mamma is back!

Mamma is back, som mina vänner säger! Yes, jag kom hem till Sverige nu i onsdagskväll. Kommer hem och styr lite, sedan kommer jag tyvärr dra igen.. Antingen nu på Onsdag eller nästa Söndag tyvärr..och då kommer jag inte hem försen September. Men min familj och mina vänner är hjärtligt välkommen att hälsa på! Ta sista minuten ner, så ha ni gratis boende hos mig :)

Fan asså när jag bodde där i Grekland, det var vampyrliv så det heter duga! Festa på kvällarna, sova på dagarna..jah jag lovar dig, du kan omöjligt hitta en person i grekland som är vitare än mig! Uppdateringen därifrån sög pung, men det är svårt utan dator ju. anyway, jag blev erbjuden jobb efter jobb på bargatan, så nu ska jag förhoppningsvis jobba på ett ställe som heter Ibiza, antingen som inkastare eller servitris. Dock förstår jag inte hur jag ska palla dagarna, när värmen stiger emot 40grader? Jag avskyr ju värme! Det som suger är även att jag inte kan ta med eller hälsa på folk. Men annars så saknar jag inte sverige så mycket faktiskt. Mår ju bara piss här ändå tyvärr..

Min lista på det jag ska göra innan jag åker igen:
Fira bror som fyller 30år
Hälsa på brors hundvalp
Pussa tonvis på Kida!
Tvätta!
Festa med polarna
Träffa Petra Nilsson
Träffa Eddie över lite krubb
Köra lite bil
Hälsa på mormor



Yeah yeah..

tut alla go och glada, har inte vart så mkt uppdatering, men det har inte hänt allt för mkt heller. Jag kommer tyvärr inte kunna lägga upp nå fina bilder åt er, min kamera är stulen!!! :( arg!

Hur som haver, glöm allt som heter 2dagars, jag ha kört 8 dagars! ;) Nice nice. Känner mig lite lagomt varmpyr just nu, sover hela dagarna, vit som snön och är uppe tills solen stiger upp igen.

Jag har mött ett par kanon härliga svenskar som bor i lägenhet här, så dom hade ett rum över till mig, så just nu bor jag med dom, det tar mig 30 sekunder att komma till klubbarna istället för att ta bussen varje dag :D Önskar att ni kunde vart här nu, festa sönder placet.. Nu ska jag och jonas käka lite..ska kolla om jag hittar nå bilder att stjäla från honom först ;) PUSS



För övrigt, markus, på sista bilden, han skulle kunna vart sundborgarnas tredje brorsa! :P haha

jordbubbe!

Hej sverige! Just nu sitter jag här framför tv.n, tittar i lugnan ro på spiderman. Tråkigt att det inte finns internet i huset, men jag förbereder ett inlägg, så kastar jag upp det på internetcafét sedan. Natten efter resan somnade vi tidigt, här är klockan 1 timme före. Jonas bangade 20.40 (grekisk tid) alltså halv 8 hemma i sverige. Jag somnade en timme senare.. Och vi sov i 15 timmar rakt av!

Idag när jag äntligen tog mig upp ur sängen så såg jag fram emot vad dagen hade att bjuda på. Mamma ringde idag åh, undrade hur jag hade det, ville att jag skulle knäppa många kort. Men efter samtalet så kände jag huvudvärken komma smygandes. Det vart värre och värre, så jag vart sängliggandes hela dagen! =( Trots ännu mer sömn och en huvudvärkstablett så har huvudvärken inte gått över än och nu är klockan 23.00 här..

 Men dagen har inte vart helt förstörd för de! Jag är en lättroad tjej! Jag har fått jordgubbar idag, vilket jag inte ätiti på typ 2år, det var så himla gulligt av jonas pappa att fixa de till oss! Och nu fick jag ett samtal av honom om han skulle köpa med sig mat till mig, jäkla go farsgubbe de där! ;D haha. Synd för jonas att han inte är här nu! Han är nämligen på möte med sitt jobb. Sedan vart jag himla glad tjej när jag upptäkte att mjölk finns på burk här! haha. Jag tittade och tittade men kunde inte hitta vilket jag trodde var mjölkpaketet, så visade dom mig burken..helt crazy!

