looord

Fy fan.

Jag tycker att jag knappt hinner med någonting på dagarna. Samtidigt så tycker jag att det är grymt mkt att göra hela tiden? Jag skulle kunna hinna med myyyycket mer om jag hade en bil på dagarna. Nu sitter man lite låst med hunden i famn.

Nu ska man liksom hinna med att jobba, projekt, mig själv, lägenheten, träna, hund och vänner O_o



kan någon ge mig en bil?



Vad får dig att må bra/dålig?



När mår du bra?
I vilka tillfällen/situationer mår du som bäst? 
Vilka personer mår du riktigt bra av? 
Hur mår du när du mår bra? Är det en glad känsla? harmonisk, lugn, sprallig? Vilken det än är så försök komma på i vilka stunder du upplever dom här känslorna. Gör mer av det som får dig att må bra! Och umgås med fler av dom som ger dig den här känslan! Det är också något du kan tänka på när du granskar dina gammla eller nya vänner. Hur mår du när du umgås med dom? Då får du snabbt ett enkelt svar på om du bör fortsätta träffa dom ofta eller inte alls.






När mår du dålig?
I vilka situationer trivs du inte i ?
Vem sänker ditt humör?
Också viktiga frågor att granska sig själv och folket omkring dig. När du mår dålig? Försök komma vad som fick dig att må så. Undvik den situationen eller personen så gått det går. Försök även att jobba med ditt inre, så att du inte lika lätt ska påverkas av de negativa som folk kan tillföra dig.

HUR gör du de? Precis..det är vad du själv måste ta reda på. Annars märker man ganska fort du inte villig att jobba med dig själv..Du flyr från dig själv då du inte vågar titta på vad du själv behöver arbeta med. Du tror väl inte att (tex.) självförtroende kommer med posten liksom? :) Så hur får man bättre självfötroende/självkänsla? ..det finns böcker/filmer om sånt, ta reda på vilka du måste läsa/se istället för att bara älta över vad som är problemet. LÖS problmet så är det borta sen :)

kram!




Vilken tur att jag har tur

Om du lär dig att leta efter bra saker som händer dig i livet så kommer du börja tycka att du har tur istället för otur.

När något negativt inträffar så väger det mer än när något bra inträffar. Oftast för många personer är det så. Och när man alltid tycker att man har otur så är det faktiskt det enda som kommer inträffa i ditt liv. Du ser ju inge annat?.. Leta därför bra saker. Små bra saker till o med. Då kommer man tycka att man har ett rikt liv. Rikt på lycka och tur, bra saker helt enkelt. Och det i sin tur lockar åt sig sånt som är positivt.


Föreställ dig själv två personer.
Person nr 1. Hon/han klagar, ältar, ser mörker, är på dåligt humör och tycker sig jämt ha otur. Tycks alltid behöva uppmuntras om och om igen..

Person nr 2,  ser lösningar, är glad, skrattar mycket och tycker att hon/han haft tur med livet trots allt.



Vem väljer du att umgås med? ..

..mmh, tänk på vad du själv strålar ut för energi




Feng Shui


Tjoho! Tänkte ge lite nytt åt bloggen inom kort och skaffa en ny kategori om feng shui. Det är alltså hur man placerar möbler i hemmet för att energin ska flöda osv. Och detta är ingenting jag kan särskillt väl eller är utbildad inom (ännu), utan jag har endast noterat från en bok sånt som jag själv fastnad för och tyckt är intressant. Vi får väl se vad framtiden har att bjuda på, kanske det blir en utbildning inom detta åh? Aja, ni kommer snart få se lite skriveri om Feng Shui :D


Vart kommer kraften ifrån?



Att börja klättra uppåt när man känner sig som svagast visar egentligen din starkaste sida. Jag kan känna igen känslan att man tycker att allt är en motgång i livet och man kommer ingen vart. Allt är mörkt. Att då endå fortsätta kliva upp på morgonen.. det är omänskligt starkt kan jag tycka idag.

För vem behöver vara stark när allt går bra i livet?







För 2 år sedan kom du till världen

Grattis till Kida som fyller 2 år idag! .. Har just kommit hem från jobbet, inhandlat en liten present och ska kasta på mig lite kläder för att sedan ta mig till ett kalas som kida bjudit in mig på :)
Ett medium har ju sagt att Kida kommer bli väldigt lik mig till sättet att vara.. stackars tjej.. haha :P Närå Faster finns ju här och kan tala om what to do liksom! :)  








My friend, it´s time..

If you wanna make the world to a better place,
take a look at yourself and make that change.


Livet är ibland grymt emot dig för att du ska kunna välja att må bra

För att du ska kunna ta ett litet beslut mot en stor förändring, så tror jag att livet ibland måste ta en markant vändning.  Det är ju först när du insett att du behöver förändras som du lyckats insett något om dig själv, eller hur? Livet måste nog vara grymt tungt ibland. Det är först då som livet också ger dig en valmöjlighet...en valmöjlighet till att kunna bli lycklig.

