Just nu lyssnar jag på..




Sweetest girl


Jag ska fan ha många vuxen poäng idag! Klev upp tidigt och befann mig på GYMMET kl 10 tillsammans med carro.. Senare under dagen när jag stod hungrig framför Subway och kände dreglet hänga i mungiporna så tackade jag faktiskt nej! Jag kunde ha tagit mig en macka, jag ville ta mig en macka, men jag borde inte. Så jag lät bli. For & handla på Ica istället och for hem och kockade! För samma slant fick jag mat för hela veckan istället! :D Duktig tjej va! mmh..jag vet, jag imponerar ;)







 



fråga olle





Samling hos issa ikväll ! Skitsnack, skratt och ...fråga olle...




Date med Robbie Williams!




Nästa dejt tack!






Date med Pierce Brosnan






Mmh tjejer jag har vart på date ikväll ! ;) Onsdag blir det en annan goding förhoppningsvis :]









SmyR ft. Adde - Musiken är mitt liv



Vart frågad om jag kunde göra en bild med texten "musiken är mitt liv" till Robbin som ville ha en bakgrundbild till deras nya låt :) Here you have it !







Sweethearts!





Jag skrev i ett tidigare inlägg att jag ville att mina damer skulle göra ett veckoschema så jag dels kan ha koll på snyggingarna och dels för att jag tvingar dom att uppdatera bloggen enbart för mig haha. Och titt va söthögarna gör för mig! :D ....lägger ut ett veckoschema på bloggarna sina! <3



En fråga









 Själv är det väldigt olika, mesta dels på melodin faktiskt! Ibland texten..en text som jag absolut älskar är ju Takidas curly sue - i den lyssnar jag verkligen på orden samtidigt som jag faktiskt lyssnar på instrumenten :)

Vad lyssnar du på? texten eller melodin?



//Nina














Berätta aldrig för en kvinna att..



Aldrig aldrig aldrig...

 Jag menar aldrig ska du någonson berätta för en kvinna att hon inte kan grilla!!!





Skulle du ha ätit de där? O_o
Jag tappade min aptit nu kan jag säga









Veckoschemat



Jag gillar faktiskt idén om att ha en litet veckoschema på bloggen =) Dels är vännerna uppdaterad och jag tycker det själv är roligt när man tittar på andras scheman över veckan ;D Så jag var tungen att tillägga det i min blogg också :) Men att planera veckan var svårare än vad jag trodde ;S

Så Damer ni får börja uppdatera era bloggar lite mer, och om ni har lust, gör ett schema (ett fint i ps eller paint haha) för min skull ;) Jag har ju så tråkigt när ingen av er uppdaterar!





Just to heal you


Texten från Takidas - The things we owe

Så fina ord var jag bara tvungen att göra en bild av, mitt sätt att förmedla 


 


>> Olaglig glass <<




Näe jag kunde inte hålla mig! Började med att inleda dagens bloggande med glass - Ben & Jerrys glass som är olagligt god. Sedan har jag ju kikat till bloggens kommentarer lite då & då och blivit påmind om glass igen. Sedan började jag tillsammans med en tjej som läser min blogg diskutera om glass sorterna haha. Och nu var jag bara tvungen att fixa Ben & Jerrys! Ett samtal längre bort fanns dagens ängel - Carro, som befann sig nära en butik med glassen. Come to mama!

För övrigt tusen år sedan som jag åt det faktiskt och idag är det en tycka_synd_om_sig_själv dag för mig. Så jag tröstar med glass :> det är inte mer än rätt! hihi




Idol med ben & Jerrys blir mina kvälls planer med carro =)











oh yes I did


infinity

Den är låten kan jag fan aldrig sitta still till!! Skaka rumpan! haha. Nej men seriöst, jag mår riktigt bra varje gång jag hör den =) Den här låten brukade min chef på klubben spela ibland när vi öppnade jag tror nästan de var för jag skulle komma igång och bli på glatt humör ;P haha Jag förstår inte..vadå är inte jag alltid glad? (tss) jag dansde alltid när den här låten spelad iaf :] YES I DID

Och när jag vart tvingad att gå med sopor så kom jag sprrrringades tillbaka enbart för höra hela låten ;P la la laa Min chef tittade underligt på mig och flina.. "because of the song?"

..yes




Be yourself




Ett bra citat som jag läste lydde "Var dig själv, alla andra är redan upptagen"


Att säga ifrån är en av dom svåraste saker som finns tycker jag. När jag va yngre sa jag aldrig ifrån. Idag har jag fortfarande svårt med det, men jag har blivit mykcet bättre! Förr kunde jag umgås med personer som jag egentligen inte trivdes med, dom behövde inte ha gjort mig nåt. Men du vet alla passar man bara inte ihop med. Så jag sa ifrån mig det. Och bara för man säger ifrån så behöver man inte göra det på ett otrevligt sätt..

Om jag känner att det är en person som jag inte riktigt kommer överens med, självklart tänker jag inte sluta hejja eller börja vara otrevlig! Det finns absolut ingen anledning. MEN jag tänker inte heller höra av mig till personen i fråga för att skaffa mig kompisar som jag inte ens "behöver". Jag har mina vänner som jag redan har roligt med och det är dom man ska ta vara på, inte alltid skaffa så många nya som möjligt.

Du blir inte en dåliga människa för att du säger ifrån eller tackar nej. Tvärtom, folk vet vart dom har dig istället eftersom du visar ditt rätta jag och det respekteras faktiskt mer än vad man tror. Men precis som mig så är det inte bara tänka till en dag och vips ska man börja säga ifrån..det funkar nog inte så. Du måste ha blivit kliven på tårna ganska många gånger, ja blivit överkörd och fått nog! Så länge man bara är less händer inget.. Man ska ha blivit så jävla förbannad så man inte orkar ta emot det nå mer..När du nått den punkten, det är då först du kommer lära dig hur bra det känns att tacka nej och säga ifrån :)






Kvinnor på P-piller

 

Jaa tjejer.. vad har ni att säga till er försvar!??








Din Ben & Jerrys favorit?