Ja innan jag avslutar här så kanske ni vill veta hur jag bor, jag delar boende med jonas pappa & hans flicvän och en liten pojke. Dom är så himla goa! Väldigt gästvänliga och lever upp till det grekiska rycktet. Området är precis som man föreställt sig, småa gator och lite trasiga hus här och där, men tydligen så är det som så, att om man inte bygger klart huset, så slipper man betala skatt, så dom lämnar helt enkelt huset halvklart medvetet. Sedan har vi dom där gubbarna som sitter på sina bänkar i en klunga och snackar grekiska haha. Sedan bor vi väldigt nära flygplatsen! Det är så nära att du känner soffan skaka när planen landar ;)

Nu ska jag käka lite nattkrubb sedan är det jag som landar i sängen och tittar på film! Har redan hemlängtan, typiskt mig.. Vi ses om nån vecka! Kram kram kram kram!!

nu är vi framme i Rhodos

Hej pojkar och flickor! Nu sitter vi här, efter många timmars resande! HELT SLUT! Men skönt väder iaf! ca 20grader, helt lagomt för fröken Nina! Önskar ni också kunde vara här och ge järnet tillsammans med mig och jonas! :D

Hela resan började med tåget ner till Arlanda , där vi fick sitta och vänta på vårat flyg i NIO jävla timmar! Men på nåt sätt så lyckades tiden springa iväg endå, vi underhöll oss själv med film och spel. Sedan flyg 3½ h..för att sedan byta flyg och resa i yttligare 1h. Dagen ha inte hunnit bjuda på så mkt ännu, det är vi för trötta för. Förhoppningsvis har energin kommit tillbaka efter en natts sömn. Jag saknar er! Sakna inte ihjäl er efter mig nu bara! .. Hm jag som tänkte ladda upp mina bilder så har jag glömt kameran i väskan.. och vi sitter här på ett internetcafé, så jag tänker stjäla en av jonas bilder istället ;) Men ska försöka komma ihåg kameran nästa besök på caféet..

Vad hittar ni på hemma då? Inge bus innan jag kommit hem! Jag vill fan vara med ju! ;) Jag hoppas ni är med på en utgång när eran goddess har återkommit ;) PUSS och smisk på stjärten


Sista inlägget från Sverige


Det här blir det sista inlägget från mig ifrån sverige! Jag avslutar det hela med en video. Jag tycker ni ska lyssna på den här killen som är grym på att immitera kvinnliga röster, dessutom är det en mycket fin låt som jag vill ni ska höra :) Från mig till dig min vän,
Nick pitera - I will be (leona lewis)


vad hände, 3 händer?



Vad Hände? Har jessica simpson tre händer? ..men det jag faktiskt är lite nyfiken på, är varför den andra personen photoshopades bort? Jag menar det är ju inte direkt nån jätte fantastisk bild annars. Då kan man ju ha förstående iaf den andra personen ser crazy ut medan hon posar järnet som en modell..Men det är ju inte ens en sån bild, jag blir nyfiken! Tell me tell me tell me!!!

Smutsiga detaljer..

Folk älskar att läsa om misstag..älskar att hata och vill höra smutsiga detaljer om hemligheter! Visst, beroende på det som sägs får en att spetsa öronen ibland. Men jag älskar endå mest av allt att höra om dom som gör någonting bra! Men allmänheten tycker att "bra" är tråkigt! Jag tycker bra är fint! För visst är det väl så att det är svårare att göra någonting bra än att göra någonting dåligt. Det är svårare att bygga upp än att förstöra! Det finns ju så otroligt mycket ondska och mörker kring oss.. Att försökta ståupp för sig själv eller någon annan, att försöka måla vitt över svart, att le bland sura miner och att klättra uppåt när andra faller neråt ÄR mycket svårare eftersom man gör allt i motvind! Därför anser jag att sådana personer är mycket starkare än dom som bara försöker förstöra!




För visst äre lättare att få korthuset att rasa än att bygga upp det?


Ni följer väl med mig?




Imorgon eftermiddag bär det av, då drar jag till Grekland! Enkelbiljett, sedan får man se när man återvänder ;) Jag ska blogga så gott det går därifrån, men jag hoppas ni fortsätter läsa bloggen och följer med mig på min resa!


mina gamla headers!


