Mycket positiv energi nu! :D



Kanske dags att göra ett inlägg om lite positiva saker? Var ett tag sedan :)

jag kom hem igårkväll efter en vecka i rhodos tillsammans med Pebb. Vi bodde på ett fint & lugnt hotell för barnfamiljer haha. Men det var ändå skönt, det enda vi gjorde var att vila upp oss i princip. Solat, ätit, pratat, tittat på musik-skow, gått i staden och var ut en av kvällarna. Och jag hade tur som kom iväg på den här resan ska jag säga! Jag drabbades nämligen av magsjuka/matförgiftning dagen INNAN resan..hyffsat nervöst..så 1 timme innan tåget skulle åka mot arlanda så bestämde jag mig för att åka. Då började jag packa väskan och då hade jag inte spytt på iaf 8 timmar..så jag vågade ta den risken att resa och allt gick bra:) Mådde lite illa när jag åt, så det vart ju tyvärr inte så mycket mat för min del förutom sista kvällen i Rhodos, då gick vi på buffe :) 

För övrigt så vart jag glatt överaskad när vi for till bargatan i Rhodos stad (där jag jobbade 09) och alla kände igen mig när jag kom! :D Jag trodde inte att dom skulle göra de eftersom det är så många människor där o jobbar varje år. Va så kul och träffa alla igen:) 


men nu är man på hemmaplan igen, ikväll ska vi fira bror på hans födelsedag. Grilla och lite dricka! Ska bli så mysigt..är det nåt jag verkligen gillar att göra så är det att umgås med familjen.



Fick blommor igår när jag kom hem åh! ;) 





 

fuck off and die

Men vilken jävla fittkväll det blev då!
Jag vill verkligen ut & dansa...Men jag orkar inte!! Vad äre för fel på mig??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blir så jävla less..

Har någon sett vart min hjärna tog vägen?

Asså min hjärna.. försvann den över en natt eller? haha

Igår när jag kom hem från jobbet var jag så slut att jag somna innan jag hann göra nååånting annat. Jag vaknar stressad och tror att jag är på jobbet (..trots att jag ligger i min säng)..Och får för mig att kortmaskinen inte funkar, så jag försöker hitta en lösning på mobilen!??? ...efter några sekunder fattar jag vart jag egentligen är någonstanns :P

Idag!.. Hungrig tjej skulle värma gårdagens mat. Lägger upp maten på en tallrik och stoppar sedan tallriken in i kylskåpet? haha..Där lär den bli varm! :P







RSS 2.0