Ben & Jerrys glass är tamefan den godaste glassen som finns! Jag vet att många damer (och herrar) håller med mig! Jag har inte hunnit testa knappt någon sort förutom Chocolate fudge brownie och den är jag besatt av!!! Kärlek  <3



Vilken är din favorit??? :D









Pink lady ;)



Här har jag gjort om en bild på en tjej. Jag tyckte bilden var redan rätt fin från början med färger osv så jag ville inte göra om bilden så mycket. Gjort den lite mer skarp och förfina detaljer. Ville ge ett intryck som påminde om att hon skulle blivit fotograferad av någon annan :)..lyckades jag? :O Did you like it? :]





Ja faktiskt..




ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS KONTAKTANNONSER:

40-årsåldern...................................49
Äventyrlig.......................................Har legat med alla
Atletisk..........................................Inga bröst
Alldagligt utseende.........................Muuuu.
Vacker..........................................Patologisk lögnare
Känslomässigt stabil......................Går på mediciner
Feminist........................................Fet
Fri själ...........................................Knarkare
Vänskap i första hand.....................Före detta slampa
New-Age........................................Kroppsbehåring på fel ställen
Traditionell.....................................Inga blowjobs...
Öppensinnad..................................Desperat
Utåtriktad.......................................Högljudd och jobbig
Professionell...................................Bitch
Fyllig..............................................Mycket fet
Kraftig benstomme..........................Otroligt fet
 

ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA KVINNORS SVENSKA:

Ja...................................................Nej
Nej.................................................Ja
Kanske...........................................Nej
Vi behöver.......................................Jag vill ha
Vi måste prata.................................Du är i trubbel
Visst, gör så....................................Det är bäst att du låter bli
Gör som du vill................................Du kommer att få betala för det här senare
Jag är inte upprörd...........................Såklart jag är upprörd, din idiot!
Du är uppmärksam ikväll..................Tänker du bara på sex?

 
ORDBOK FÖR ATT ÖVERSÄTTA MÄNS SVENSKA:

Jag är hungrig.........................................Jag är hungrig
Jag är trött.............................................Jag är trött
Jag är sömnig.........................................Jag är sömnig
Snygg klänning.......................................Snygg urringning!
Jag älskar dig.........................................Jag vill ha sex nu
Jag har tråkigt........................................Vill du ha sex?
Ska vi dansa?.........................................Jag vill ha sex med dig.
Kan jag ringa dig nån gång?.....................Jag vill ha sex med dig.
Ska vi gå på bio?.....................................Jag vill ha sex med dig.
Får jag bjuda dig på middag?...................Jag vill ha sex med dig.
Dom skorna passar inte klänningen..........Jag är bög





Stackars tjej som misshandlade OSS

 

"Stackars tjej som misshandlade OSS"...

lille dessie här tycker alltså att hon och hennes polare var skittuff som gav ena tjejen stryk tillbaka.. Men den tjejen i sin tur har gett tre tjejer stryk alldeles själv! haha så jävla roligt! Tre stycken åker på däng av EN :D hahaha pinsamt!






Ingen suris i mitt team!



Söndagmorgon! Jag har börja vakna väldigt tidigt på morgonen faktiskt. Eller jah, över helgen som vart har jag vakna tidigt ;D Jag har funderingar på om jag ska till gymmet idag eller imorgon och köpa mitt efterlängtade gymkort.. tar det som det kommer, just nu är jag så himla trött och det känns inte som om jag vill kliva upp alls. Hoppas helgen vart bra! Själv har jag vart på begravning nere i dalarna och sedan övernattat och träffat släkt som aldrig tidigare träffats :) Jag gillar fan min släkt! Alla är lättsamma, roliga och trevliga! Det finns liksom ingen som är en suris i mitt team :D Nåja, nu har jag sagt god morgon, nu ska jag kika runt lite, fika och förhoppningsvis uppdatera med nå photoshop grejs ikväll, vad tycks om de :)

Puss och kram!




Bästa pokerhanden..



Hej.

Jag har haft mig lite dåliga dagar, dåligt humör. Och där med den dåliga uppdateringen. Men ni har kikat in här ändå varje dag ser jag :) jag tränade bort mina aggressioner på gymmet idag, fan va skönt! Nu ska jag slappna av med lite solarium! faktiskt andra gången i hela mitt liv som jag lägger mig i ett solarium! Imorgon blir upp tidigt, ska resa 40mil och gå på begravning, få se om jag hinner hem samma dag annars är fröken tillbaka på lördag! :) Om vi inte hörs nå mer här, så önskar jag er en trevlig helg! :D puss & kram!







En stor kondom tack!



Ja det behövs en stor kondom till carros avgasrör på bilen. Är vi mogna? NÅ JÄVULST!
Fråga inte hur vi kom på idén, men en idé var det ju iaf, och den var tvungen att testas! Gud...fnitter som om vi var 14 år gammla igen. Vi vart ju glad och lyckades ha underhållning för ca 3 minuter. Bättre än inget =P haha





Jannike Före | Efter


Orginal






My photoshop makeover



Vad tycks om denna? =)





Ps-disasters Big hand



mm. Lite stor hand har hon där. Det är en möjlighet när handen är nära kameran, det vill säga om hon skulle hållt armen rakt . Men den ser inte ut att vara de..




Photoshop is a perfect world!



I den här videon diskuterar dom om photoshop, hur det påverkar speciellt unga flickor. Att det kan bli sjukligt, tjejer vill uppnå size zero osv. Dom ifrågasätter iaf man ska sätta varnings text på redigerade bilder där det faktiskt står att den blivit redigerad! Hm, ja jag kan nog tycka att det känns lite löjligt på ett sätt, man tycker att folk ska vara så pass medvetna redan, men samtidigt så skulle jag nog känna mig mindre avis på den där snygga bilden på en kändis när den står under att den är redigerad.

Vad tycker du? Bra idé att sätta "Varnings text" på redigerade bilder?






klipp klipp
























Love is in the air





den här bilden har jag gjort till mina två vänner Louigi och Marina! Hoppas dom gillar den nu bara :>






Ge gärna dina förslag! :)




Söndag
- mmh, det kan inte vara många procent av jordens befolkning som gillar söndag, eller? Gillar du söndagar? Vad gör man på en söndag liksom..Ingenting! Jag blir idélös och orklös jag. Iallafall idag ska jag försöka tvätta en omgång med kläder, dom börjar ta slut. Sedan ska jag förbereda ett inlägg om photoshop tills imorgon, som visar hur du klipper in en bild till en annan :) Har fått en liten förfrågan om detta








Visitkort som jag gjort








Alla till ett hotell eller klubb/bar i grekland



Ps-disasters to skinny

God morgon!