Ja, nu har jag återigen bytt utseende på bloggen, den måste ju uppdateras lite då och då så det inte blir tråkigt att komma till samma sida! :) Vilken header är bäst egentligen? Jag kan inte bestäma mig alls.. Det får bli som det blir. Ialla fall så lägger jag upp några bilder på dom andra som jag haft..










Photoshopbloggen i norrland!


en stor komplimang när..








Boom baby! Halle Berry har grymt snygga drag i ansiktet måste jag säga. Och jag kan inte direkt påstå att jag inte är nöjd med efterbilden! ;) Tycker faktiskt det vart riktigt bra! Och du!..Tveka inte att skicka in en bild till mig, jag älskar photoshop och tycker det är jätte roligt att folk älskar mina bilder (mitt work) , jag tar det som en stor komplimang när någon ber mig göra om deras bilder. Skicka till [email protected]

Du lever för dig!!

 HEY YOU! Livet ska ha sina bra stunder och dom ska vara riktigt roliga.Du ska inte behöva känna att du ångrar sånt som du ville göra men aldrig gjorde! Bjud på dig själv, säg det du vill, skratta , sjung och dansa! Jag skäms inte åt mina kompisar om dom gör bort sig, jag skrattar med dom! Så om du håller tillbaka det du egentligen känner för pga dina kompisar så lever du ju inte för dig, du lever åt dom. Sluta anpassa livet efter vad du tror att andra vill att du ska vara. Du lever inte åt dina kompisar och inte ens dina föräldrar, du lever för dig och bara dig! Om någon annan skäms för det du gör, så är det DOM som är pinsam, så jag ska fan sluta bry mig! Jag har brytt mig för mycket förr men har nu mer och mer slutat bry mig om andra på det sättet. Jag är den som dansar på baren, sjunger och skrattar på tok för mycket när det är utgång, visst alla bjuder mer på sig själv när dom dricker men jag skulle kunna göra många av sakerna i nyktert tillstånd endå. Skillnad. Enda anledning att man inte gjort det många gånger är pga någons i ens närhet som skäms.. Fuck that! Jag kommer på två personer som inte bryr sig för att skämmas särskillt mycket, Petra Nilsson och Linnéa Andersson! ;) Hejja! Dom är dom där personerna som inte tycker att någon fråga är för dum för att ställas. Och om dom blir påpekad om sitt beteende som ger dom dig fingret.. I LOVE IT!

Du lever för dig och bara dig som sagt!


Grattis !



Grattis till darling som fyller år idag!!!!!!!! hihihihi..men du gumms, det vart ju inge riktigt firande nu eftersom du inte är hemma och jag kommer åka bort när du väl kommer hem! MEN jag tycker vi drar oss en utgång och ett riktigt firande med alla tjejorna sedan när jag kommer hem igen! :D I miss you, love!

Skuggad ram


 
SKuggad ram.
1.
När du har öppnat din bild, SKAPA ETT NYTT LAGER sedan så väljer du det här verktyget










2. Markera sedan på ett ungefär så stor som du vill att ramen ska vara







 3. Gå sedan in på menyn, välj Markera - Ludd
















 4. Då kommer den här rutan upp, jag ha valt siffran 20, ju högre siffra ju mer "ludd"







 Obs - Om du nu skulle fylla i den här rutan så kommer det se ut så här.. men du kanske vill det åh? Ialla fall så finns det ett moment kvar innan ramen är klar så FYLL INTE I RAMEN ÄNNU! Detta gjorde jag för att visa dig att det kommer bli fel och så ut på detta vis










5. Gå till menyn, Välj Omvänd, sedan fyller du i din markering med önskad färg.

















 Och då ska du få dig en suddig ram :)
Just jah, minns du att jag moment 1 skrev att du skulle skapa ett nytt lager som du gjorde detta på? Just av den anledning iaf du tycker ramen är för stark så kan du sänka Opacitet:en efteråt! :)




Header till Greken!



Vad sägs som den här header då? Nej inte till min blogg, till grekens blogg! ;) Vem fixar om inte N A I J S O N - photoshopfreak! Yeah baby, Jonas blev en glad grek !

Är du en size zero?

