatet framför sig men.. Den där skuggan känns inte som om det går att missa om man nu håller på trixar om hennes kropp?




















RSS 2.0