Fy fan vilken träningsvärk jag har idag! Jag ligger kvar i sängen ett tag tror jag.. 

Ja, vad ska jag bjuda på idag då? Folk har inte tid för min blogg på helgerna, då minskar alltid antalet =P Men på måndag då kommer alla tillbaka, skönt de iaf :) Ne jag kastar nog upp en Ps disaster

Puss och kram!

 



Ne fy fan, disaster disaster!!
För att inte tala om skuggan som inte alls följer hennes kropp..


talanger som gör mig stolt!






Dom här personer gör mig fan stolt! Dom går ut på scenen och blir nästan utskrattad innan dom har börjat! Men sen bevisar dom alla fel och ger dom en fet bitchslap över nyllet! ..jag får gåshud. Sånt här gör mig glad :>


Fråga Panelen! =)




Ställ frågor till Panelen!

Jo, jag införde ju nämligen en Panel i min blogg, jag tänkte att det är bra när jag har beslutsångest över två alternativ, så skulle damerna i panelen få svara på frågan istället. Men njag har torka på idéer, sår dom har inte fått nån fråga på ett tag, så jag tänkte att ni läsare kan ju få hjälpa mig med frågor & idéer! 

Ta det här med en nypa salt ibland, frågorna behöver absolut inte vara seriösa. Jag ställde dom frågor som "vilken kostym skulle du råna en bank i " osså gav jag dom olika alternativ. Jag frågade vilken marabou kaka som var bäst. Så ni förstår ju ;) läs mer här

Sedan kan det ju naturligtvis vara en seriös fråga om ni vill.

 Vi ger dig svar! haha - Det får nog bli våran logga :D

Ge mig nå bra nu!

Äpplet biter tillbaka!



Rolig bild som jag hitta på nätet =)

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, ha nyss käka och kommit ut ur duschen, inväntar snart att carro kommer förbi och hämtar upp mig för en sväng på birsta :)





morning

Sovit gott ni med? Jag vaggade mig själv till sömns med lite Takida - things that we owe. Jag tvär slocknade och datorn har stått på hela natten! Men perfekt ändå, nu när jag vakna så grabba jag tag i den och skriver god morgon till er! =) Planer inom kort är att jag ska få upp mitt arsel från sängen upp till köket, käka och sedan ska jag träna på gymmet KL 13. Annars har jag inget planerat idag. Fortsätta göra klar en photoshopbild som jag påbörjade igår, förhoppningsvis blir jag klar med den idag så kan jag visa er :D 

Btw, om det är någon annan där ute som gillar photoshop, så lägg gärna ut en bild på eran blogg eller nåt. Jag älskar att titta på andras bilder! =)

Smisk på stjärten!



Fake it until you..



Den här bilden är ju sjukt snygg!

Photoshop skapar perfektion!

Photoshop skapar  dåligt självförtroende..

Tyvärr så är ju "bieffekten" av programet dåligt självförtroende hos många. Helst hos yngre tjejer tror jag. Många ser upp till den där reklamskylten gjord av perfektion. Många känner sig säkert mindre attraktiv när man inte har allt i perfektion själv. För hon på bilden har ju alltid porslinfin hy, vita tänder, glimmande ögon, inte ett hårstå ligger fel. Osså undra man själv om gud glömde bort en?

Ne flickor och pojkar, It´s fake. "Fake it until you make it" som dom säger. Det är synd faktiskt att många ser ner på sig själv och känner att dom aldrig kommer bli lika vacker som hon på bilden, men om ni istället tänker om då. Hon har ju sutte 3 timmar i makeup stolen och sedan genom gått ett program som tar bort varje linje och prick. Hon vaknar ju faktiskt inte upp så där varje morgon, eller hur? Dom förstorar hennes läppar, förminskar näsan, gör större ögon, längre ögon fransar, ljus hit och ljus dit..

Nu har det varit så mycket snack om sånt här förr så jag tror och hoppas att ingen längre tittar med avundsjuka på reklamskylten av perfektion (som är fake)








Lillbloggen blev LIIITE större




Jag kommer känna mig som en tönt efter det här inlägget men what the hell! Jag lillbloggarn fick hela 399 ("wow") läsare idag :) Tack vare Tyra sjöstedt som länkade till min sketna blogg =) Har fått mycket bra respons av de kommentarer som lämnats och det tackar jag för! Gjorde mig riktigt glad idag :D Ses vi här imorgon? ;) Puss






Förminska/förstora








Bilden förminskas/förstoras lika mycket åt alla håll så att säga :)




Fråga: Hur markerar jag bilden från början då?
Svar: Med samma pil som man förflyttar bilderna med :) Klicka på din bild med denna pil sedan är det bara att dra i ett av bildens hörn samtidigt som du håller in Shift ( som beskrivningen ovan)













Ps-disasters




Hm..jag kommer inte ihåg att hennes ben sett ut så där på tv..


smilegrop!



Jag kom på hur jag kunde få så många läsare och det var tackvare söta Tyra som länkade till min blogg. Nina glad tjej ska jag få meddela!  Jag tackar och bugar till miss Tyra :)





Besöksrekord



 

Här steg statistiken drastiskt :O WOHO

Jag är en liten bloggare, men jag fick fan besöksrekord nu på 141 läsare  =D hihi Sweeeeeet!

Smisk på stjärten på er!




 


Photoshop 7.0


Rösta 1,2,3





Nu får ni rösta på vem som passar bäst i den gräsliga frisyren egentligen!
haha jag tycker fan Ella passar i det åh hahaha ;D






Back in the days





Asså.. Det värsta med dom här bilderna är att jag tame fan passar i skiten åh!