 Size zero? Ja det har ju vart mycket snack om den där jäkla klädstorleken bland hollywood kändisarna. Men det är fan inte snyggt! Inte när man är så lång..inte på nån som är kort heller för den delen! Men hur som haver, jag är inget modefreak..så jag tänke fråga dig som är lite mer insatt i sånt där med kläder. Och min fråga till dig är . Vad är size zero för storlek, är det typ 32 (xs) ? Jag fick höra idag att jag tydligen har size zero i kläder, men det kan jag omöjligt ha! ..eller? Ne jag är smal, men inte sååå smal. Tycker inte jag iaf :P Jag har av nån anledning fått för mig att size zero är smalare än XS..ungefär att man skulle komme med en ny storlek.. Förklara för mig nu du som är mer kunnig än mig på de här :)










































Hej hopp Pillesnopp!

 Men tjena! Jag måste bara dela med mig av hur gött jag mår för tillfället..och ni som känner mig kommer INTE bli förvånad över vad det är som gör att jag mår så gött..Det är nämligen som så att jag sitter här i min älskade soffa, i mina nattkläder, svullar med chips, dip & cola..och lyssnar på Takida - curly sue.. Herregud !

Visst finns det en liten fördel med att jag är en sån nattuggla som jag är!? Tänk den stackaren som inte har nåt att göra på nätterna, ingen polare är vaken och alla gästboksinlägg är besvarade, då kan man ju hitta hit och läsa mina fantastiska meningar haha ;) Härlig morgonläsning om inte annat! HA där fick mamma o pappa så dom teg!

Hej hopp pillesnopp!

Top Model !!


Eva "Diva" som vann americas top model med sina 165! Lika långt som mig de ;D yeah! Nej ville bara säga att den här bilden är grym, hon som hade sån spindelfobi. Sekunderna innan bilden togs, så grät hon järnet! Det ser man fan inte! 

Yes,  jag följer Top model, men jag skiter egentligen i hela programmet..Jag blir bara fascinerad av bilderna som man får se på slutet, det är faktiskt riktigt snygga bilder.. Av nån anledning så är dom intressanta tycker jag, dom är liksom inte så där gråa och tråkiga som bilderna i det svenska programmet som efter 2ggr lades ner!! Det såg ju bara ut som om det var nå amatörer hela högen! Om dom tex skulle "sväva/flyga" på ett foto, ja då såg man linan i bakgrunden.. Fuck that!


Dom här två första bilderna är också favoriter. Sedan har jag hejjade alla dessa damer, riktigt fina drag i ansiktet tycker jag :)

 

 

USA



Ja, det är bra många missar som kan hända den bästa! Men samtidigt kan jag inte låta bli att bli imponerad till dom som la märke till det lilla felet på bilden.. Jag kikar ju bara lite snabbt, dom som såg misstaget måste ju ha granskat bilden?..ja jag vet inte. Men jag tycker det är endå lite smått underhållande att se sånna här bilder, för undra hur många bilder som man kikat på genom sina dagar som egentligen är helt felande, men man lägger aldrig märke till de.

/En tjej med funderingar

Det är jag som är nattbloggarn! :D
 Anyway, jag har just kikat runt på några bloggar och jag kan inte bergipa varför vi egentligen läser andras bloggar. Det är en grej att följa polarnas bloggar, uppdatera en själv om deras vardag eller skvaller, ah du fattar! Men resten, alltså dom stora bloggarna, 95% handlar ju bara om kläder och vad fan dom åt till frukost!? Whaaaat!!?? ...jag upprepar..WHAAT??? Vad är grejen? Men själv så följer jag Tyra sjöstedts blogg, men jag bryr mig absolut inte om nån dagens outfit som dom andra brudarna..men då måste jag ju fråga mig själv till o med varför jag läser hennes blogg? Hon har två katter, jobbar som modell och i butik..Ja, sedan har hon  nyss vart i thailand, men hur kan det komma sig att man liksom fastnar för att läsa om det egentligen? Det ger mig ju ingenting.. Är det nån som har svar eller helt enkelt nån bra teori? haha

/ En tjej med funderingar

Matilda Före | Efter

 Före
 Efter - Här har jag gjort en bild till en tjej som heter Matilda. Har försökt få fram dragen i ansiktet eftersom man egentligen inte ser så mycket av orginalbilden

Bilder från Kändisfest!

