sexy santa!

 
Så här såg jag ut under juletid när man agerade tomtemor. Fick tyvärr ingen bra bild med hela klänningen. Men hörde inga klagomål på hela kvällen iaf. Och väl på krogen ville pojkarna männen plocka med mig hem. haha, galet många!

Nåja, nu har jag bjudit på en bild och uppdaterar om att läget är bra! =)
Nya året är snart här och nu ska man göra sig fin, fundera ut om de blir klänning ikväll. Och vem vet, kaaaanske får man en puss på tolvslaget från någon snygging! :>
 
Gott nytt år! Hoppas 2013 blir ett lyckligt år för dom som förtjänar de :)

hjärtesorg x 2

Fattar inte att det gått 1 år snart!
Detta år fick en fruktansvärd början för min del..då min älskade vän på 4 tassar som jag haft i över 14år gick bort. Jag har inte sörjt klart ännu, ha saknat honom varje dag och gråtit när ingen sett på. Varje gång jag tittar mitt foto där han sitter så stiligt, så smärtar det i hjärtat. Ögonen tåras..
Detta år kunde inte bli nå värre kändes de som..och det blev först bättre..men så få jag tyvärr ett fruktansvärt tråkigt avslut på detta år också.
Börja dåligt & slutar dåligt. Sorg sorg sorg.. ;(

Jag känner mig krossad. Så jävla liten.
Hur mycket sorg ska en människa behöva utstå?

Det känns som om jag bara ha gråtit detta år..
När ska man få läka?
 
Hur ska jag orka orka?

Tårarna slutar aldrig rinna

..


...


kändisar med och utan smink

 
Ofta tycker man att kändisar är så där gudalikt vackra. Nästan ouppnåeligt.
Därför gillar jag att se dom utan smink och utan photoshop. Dom blir mer mänskliga. Jag tycker det är viktigt att man kommer ihåg också att dom kändisarna vaknar inte upp på morgonen och ser ut som på "efter"-bilden. De är ju inte konstigt att många unga (och äldre) tjejer idag har dålig självkänsla när man jämför sig med alla kändisars "Efter-bilder".
 

Casting Crowns


RSS 2.0