Idol Favorit


Patrik Öhlund

Ännu en till favorit! Skön röst! :)






Fittansikte!



hahaha, jag har inte skrattat så hårt, så länge på mycket lång tid. Matilda och jag åkte hem från Issa och vi kom in på ämnet aggressioner. Något både tilda och jag har mycket erfarenhet av ;>


Vi kunde inte sluta skratta över hur fruktansvärt arg vi ibland kan bli. Vi får nämligen hettande huvudvärk och ser rött. Vi slår, skriker. Det bokstavligt talat brinner för oss. Men det är så roligt att tänka tillbaka på vissa av situationerna som en "vanlig" blir irriterad är vi redan vansinnig. Och när en vanlig person blir arg, ja i jämförelse med vårat humör så är vi bara irriterad då, så ni kan ju tänka vad som komma skall om du dubblar din ilska med 3 =)

Ja då kunde jag inte heller låta bli att skratta när hon sa så! Hon tyckte att dom var så uttryckslösa om jag ska sammanfatta det hela på ett enkelt vis.

Vissa i sin ilska utrycker sig : ..jag blir så..arg.. *lätt suck*

Medan Tilda istället :  *Lämnar ett eko som når till Jokkmokk*
(thats my girl!)


För att fortsätta ämnet, så finns det inget mer som triggar våran ilska än när man tappar något. Det kan exempel vara nycklar, borste, ja vad som helst! DÅ blinkar varningsblinkers kan jag säga. Det är det lilla som får allt att triggas och explodera! 

Absolut mest förekommande ord : Fittansikte (undra hur det ser ut? )




Mitt nya Vrålåk







Nu är ni allt avis va! Jävla fin pärla jag har skaffat! Vem vill med ut och crusia!!??








Kanal 5 ikväll









Säg vad du tycker är




Säg vad du tycker är bra för en gångs skull !




Jag har diskuterat detta många gånger. Och sist diskuterade jag detta med Jannike och Carro. Jag vart påmind om detta ämne nu igen när jag såg att jag faktiskt fått så snälla och gulliga kommentarer av personer. Vissa som jag inte ens känner..Vi är duktiga på att klaga många gånger..men vi säger väldigt sällan vad vi faktiskt tycker är bra.

Jag har mycket erfarenhet av det jag sett eftersom jag tidigare jobbat inom resaurang som servitris. När folk inte gillade maten eller tycket nånting var fel, så skällde dom på mig. Ja..för vi servitriser lagar ju maten. Folk var snabb på att klaga och uttryckte sig in i det sista om vad dom tyckte när något var dåligt.

När jag frågade om maten smakade bra: - ja, jätte gott, svarade många. Men fortfarande väldigt få som tog sig i tid att berätta detta självmant om jag inte frågade först. Folk funkar som så, att när vi tycker något är bra eller till o med riktigt bra så säger vi sällan det av någon anledning. Och varför gör vi inte det? Det finns tillräckligt med motgångar och ondska i detta värld ändå som gör en på dåligt humör. Så varför inte ge någon en guldkant på sin vardag en dag och berätta nånting bra för en gångs skull ?

Ni som arbetat inom service vet vad jag talar om. Man gör sitt bästa och även om man blir på dåligt humör så ska man le. Det får inte gå ut över nästa kund. Men kunden i fråga då? Jag tycker att som kund kan man säga sin åsikt utan att bråka. Eller hur? På så sätt blir ingen på dåligt humör och man kan lätt lösa situationen ändå. Båda blir nöjd. 




Om jag har något att säga till om så sätter jag mig ALLTID i andras situationer före. Nu har jag tagit restaurang som exempel eftersom det är ett ställe som folk alltid utrycker sig om. Men om jag är kund och ska klaga, så säger jag fortfarande med vänlig röst - ursäkta, men det här var inte riktigt bra..bla bla osv. För servitrisen/servitören vill inte bråka på sitt jobb och dom gör allt dom kan för att gäster ska vara nöjd. Dom kanske är ny på jobbet, det är stressigt, dom får skäll av både gäster & kocken. Hur skulle du själv klara av deras situation?










Vad vare jag sa!












Idag har jag en känsla som säger:




Ps-disasters




Katastrof


Den här bilden skriker ju bara "your taking it to far"
Tjejen är ju redan väldigt smal i första bilden! =S






din favorit?





Jag har inte hunnit följt Idol så där stenhårt. Men av de få avsnitt som jag sett så har jag redan
funnit mig två favoriter! ...Men mr eriksson ger mig nästan gåshud! Vilken röst..

Har du funnit dig din favorit ännu? =)





Old work



Här är första photoshopbilden sedan några år tillbaka, som tog mig bra lång tid att göra haha




Här har vi en annan som också tillhör en av de absolut första bilderna som jag gjorde sedan nåt år tillbaka :) Den fick heta "He´s mine biatch" haha :D

 



Jag älskar sagor, fantasi och allt bortom denna värld, så här hade jag försökt skapa en lite sagolikbild :)



Så, Jag tänkte jag skulle bjuda er på dessa bilder så nu kan se lite gammalt work som jag gjort sedan några år tillbaka











apelsingroda?




Den här hittade jag på nätet. Jag förstår inte vart dom får alla ideér ifrån! Verkligen rolig och ispirerande bild!





Träningsnarkoman

Träningsnarkomanen har slagit till.
Jag är ju en "anting eller" människa. Och antingen tränar jag inte, eller så är det träning varje dag. Och det är alldeles som om jag blivit träffad av nån energiblixt, för aldrig har jag känt mig så motiverad att träna och äta nyttigt. Men jag har inget mål heller utan tycker det bara är otroligt skönt och roligt! Idag besökte jag också gymmet. Min kropp verkar ha bra muskelminne, man känner och ser resultat ganska fort! Imorgon är det gym igen! Som det känns nu blir det nog hela veckan. Ska kolla upp priser på gymkort också :) Fan va duktig tjej jag är! Men känner jag mig själv nu, så kommer jag förbli träningsnarkoman ett tag framöver tills något får mig att sluta, då kommer jag lägga av totalt istället.





Ps-disasters




 


Hur många händer kan en kvinna ha?




Spikrakt

 

 


I have something in my eye


I have something in my eye..

Uff äcklig men cool bild som jag också hittat. Något annorlunda..








Ödets ironi


Ödets Ironi











Svarta änkan



Hittade den här fräna photohshopbilden på nätet! Gud vart får dom alla ideér ifrån!? =D Jag blir sjukt inspirerad av sånt här och jag känner att photoshop beroendet inom mig vill bara sätta igång att skapa skapa skapa! Men min kamera är stulen och jag kan inte fota nå material :(  Men visst var det en rolig bild :D


Jävla dreggelmaja



Idag på söndagsnackis blev det jag, Tilda & carro framför lite topmodel och film på 3:an. Pebb var med på ett hörn live från skelle. Jag tänkte jag skulle ta 2 flugor i en smäll genom att kika till bloggen och borsta tänderna samtidigt. Men som vanligt går det inge bra för mitt lag och nu har jag tandkräm på mina byxor.. Jävla dreggelmaja!