Har inte kunna somnat än, så jag lägger upp några bilder sedan jag och Ella var på kändisfest.. Vi vart alltså bjuden på maskerad för ett tag sedan, men det är nuförst som jag orkat lägga upp bilder. Några av dom som befann sig där var Kitty (Ella) , Lara croft (jag) , Homer & Marge Simpsons, Amy winehouse, medlemar från Gun´s N roses och några fler! Och det var faktiskt riktigt roligt när man kom till festen, för då som ni kan se på några bilder, så fick vi gå på röda mattan, som nu egentligen var färgad snö haha, men endå, tanken och idén är ju klockren!







Ajsing bajsing lilla tjej!



Åh fan, jag svär faktiskt påtok för mycket, FY!

hm..Jag är fortfarande arg sen senaste inlägget..men kan endå inte låta bli att endå flina åt mig själv. Tror jag lyckades träffa iaf 8 svordomar om man räkna med titeln.. Jag svär faktiskt påtok för mycket har jag insett, fy på mig! När jag var lite svor jag fan aldrig! Men jag väger upp det nu istället ;) Dock låter det illa (skulle inte den där meningen sitta bättre om jag skrev) Dock låter jävligt illa? Det känns bättre att lägga till några svordomar i vissa meningar, för att verkligen betona vad man menar.

Låt säga att du skulle fråga mig om krog1 och krog2 är bra ställen att gå på..
På krog1 svarar jag : Det är bra
På krog2 svarar jag: Det är jävligt bra

Båda ställena svarade jag att det var bra, men med en svordom så betonade jag egentligen att krog2 var ännu bättre. Eller vad säger du? Visste kan du väl hålla med om det? Sådana tillfällen är väl mer okej, och jag anser på nåt sätt inte att det räknas som en svordom just då, om du förstår vad jag menar? Jag däremot svär i varannan meningen och DET kan låta illa för den som bor utanför Timrå :P Nej, nu ska en arg Nina försöka somna med hungrig mage och törstiga läppar. God natt för fan!

Kör upp nåt i arsle ditt jävla..

 Jag får snart damp... Alla andra sidor på den här jävla datorn funkar galant! Men inte den där jävla ANSIKTSBOKEN!!! Fan kör upp nåt i arsle din jävla mongo sida ! I hate you.. Hos alla andra funkar det, men inte fan kan väl nånting bara vara lätt i Ninas värld NEJ NEJ. Vi gör så att facebook fuckar och att hotmailen vägrar.. Jävla rövhål ! Och ja ni får ursäkta mitt språk, men jag är från Timrå och här svär vi lite lagom mycket

Fuck you


Ja jävlar va busigt du!

Hoppas ni har haft en lika trevlig helg som jag har haft! Jag inledde fredagen med att tillsammans med carro flänga runt lite på staden för att senare en ta en snabbtitt i Saras nya lägenhet. Sedan agerade jag chaffis åt lite folk och avslutade med att hälsa brorsans flickvän tillsammans med mor. Lördagen vart det en spontan utgång tillsammans med brors flickvän, hennes syster och en polare. Vi hade mycket skratt och tokigeheter på daltons för att senare stå i 300meters kö in till Aveny. Ah riktigt skoj hade jag iaf! Haha men bäst är väl endå när jag skulle dansa! Tänk er att där står jag uppklädd med kjol, strumpbyxor, höga stövlar och fint sminkad.. Brevid mig stod det en homosexuell kille..nej det är inte ett uttryck, han var faktiskt bög, men hur som haver, han stod där med slickat hår, jeans och skjorta, ja normalt klädd som kille liksom.. Men när både han och jag satte igång och dansa var det som om vi bytt kropp eller nåt!? JAG headbanga till "lejonkungens - hakonamatatta" medan HAN dansade översexuellt ! Ungefär som när en tjej ska vara översexig ! Ja ni kan ju tänka er synen hahaha. Fy fan vad jag skrattade! Idag skrattar jag fortfarande , men inte lika mycket eftersom jag har en härlig träningsvärk i nacken istället. Så idag fick bli en lugn dag med carro, vi gottade oss på Olearys med god mat, för att senare testa lyckan på en spelmaskin, vi vann väl inga pengar, men på en och samma slant så fick vi spela i ca 2 timmar , inte illa ! Så jag har haft en lyckad helg, men nästa helg blir bättre ! ;)

Har ingen navel att pilla i



Ne den här tjejen har ju knappats nå navel-ludd, eller vad säger ni? haha :D

Brad & Angelina



Vilken miss! Kolla ungen som Brad håller i..samma unge ser man bakom honom igen !!

beyonce har protes arm!



haha ja va fan hände här då? Nån som gått och skaffat protes?

