Fina människor..



Hej, jag har faktiskt fått lånat internet av Pebb, tur de! Och jag står här i mitt vardagsrum, det ser ut som en tornado har varit här. Jag kan inte riktigt börja möblera eftersom det ska tapetseras här. Men nu ska jag komma till anledningen till att jag tar mig i tid att skriva det här inlägget..och det är att jag måste få skryta för er om hur fina människor jag har i min närhet!

Petra Nilsson har varit så himla söt och ringt runt till vänner för att hitta någon som kunde hjälpa mig i lägenheten. Nu tar hon och hennes pojkvän på sig det istället tillsammans med deras vän. Hur fint är inte de!? Jag har en liten överaskning till er 3 sen också när jag kommer från finland, som tack för hjälpen :)

Pebb vill jag också passa på att skryta över. Hon har varit så söt och bjudit mig på det ena och det andra i olika tillfällen! Jag glömmer aldrig när du kom med sallad till mig och det fick mig på bra humör haha och nu  i helgen då du delar smörgåstårta med mig :) Att bara veta att en person kastar en tanke på mig är fint tycker jag :)

Sedan till Bror fredrik, morbror Harri och Nicklas som hjälpte till med flytten! Tack så mycket! Ni ska också få en överaskning när jag kommer hem!

Och så klart Mamma som hjälpt till mycket med allt! Städning, flytt och kostnader

Jag kastar även in ett tack till Jens, som faktiskt var den enda som frågade mig om jag ville ha hjälp med flytten. att bara fråga gjorde mig på glatt humör och jag tyckte det var väldigt omtänksamt gjort :) Jävla bra granne man fått alltså!


Tack allihopa !



Nu kör vi !

skriver ett meddelande så ni är uppdaterad om vad som kommer ske framöver. Jag flyttar nämligen idag, 23:e och ska hinna med att packa ner och packa upp igen, leta tapeter och golv och dessutom någon som kan fixa dit allt medans jag är borta. Jo, för jag och familjen åker till finland också inom kort. Så det här blir sista dagen med dator typ på ett tag. Sedan är det fullt ös medvetslös. Så det blir inge mer uppdatering här på ca 2 veckor nu :(

Men ni får klara er en liiiten stund utan min kära blogg ;)

Vi hörs!


Gör mig förbannad & glad



Glad tjej :)
Har haft en bra helg med bra sällskap och gott grillat kött! Hundvakt har jag varit åt brorsans damp-hund. Han gör mig så förbannad..men så ser han på mig med de charmiga ögonen och då kan jag inte låta bli att skratta istället. Jag ska lägga upp en videon senare på hur vi brukar härja när han är här. Annars så har jag faktiskt fyndat kläder för en gångs skull ! Jag som har varit tvungen att leva så snålt fick äntligen skämma bort mig själv med fina kläder *wei*

Ja och idag är det finväder ute! Underbart! Ska äta lite nu och sedan ta en prommis med min jycke, hoppas det här vädret håller i sig hela veckan. Nu ska jag agera kock i köket, vi hörs. Hej

Älskar färgerna!


Orginal



Älskar färgerna på den här bilden! Och det här är egentligen det slutgiltiga
resultatet, om man säger så och rätt naturlig redigering, bilden nedan är
ingenting annat än kontrasten ändrat å den drar åt sig uppmärksamhet.




Kunde vart en reklambild :)




Älska din själ





 
Vi är så himla duktiga på att tala om vad vi inte är värd och vad vi är dåliga på och vad det är som vi inte kan.. Sluta med det nu! Jag önskar att iallafall en av de som läser det här kommer suga åt sig av det jag försöker lära dig.

Vi försöker alltid finna det rätta orden när vi tröstar någon annan. Varför finner vi inte de rätta orden när vi tröstar oss själva? Ta hand om din själv som det vore en bra vän - Tänkefter nu..exakt hur tröstar du din bästa vän i olika lägen? Säg samma ord som du skulle tröstat en vän med som satt i samma situation som du är i nu. Det är en riktig utmaning..men snälla gör det.