I kick ass!

I kick ass today!
Jodu, idag har fröken Nina tagit sitt arsle till gymmet! Man är så skönt slut i kroppen efteråt. Körde lite mage, ben, mest armar.

Men har inte ni också lagt märke till hur otroligt mycket folk som har börja träna? Ovanligt mycket. Nog för att man kan se nån vara ute och gå, men nee.. nu går man två & två i träningskläder, och jogging skor! Man ser det överallt! Fast jag blir bara imponerad, tycker det är bra att folk tar hand om sig själv! Men människorna glömde nog av beach 2009 och tränar istället inför snowflake?

Ne man ska inte träna endast inför beachen, man ska träna oavsett sommar eller vinter, det är en livstil ingen tillfällighet (lättare sagt än gjort)



Jag längtar till min träningsvärk imorgon! Fråga mig inte varför men jag tycker om träningsvärk, skönt. Är alltid och petar där jag har ont för att känna smärtan haha :D






Hönshuset på motorvägen



haha men gud.. Här har vi hönshuset på motorvägen! kackel kackel!
hej Kai, haalloj börje





Topmodel

 

19.00 är det Topmodel på 3:an. Nina vill se och jag vill att ni ser med mig =D Okay!?

 

 


Issa, jag vet





Issa.. Jag vet att ibland kan jag verka retard men jag vet att det är lördag idag ;) Men det kallas planering inför morgondagen.. :P haha








Söndagssnackis hos...?








Brudar!? Vilka kommer? Hos vem ska vi placera våran arslen hos? Tid? Blir det nåt?









Hissa nåns blogg?

 

Nu får det vara nog! Jag har inte läst Kissies och Dessies blogg särskillt länge, men har redan börja fått nog av brudarna. I början kunde det vara underhållande och se hur dom härmar varandra, provocerar läsarna osv. Men det enda man kan läsa om i deras blogg är : Jag solade idag, jag solade idag också!, imorgon ska jag sola och dagen efter det. Det här har jag köpt. Idag drack jag latte. Dessie är alltid stressad.

Inget nytt, eller kommer dom på "det här händer bara inte" och kommer med de sämsta sakerna.
Att en sill äter upp kissies löshår. ungefär haha

Ne, Nu överger jag dom och letar efter nya bloggar att kunna läsa. Fast iofs läser jag sällan storbloggarnas text, tittar på rubriken och bilderna och funderar på om det kanske är värt att läsa, men oftast inte :)


Haru nån blogg du vill hissa förutom din egen? ;)





"Var dig själv"




Ett Jävligt bra citat som jag hört och som jag tycker folk ska ta åt sig av =)







One and one



Robert Miles - One and one

Gamm Go låten min! Älskade denna enormt när jag var liten tjej =)


The sky isn't always blue
The sun doesn't always shine
It's alright to fall apart sometimes
I am not always you
And you are not always mine
It's alright to fall apart sometimes

After all is said and done
One and one still is one
When we cry, when we laugh
I am half, you are half

The heart isn't always true
And I am not always fine
We all have an angry heart sometimes 
After all is said and done One and one still is one When we cry, when we laugh I am half, you are half Look how far we have come One and one still is One moon (one moon) One star (one star) I love the one we are One thread (one thread) One line (one line) Let's stand still in time One moon (one moon) One star (one star) I love the one we are One thread (one thread) One line (one line) That runs through our lives After all is said and done One and one still is one When we cry, when we laugh I am half, you are half Look how far we have come One and one still is one

Svar

 

Till Carolina som undrade vilket photoshop jag hade så har jag just nu endast 7.0. Ska väl nångång i framtiden uppgradera detta :) Älsker när jag kan inspirera! Meddela gärna om det är nåt du undrar över så ska jag försöka hjälpa dig så mycket som jag bara kan! =)

[Just nu på photoshop - schemat!]

Skapa design åt Linnea A.
Skapa design åt Anna Ö.
Fortsätta design åt Nicole
Skapa header åt Pebb
Skapa bild till Marina
Skapa bild till Robbin
Skapa bild till Sofia B.

uhm nån jag glömt? Säg till !













 


Copycaten Fox!



Ja, ingen har väl missat att Megan Fox påminner om Angelina Jolie. Men miss Fox kommer aldrig komma upp i samma klass som angie må jag säga. Angelina är klassisk och har stil, tycker jag. Medan jag inget har att säga om miss Fox. Inte mer än att hon kan vara snygg på vissa bilder. Men nu har jag börjat ogilla Foxie här, vet inte om jag inbillar mig eller inte, men känns hon inte lite som en Copycat när man ser dom här bilderna nedan!?



Barnmat is the shit!

 Börja inte titta konstigt på mig efter det här inlägget. Men jag funderar fan på att börja köpa Barnmat, eller jah fruktpurén! Den är ju jätte god! (ja, jag har smakat) Och nyttigt är det åh! Varken socker eller tillsatser! haha. Perfekt när man vill vara lite nyttig men vill ha nå gott. Fast iofs kan man lika gärna göra sin egen fruktsallad, men det vet vi alla att jag inte kommer ställa mig o göra iordning.












Vart tog JPG vägen?

Har du vart med om att du tagit en bild och sedan tänkt photoshopa den men så blir det inte alls färgerna som du väljer. Trots att du målar med rött kanske det blir blått istället osv? Eller när du har tagit en svartvit bild och trots att du målar med en färg på den så blir det endå gråa färger? Eller du har tänkt lägga ut nån bild på din blogg, men bilden är i fel format och kan inte laddas upp. 2 Enkla steg ska jag visa dig hur du fixar detta :]

1. Du tänker att du ska spara den helt enkelt i JPG - format..
Men om den inte finns med på menyn då?

 


2. Gå in på Bild i menyn (Som du ser så är denna bild markerad på indexerad färg)
Du ska ändra den till
RGB-färg





3. Sedan går du Spara som och voilá, så finns JPG med på menyn :)






Äventyr på Spikarna

Fyra brudar med dödlängtan (verkar det som) begav sig till Alnö, ut på Spikarna som det kallas. Vi ville ta oss en titt på havet och det påbörjade sedan en bergsklättring utan livlina! Dangerous I say! Men we made it back alive! På videon ser det inge vidare högt ut, men att ramla ner därifrån vi stod skulle kunna orsaka enorma skador!..Men skada är vi ju redan som begav oss dit från början =)






Carro var kamerakvinna och filmade mestadels på brösten.. Hon hävdar att det var för tittarsiffrornas skull.. Men vi misstänker att det är för privat bruk!