Borsting the tänder



Afton! Lite lagomt sent så där, så sitter jag återigen vid datorn. Har spenderat lite tid med carro på staden. Vi drog en sväng till Saras nya lya! Mysig lägenhet faktiskt..och köket imponerade på Nina, köket är viktigt! ;) haha..Annars har inte mycket hänt idag, jag ha skjutsa lite folk  hit och dit. Och för den som bryr sig så ska jag gå och borsta tänderna nu! Sedan gnugga mina kinder emot kudden. Sweet! Hoppas du hade en bra fredagskväll, jag som vanligt har hoppat över en dag och har lördag i min skalle av nån anledning. God natt nu!

Robbilibobban!



Fick önskemål av en gammal klasskamrat att göra en bild med nån snygg bakgrund.. Han har inte sett den här bilden än. Och jag ska faktiskt tala om för er att jag blir nervös över vad folk ska tycka om bilderna som jag gjort till just dom. Dom kanske egentligen tycker det ser förjävligt ut? Man vet ju aldrig..eller dom kanske hade tänkt sig något annat..men hitills har jag bara fått bra respons av alla. Det får en att vilja fortsätta :) Dock ska jag även passa på att tala om att det tar lite tid att göra en bild..Man ska komma på idéer och hitta "material" och sedan få allt att matcha.. För mig tar en bild i genomsnitt 1timme att göra faktiskt. Ibland till o med längre beroende på om det är torka på idéer och så där.. Aja, nu sitter jag här med en kalaskula till mage..mätt som en gris! Jag tror alltid att jag orkar äta mer än vad jag egentligen gör. Snart ska jag dra iväg till staden och träffa carro, sitta på dallan och snacka nyktert över en Cola! Hörs inatt !

Ciao

Hon svarade med ett..

 Igår satt jag och carro barnvakt till den här lilla ängeln, som inte alls ville visa sin änglalika sida för tillfället.. Skrek som om vi höll på ta ihjäl henne. Det var övertrötthet, men tror ni ungen ville sova? NEJ. Så länge hon fick sitta upp i famnen, så var läget lugnt, men minsta lilla lutning på ungen så skrek hon.. Jag frågade henne, om hon ville driva mig till vansinne.. Tillbaka fick jag ett mycket brett leende











Amy diamond



Här har vi en bild som jag gjort för länge sedan.. Till o med jag hade lite bråttom att bli klar, så jag såg inte förrsen långt efteråt att jag faktiskt glömt ett stycke text på efterbilden! ..men förutom det är det en bra bild tycker jag

gigantisk käft!



Nån hade bråttom när dom gjorde den här bilden..

Guardian angel



Bjuder  på en gammal bild :)

Genvägar på tagentbordet

Nyans/Mättnad hittar du på: 
 Ctrl U

Här kan du ändra färg på bilderna eller göra dom svartvit








 
 
Färgbalans hittar du på:
Ctrl B 

 Här kan du bestämma tonerna på din bild. Om du vill ha varmt eller kallt





Photoshop Denise Richards





På den här bilden har jag bara finslipat detaljer. Ville hålla den så naturlig som möjligt :)
Hon ser ju redan bra ut på första bilden, men jag tycker att hon vart ganska het på efterbilden ;D

Photoshop Oprah



Du ser liten förändring på bilden, de tråkiga för dig som tittar på de här nu är att det inte går att zooma. Det är mest detaljer som man ser om bilden skulle vart större.

Photoshop Makeover Aniston





Miss Aniston goes Barbie :D

Beyonce | Alba | Jessica Parker


Dagens tre bilder får blir Beyonce, Alba och Sara jessica Parker. Och det här är ju som sagt mest till dig som kanske har torka på bra bilder att photoshopa, det är just därför jag länkar till dom här bilderna..Fler "bra" bilder finner du på Hitta bra bilder








Beyonce











Jessica Alba








Sara Jessica Parker


RSS 2.0