Vi säger ofta:
Det kommer ordna sig
Du är värd så mycket mer
Du förtjänar bättre
Kom igen, du klarar de här
Med tiden så kommer allt kännas bättre
Du är faktiskt väldigt stark person som klarat allt de här



Nytt husmorstips! Använd näsdukar..





 




Ett öga i bakhuvudet

Jag var ute på google och kikade efter idéer till tatueringarna som komma skall. Så hittade jag den här bilden! ..NEJ det är inget som jag ens funderar på att göra om någon trodde det. Den är cool, frän och äcklig på samma gång. Rolig idé och så, men...vill man verkligen ha en sån tatuering? Aja, smaken är som baken..hårig?











Ny bild! Miss Purple



Ny bild !
Jag gillar den här bilden skarpt. Jag tycker jag fick till färgerna precis som jag ville ha det och lystern, ljuset. Gillar till o med texten i brillorna :) haha det hela började med att jag skulle förminska bilden innan jag skulle ladda upp orginalbilden på bloggen. Sedan testa jag ändra lite skuggor osv..det ena ledde till det andra och sedan var min kreaktiva sida på G ! Jag ville göra en färgstarkbild som fångade ens uppmärksamhet. Lite reklamliknande :) Jag fick den precis som jag hade föreställt mig iaf. Nöjd !



En solig dag




Jag och Petra idag
Vi gick en kort prommis i solen, satt på torget tillsammans med alkoholisterna och petra tilltalade gud med ett "hallååå".. Vi passade in perfekt. Därefter hoppade vi på bussen mot staden och skulle kolla efter "braxxer" åt Petra. Vi hittade! Jag däremot funderar fortfarande på om jag ska köpa en vit skjorta som jag hittade. Ska jag eller ska jag inte? Vad säger damerna? Skulle Nina passa i en vit skjorta?




E-type - I´m calling your name



Titt va jag hitt!
gamm go låt ju! :D Jag gillar den , skön melodi



Ps-disaster i spegeln då?



Nu var det länge sedan jag kasta upp en Ps-disaster.
Här i vänstra hörnet ser ni orginalbilden. Sedan har man klippt in ett nytt ansikte. Men missen som dom har gjort är ju att tjejen har blött hår på den inklippta bilden..men när man tittar in spegelbilden är det torrt och inte alls hennes hår. Liten miss så där.. obs :)



stor skillnad faktiskt






Det är skillnad på att vara vid liv och att vara levande












lyxmåltid





Här är ungefär en fjärdedel av all överbliven mat sen Kaijas fest :) Jag fick med mig det som är på bilden..men jag kan säga att det ser ut att vara lite på bilden jämfört med vad det egentligen är! Hua, mat i dagar har jag! Tack så mycket för det Kaija! :)



mat i stora lass!



Lördag! Undra vad man ska göra ikväll? :)
Igår var jag iaf på avskedsfest hos Kaija som ska flytta! Vi var ca 20 stycken damer som åt och drack. Jag fick dock kasta in handuken runt 12 eftersom jag hade jobb dagenefter. Men trevlig fram tills dess hade jag! Och idag när jag fort dit så gick jag därifrån med några kilo överbliven mat! Jag började att äta av de direkt när jag kom hem och fy faaaan va gott de var! Potatisgratäng, kyckling, kött och 2 olika dressingar. Fin frukost de :)

Nu funderar jag på att åka och hälsa på bror. Ha en trevlig lördag
Hejhopp!


sunshine through the window
















Nick Pitera




Nick Pitera - jag har tittat på hans videos många gånger förr och slutar aldrig att förvånas..Han kan nämligen immitera kvinnliga röster mycket bra..och förutom det så har han en grym röst ivanliga fall...I den här videon sjunger han MYCKET bättre än vad det flesta kvinnliga artister ens gör! ..Lyssna..



Two of...Me






Här har jag klippt ihop mig och mig! Första lite mer naturlig eller vad man ska kalla det..och den andra lite mer effekt. Visst ser det ut lite som om det sitter två personer där då? :D



RSS 2.0