Snusk carro!





Linnea



Meddelande till Linnea



Linnea - Vilken typ av design är det du vill ha? =) Vet inte hur snabbt jag kan fixa, men självklart hjälper jag dig!









Vad säger du?






 


Kiss i bassängen!



Tänk på det procentantelet nästa gång du får kallsup!













by your side



Sade - by your side

Mycket vacker låt som avslut på denna kväll. God natt på er! 

You think I'd leave your side baby?
You know me better than that
Think I'd leave you down
When you're down on your knees?
I wouldn't do that
I'll tell you you're right when you're wrong
And if only you could see into me

Ohh, when you're cold
I'll be there
Hold you tight to me
When you're on the outside
Baby, and you can't get in
I would show you
You're so much better than you know
When you're lost, you're alone
Can't get back again
I will find you
Darlin' and I'll bring you home

And if you want to cry
I am here to dry your eyes (ooh)
And in no time
You'll be fine

You think I'd leave your side baby?
You know me better than that
Think I'd leave you down
When you're down on your knees?
I wouldn't do that
I'll tell you you're right when you're wrong
And if only you could see into me Ohh, when you're cold I'll be there Hold you tight to me (to me, yeah) Ohh, when you're alone I'll be there By your side, baby Ohh, when you're cold I'll be there Hold you tight to me (to me, yeah) Ohh, when you're alone I'll be there By your side, baby



Så döpte hon den till


Helt rätt

 

Markus du har rätt..Jag kan säga så här, den här kommentaren väckte mig lite mer till liv. Jag har inte kastat en tanke på att man kanske egentligen borde ha tillstånd att retuschera andras bilder..Man har liksom inte tänkt längre.. Tyckte det var roligt att göra om lite bilder och träna, få ett bra resultat. Man har ju sett så mycket videos på youtube när dom gör om kändisar osv, så man har bara gått på google och letat en bild att leka med. Men uppskattar att du faktiskt sa till, det fick mig att tänka efter =)  

Om någon har kundskap om detta, så skriv gärna :)



Kung roligt!



Haha hittade den här videon på Fokis blogg! hahaha Jag skratta så jag vart tårögd!
Killen i videon ska testa "äta" frukost medans han får el-stötar genom armen!

I love it!


makeover - video



Makover i Photoshop - Tagen från Youtuben.
Om du är som mig och gillar att syssla med att göra makeovers, så har jag länkat till några bilder på bloggen här. Har letat upp några bilder som  jag tror kan vara lätta att arbeta med, bra storlek och på olika kändisar :)

Rallykalle, Tut för fan!







Resultatet efter photoshop



Pebb Skickade en fin bild till mig på henne och så här ser den ut efter jag fått toucha den lite i Photoshop. Jag ville hålla henne så naturlig som möjlligt ändå :)  hihi hon har inte sett resultatet försen hon ser de här på bloggen.

Visst är hon snygg då!? Mumma!








Pappskalle! =D

 Inge upp och ned eller? Fast antal läsare har ju hållt sig iaf =) Och dom är duktiga på att hålla sig uppdaterad :D Fan va nice! Va duktig ni är ;)

Men kom inte och inbilla er att jag hör hemma på nån bloggportal eller nåt, NEJ. Men antalet har mer än tripplats sedan jag för några månader började blogga =)

 

 


Takida


Takida - The things we own

Tur jag o min bror har samma musiksmak många gånger. Micke presenterade denna låt för mig med Takida. Så himla skön! Så det här ska till o spela sönder nu också tillsammans med Curly sue ;)

You like? =) Jag tror du Blomberg gillar den, om du inte redan hört den så att säga :P Jag VET att Sara kommer gilla den! :>

Sexy motherfucker!

 Sexy motherfucker!

Hoho! Gud jag har haft en seg helg, fast fredagen var endå bra! Dock övergav jag carro under filmtittning, Jag gick in i drömmarnas värld! ..Bra värld de! Men Iaf , jag vart just väldigt peppad när jag hittat lite goa kommentarer i bloggen =D Så ikväll ska jag försöka lägga ut nåt nytt photohop tips, det var länge sedan nu, om inte annat så ska jag påbörja processen iaf, och då kommer ett nytt inlägg imorgon!

Sedan får jag se om jag hinner med nån söndagssnackis idag? Inte hört nånting om det ännu. Få se :)
Nu ska jag löpa över till min mormor och ta mig en kaffeslurp! Hörs senare då! =) Puss och kram, smisk på rumpan!








Negerboll..eller?



Jag förstår inte vad allt sitter i, varför allt ska tolkas så rasistiskt hela tiden. Man är ju rasist om man säger negerboll, som det hetat i flera år.. Men sedan vart ju även NOGGER black- lakirits glassen för rasistisk. Var det inte så att reklamen till o med togs bort? Jag minns inte, men den var ju påhoppat att det kunde ju tolkas som "Nigger" och jah, det är ju rasistiskt!

Men då undrar jag..är det inte rasistisk lika gärna med märket Schwarzkopf?
 (svarthuvud översatt)

Och för att inte tala om blackhead scrub! Blackhead Eliminating !! 

ordet svart på spanska heter Negro - Vilka rarister spanskarna är alltså!

Varför är det okej att säga vitlök då liksom?
Är jag rasist om jag önskar mig en vit jul i år?










