From Spain

tjabba !..hola
Jag har det bra här borta i spanien, har inte kunnat uppdatera så mkt då det inte alltid finns tillgång till internet här. Jag är iaf på hemmaplan kvällen den 29:e! Då håller jag ställningarna hemma i timrå igen.

det är svårt att kortfattat återbetätta min resa hitills, det har vart iaf en övernattning i bergen, besök på ett gaaaammalt slott. Shopping osv. Den här resan är ju mer ett besök hos min släkt snarare än att det skulle vart en semestertur till ett soligt land liksom :) Så vi lever oss in i de spanska levnadssättet och ..tar det luuugnt.

Nåja, jag måste avrunda här tyvärr och kika runt, har inte så lång tid att sitta på nätet, man känner att pengarna tickar på ;P

vi ses snart! :)



börja packa snart kanske


Shit, jag fattar inte att jag åker snart..om några timmar. Har inte ens börjat packa än.. aja, jag vill iaf bara hälsa God jul till alla igen innan jag åker.

GOD JUL alla


En öppen famn

Med en klump i halsen skriver jag det här inlägget. 

Har tittat på Oprah, som visar ett inslag om 4 pojkar som vart adopterad...av ett monster. Adoptivmamman misshandlade dom, lät dom svälta, låste in dom osv i flera flera år. En av pojkarna som var 10år gammal vägde 18kg, vilket är vikten på ca en 2åring (normalvikten på en 10åring är runt 30kg). Deras äldsta brodern hämtade mat från soptunnor, hade han inte gjor det så hade dom nog dött i svält. Efter många år i helvetet så har denna saga ett lyckligt slut. Dom blir räddade och på nytt adopterad till en kärleksfull familj som tog hand om alla pojkarna.

Jag blir så jävla illa berörd över hur någon kan behandla en annan människa så!

Jag har sedan många år tillbaka velat bli fosterförälder i framtiden. Men efter det här inslaget, så har jag bestämt mig för att bli fosterförälder framöver. Jag kan inte rädda alla barn. Men jag kan iaf ge någon ett hem och kärlek. En ny grund att bygga på. För jag vill att den individen som hamnar hos mig ska få lära sig att det finns bra personer och att inget är för givet. Även om det finns ett förflutet hos dom som kanske är sorgligt, så kan dom lära sig att använda det som en styrka att kanske hjälpa någon annan i sin tur. Man kan inte förändra hela världen, men man kan med mycket kärlek förändra någons värld.




kort info

Ja, så var tiden MYCKET nära nu. Hejdå Sverige, Hola Spanien. På tisdag åker jag utomlands, 2 veckor. Så ni som skickat bilder till mig måste hålla ut lite, jag kommer inte ha möjlighet att skicka dom till er från utlandet. Men oroa er inte :) 

Till de vänner som just fick reda på detta att jag åker utomlands, till er önskar jag en god jul redan nu!


effekten av allt slit.



Just nu klättar jag uppåt.
Jag kommer ett steg närmre dit jag vill.
Det blir hela tiden bättre.

Äntligen
:)


Jay Smith - dreaming people



Jag sa ju att han skulle vinna! :D
Han har varit överlägsen hela tävlingen. Som det Jay smith fan som jag blivit så måste jag ju naturligtvis ladda upp hans låt här :)


brunöga

Tur det finns photoshop ibland.. så man kan testa vad man kanske skulle kunna passa i om man är osäker liksom. Olika hårfärger, ögonfärger osv. Här har jag testat "bruna ögon".





RSS 2.0