För om livet hela tiden skulle vara "okej" så är det alldeles för bekvämt för att man skulle behöva göra en förändring, yes? Det är när man inte längre står ut i en situation som du börjar inse mer och mer att du inte längre vill vara där. Och när man inte längre vill befinna sig på en plats i livet, vad gör man då? Jo man letar en väg därifrån. Misstaget många gör dock, är att dom väljer en väg i panik. Och när man sedan ska försöka dämpa sin panik så gräver man oftast en större grop till att vara olycklig. Man väljer att umgås med fel typer av människor, man låter sig utnyttjas, kanske är det så att man försöker dränka sina sorger? Tar till missbruk av olika former, mat, träning, sex, droger..

Fråga dig själv i sådana stunder, är det här den rätta vägen för mig att gå? Är det den här vägen jag vill gå?Om du svarar nej på den frågan, så måste du ställa dig själv en ny fråga... Vilken väg skulle jag vilja gå, hur ser den vägen ut och vad innefattar den?

Om du ofta ställer frågor till dig själv så har du oftast svaren, och oftast de rätta svaren. Du måste bara ställa de rätta frågorna till dig själv. Börja göra det så ska du få se att du snart lär dig se på saker med nya ögon. Du kommer ändra ditt mönster när det gäller att göra val som påverkar ditt liv.


Alla vill vi vara lyckliga. Se till att ta den vägen som gör dig lycklig också! 






7 vackraste. 1 sak gemensamt


Demi moore & Heidi klum


"Monica & Rachel", Nicole Kidman, hayden panettiere, Cameron Diaz


Prinsessan Madeleine

Här är 7 vackra kvinnor. Alla har dom en sak gemensamt. Ingen av dom har särskillt fylliga läppar, nej dom har smala läppar och endå tillhör dom några av världens sexigaste och vackraste kvinnor!

Jag vart inspirerad att skriva detta inlägg då jag hör hur sjukt osäker tjejer är på sig själva och sitt utseende. Tjejer med smala läppar vill ha fylligare läppar. Tjejer med små bröst vill ha stora bröst. Har man rakt hår så vill man hellre ha lockigt och så fortsätter det. Du kommer aldrig känna dig nöjd om du inte börjar att acceptera dig själv först. Det är när man är självsäker, nöjd med sig själv, utstrålar glädje och lycka som gör att man blir attraktiv i andras ögon. Jag menar ta en titt på dessa kvinnor på bilderna igen. Jag tycker inte att det skulle göra nån skillnad iaf dom hade fylligare läppar.. dom är redan så fina så det behövs ju inte! :D Så om du är en av dom som är osäker pga du har smala läppar, då kan du tänka så här: Prinsessan Madeleine som utsetts till en av de vackraste , hon har smala läppar, precis som mig! A Sexy motherfucker med andra ord ;)

Har du tänkt på att dom kanske "tappar" hela sitt utseende genom att förändra något? Det kanske du också skulle göra.. Sakna inte sånt som du inte har, uppskatta det som du faktiskt gillar hos dig själv! Om du inte kan hitta något så kanske det är dags att börja leta och ändra ditt sätt att se på dig själv. För du vill väl må bra och acceptera dig själv?




happy



Glad tjej i Spanien




För eran skull


Tjo, uppdateringen på bloggen är låg då jag inte ha internet hemma ännu,
 men i slutet av denna vecka ska de vara fixat.


jag håller iaf på med en sak åt er alla!
Nåt som kommer höja erat självförtroende en aning..
Något som kommer få er att uppskatta er själva lite bättre
Ni kommer iaf inse att ni kanske behöver byta tankemönster
Ändra sättet ni ser på er själva
Att du duger precis som du är!

:D





Bilder från Nyår

Jag har själv inga bilder sedan nyår, så jag har tagit dessa från Pebbs blogg.
Två sjuklingar som firade tillsammans. Vi tog det lugnt, jääääävligt lugnt ska jag säga, men de var trevligt :) Jag hade middag med min mamma och några bekanta. Team Petra och Nina slog sedan samman. Senare på natten var det Pebb som höll mig sällskap i bilen då jag agera Taxi.


Här får Pebb känna sig längre för en gångs skull ;)
Vi befinner oss i morbrors garage för skydd mot smällarna som flög


 Varför skrattade vi så mycket på det här kortet?



Snövit som pebb sa :)



En av de fina bilderna som Pebb fotade.







Tankens kraft



Jag tänkte berätta om en sak som jag hört talas om. Ett exprement.
Detta är ingenting övernaturligt, utan bara ett bevis på att energin du sänder ut påverkar MYCKET mer än vad du nog kan förstå. Både för dig själv och andra.

Det var min faster som berättade om en man som hade kokat ris. Han hällde riset i två burkar. På den ena burken satte han en etikett med ordet vacker. På den andra burken satte han en etikett med ordet äcklig... Varje dag gick han fram till burkarna och riktade positiv energi åt burken med ordet vacker på. Endast positiva tankar. Och tvärtom till burken med ordet Äcklig på.

Efter några dagar/veckor hade passerat kunde man se att två burkarna såg helt olika ut. Burken som fick negativa tankar hade blivit missfärgat. Medans den andra burken som fick positiva tankar såg mycket finare ut.

Detta exmprement visar många saker, bla Att om du tänker mycket negativ om dig själv och andra, så ökar risken med att du kan bli sjuk faktiskt. Negativa tankar = Gift. Medans positivt tänkande minskar åldradet på kroppen.



Tänk på det nästa gång du ser dig själv i spegeln. Vilken energi bemöter du dig själv med?

 




RSS 2.0