P I N S A M T

Hann alla se "dödshotet" som Kissie la ut på sin blogg? Nån emobrud som säger att hon ska ta ihjäl vissa av storbloggarna osv? "Sliiita dom i styyycken" Så där lagomt utdraget när hon sa det. Folkets reaktion var "ah, shit hon är ju störd, man blir ju rädd för henne". Men ni som har sett klippet kan ju inte mena allvar att ni blir rädd för det där? Hon VILL ju ha den reaktionen från folk, hon vill att vi ska tycka hon är sjuk, farlig och akta oss från henne. Själv så skäms jag när jag ser klippet. Så här tyckte jag: P_I_N_S_A_M_T! Hon gör ju bort sig, tycker det bara låter ur töntigt när hon försöker låta så skrämmande som möjligt.

"Jaag...Skaa..sliiiiiiitaa..dom i ..sty..ckeen" (med koncentrerad blick i camen)
Ett skämt från hennes sida kanske. Men inte ett dugg roligt. BARA pinsamt!

Nu gick det ju tyvärr inte visa er klippet eftersom videon är borttagen. Kolla om ni kanske hittar de ändå.. Aja men hon lyckades ju få sin del av kakan i uppmärksamhet, grattis!




svettigt!

HEJ!
Fan va duktig jag ha vart idag måste jag säga! Jag tvingade mig upp på jobbet i några timmar, sedan har jag cyklat så svetten rann samtidigt som jag kollade på lite underbara avsnitt av desperate housewies ;) Men va fan äre för nytt blogg.se håller på med? Nån uppdatering?..Jag kan ju inte se när jag fått nya kommentarer , unlessssss I go in to "kommentarer". Men ändå! 

Jag måste sluta svära.. 

Vad gör resten av brudarna ikväll då? :)
Puss på skinkan















Pallrar asset till..


Godnatt visa i natt blir
UB40 - Can´t help falling in love

Näe, gud asså. Jag kom på att jag fan bara ätit frukost idag. Kom hem från jobbet och fippla med datorn, sedan handla jag med mammsen, Hem igen, dator och somna! Skulle sedan skynda mig äta innan jag skulle iväg med mamma igen, men hann inte. Så tänkte att få fan bli en sen middag. Har jag gjort nån middag då? Icke ! Men nu äre bara plågsamt att försöka somna, så funderar starkt på att gå upp o koka lite makaroner..klockan är ju bara 01..och jag ska upp om 5,5 timme ! 
 
Trött tjej pallrar asset till köket..





Var det bara jag som trodde..

 

Fina drag..För att vara tjej jah!
Allvarligt, var det bara jag som trodde att sångaren i Tokio hotel var en tjej från början? ..Han ser ju ut som en brud för fan!

Nåväl, imorgon är det carro & jag som bildar team, vi ska vara barnvakt åt kida, vilket inte alls jag tycker känns som nå problem..förutom en grej, BLÖJBYTE! Carro har också lite tvekan inom sig när det gäller det ämnet. Men vi är stenhårda brudar ju! Så det här ska vi ju klara! (hjälp!) Vad ska vi köpa för gotta carro!? =D



Iaf, jag kan ställa upp som chaufför imorgon, men har endast 2 platser ledigt eftersom Kida har barnstolen i framsätet och carro kommer förmodligen inte vilja sitta kvar själv hemma hos mig! :P Så är du/ni, 1-2 pers så är de inga problem att be om skjuts. Jag har dåligt med pengar *blink*



 

 


En tankeställare


Jag fick mig en tankeställare idag.. Och du kommer inte tro vad det va som gav mig det.. Det började faktiskt med en spindel !

Jag städade på jobbet, där mitt framför mig står en spindel. Jag tog tvärstop! Precis som om jag skulle gått in i en vägg. Vi stod båda väldigt stilla. Sedan gick JAG min väg..
Och tänk dig då att jag är ju.. 1000gånger större än den? Spindeln har ju ingen chans. Den kan inte springa ifrån mig, inte prata sig ur situationen och den kan inte ta mig i styrka. Så odsen för spindeln är ju inte direkt bra kan jag påstå. Tänk dig själv att möta en jätte som vilken sekund kan krossa dig, vad gör du?

Hur som haver, poängen är den att: Ingenting är omöjligt! Det finns en chans, även om du inte ser den. Så tveka inte på dig själv. Och om du har chansen, ta den ! Du kan bli förvånad över vad du kan åstadkomma!


Go for it!
Mitt djupa inre har kikat fram :)







"DEN JA VILL HA"







Här har jag gjort två helt olika bilder till Robbin som hade önskat en Valfribild med texten "den ja vill ha"
Skulle tydligen användas till reklam för en låt som dom gjort om jag fattat det rätt va? =) Och låten heter mycket riktigt "den ja vill ha" - Men han vart iaf glad över bilderna, så det är roligt att man kan hjälpa till..Men nu ska jag bara skicka fakturan ;) mohahaha.. Nej då, bara skojja bobban!



lite för bekvämt?



Vi brukar ju väldigt ofta befinna oss hemma hos Issa och umgås. Men det kanske har blivit lite för ofta och jag verkar trivas alldeles för mycket? Issa verkar trivas med att jag trivs dessutom haha, kolla bara våran lilla konversation från igårkväll ;)







3,5 timme kvar

Hej igen.. Ne jag har fortfarande inte somna..klockan är 02. Jag ska upp om 3,5 timme! :( det suger pung! Det bästa som finns är att sova, men endå kan jag inte somna. Blir stressad av någon anledning så fort folket börjar släcka ner. Tur att det är kort dag imorgon iaf. Än så länge så är det bara 3,5 timmes städ imorgon som gäller på jobbet, få nästan hoppas på att det inte dyker upp nå mer. Nu ska jag göra mig ett tappert försök att somna!

Hejja!

haha hittade en gammal bild i datorn sen nåt år tillbaks! Har inte vetat av denna :)





Tracy chapman


Nattens melodi:
Tracy chapman - baby can I hold you


Jag lyssnar ju på allt. Rock, pop, ballader, trans, techno, opera, rockabilly..Men av någon anledning har många fått för sig att jag ska vara nån hårdrocksbrud.. Och ja till viss del kan jag ju faktiskt vara det! Men det döljer sig även en mjukis mitt i allt :>

Så klockan närmar sig snart 01.00 och jag ska upp 05.30 så det här blir det sista från mig ikväll. Ska sussa nu och drömma sött :)

God natt världen!



Änglar, finns dom?



Tror du också på skyddsänglar? Och tror du att vissa av dom existerar här på jorden..mitt ibland oss? Ibland tycker jag själv att jag tror på alldeles för mycket saker, men det är ju tron och hoppet som gör livet värt, är det inte så? Och jag vill tro att det finns något som vakar över oss. Något som skyddar oss. Många gånger tycker jag att jag själv har otur..men vid närmare eftertanke, så kunde jag vart död istället. Tur? Eller någon som vaktar mig  kanske? Men jag tycker liksom inte om att inte veta, jag vill ha svar! Jag skulle vilja kunna prata med min skyddängel om jag nu har en. Tänk va trevligt en ensam kväll.Då skulle jag säga: Nämen tjenare! Haft det tufft på jobbet idag? OCH så skulle jag faktiskt tacka min ängel också. Jag är inte ouppfostrad heller!

Jo, jag har många djupa funderingar och många teorier. Pebb och jag är experter på att diskutera om sånt! En gång satt vi i 6 timmar rakt upp o ner i soffan. Men det är sjukt intressant tycker jag! Sånna kvällar måste vi återuppta pebb! Ja så äre! Pebb, jag vet att du inte tror på det övernaturliga riktigt lika mycket som jag gör, men jag vet ju faktiskt inte om du kanske tror på skyddsänglar? Gör du de? :)

Hm..  Tror ni skyddsänglar finns här på jorden bland oss..eller tror ni på dom finns vakande över oss just denna sekund med sina skyddande änglavingar :)





det tighta asset..

Hej! , det är jag som är storbloggarn! Ne nu ljög jag visst.. Men iaf, mina besökare är inte i närheten av blondinbellas.. Ne inte i närheten av nån storbloggare ens. Men det är ju ändå roligt att jag på nåt sätt håller kvar läsarna som hittat hit =) Tummen upp för både mig och dig ;D Jag vet ju att dom i Panelen läser, men resten då? Vilka är ni? Det är ju endå väldigt spännande att veta iaf de är som man absolut inte känner men som endå följer bloggen =) Men jag tror nog att det är bekanta som läser. Men nog om detta nu!

Idag har jag pallrat mitt tighta ass till...tvättstugan!.. Men det var inte så jobbigt som jag alltid föreställt mig. Ikväll däremot blire lite mer roligheter, moderskapet fyllde ju år igår, så idag bjuder vi ut henne på middag och bowling! Blir kanoners de! ...undra vad jag ska äta?..

Nej men va fan va tiden går fort jämt när man sitter vid datorn eller hur!? Men inte fan gåre så fort man jobbar tex..Varför är det så för :( ..Nu måste jag tillbaka till tvättstugan och hämta tvätten.. Få se om jag hinner underhålla er nå mer nu på dagstid, eller om det blir nattläsning för eran del :) Puss o kram så hörs vi sen!


På allvar!





1 miljon till dig







Skulle det vara en vän, släkting, granne, främling, gammling, barn, förälder, syster/bror, nån fattig?..eller vem skulle du ge det till utan att själv kunna ta del av pengarna? :)







Nattens melodi



Volbeat - Light a way

Så grymt het röst sångaren har! Omg, jag dör. Jag blir ju kär i honom bara av att lyssna på rösten. Hur som haver, jag diggar volbeat, bra gejer! =) Så nu ska jag nog ta och sova här..Men det va nåt jag skulle skriva först innan jag tackade för mig.. vad vare nudå?

Men va fan, jag hatar när jag glömmer bort saker! arsle.. Det var inget viktigt. Men ändå, det är väldigt frustrerande när man på nån sekund glömt allt! .. Nina tänker, tänker tänker.. Ne jag ger mig, det får vara då! Rövhål!

Ibland när jag kommit på nåt och sedan glömt det igen, så brukar jag få gå tillbaka till de rum som jag befann mig i från början för att kunna komma på det igen. Men nu har jag inte ens lämnat rummet, så då blire svårare.

Aja, men godnatt då jävla @¤#!!#!

Live update from the bed




Ungefär, men inte riktigt. Men jag kom bara och tänka på de nu när jag ligger i sängen..täcket är inte i påslakanet. Och det är ingen meningen att jag he täcket i påslakanet igen. För imorgon när jag vaknar är täcket utanför igen!.. Är det bara jag som har det så här?? Jag vet inte riktigt hur det går till eller vad de är jag gör. Jag har ju själv aldrig uppfattat mig som "sparkig" i sömnen, men jag kanske hade fel ändå.  Jag har ju faktiskt en kudde vid väggen, som ska hindra mig att skalla mig själv varje natt. Sedan har jag ju drömt en gång att jag vart så arg så arg på en människa att jag skulle strypa honom/henne..och vaknade att jag flög på min älskade oskyldiga kudde! ..Jag är nog ganska rörlig av mig ändå..

Vad är det som får mig att sparka av påslakandet egentligen? För jag tål ju verkligen inte när täcket är utanför! Jäkla karaterkickar jag måste ge alltså.. Är det nån som vill testa sova brevid mig ? :D


Meddelande från Kida


Kida har ordet..

yjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjbjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj§

 

 

 


Talande katter



Är det bara jag som haft problem på senaste att kunna ladda upp videos på bloggen??
Aja, nu funkar det iaf, och då fick den här videon ta sin plats i bloggen! Talande katter.  Hittade den på Tyras blogg :)



Kaj och börje



Haha det här klippet tänkte jag på bara för någon dag sedan, men det vart inget mer med det..Men så såg jag att Per hade länkat det på Ansiktsboken
och jag var ju bara tvungen att påminna er andra om den här videon åh! haha jag älskar den! I know you do toooo! ;)
Känner jag mina damer rätt så kommer det dra i mungiporna när dom ser de här! ;D



Grattis Mamma!



 Hoppas du får en bra dag mamma!


smygande ångest

 

Haha jag älskade ansiktsuttrycket tilda gav när jag bara var tvungen att påpeka "bara idag"..
Något förrvirrad och chockad min som sedan ändrades till ett uttryck som sa: "vad menar du nu..", som efterföljdes av en min som log och ville glömma haha :D SÅ söt så! <3



Ps-disasters



Ansiktet på efterbilden vart bra, och hela bilden kunde ha blivit riktigt lyckad om dom bara kunde ha låtit bli att försöka ge henne två sönderpressade bröst lagomt böjda!



RSS 2.0