Karma is a..



Faktiskt sant!
Jag ha fått de bevisat flera gånger om


Rosa bingo på nätet!




Rosa bingo på nätet 
http://www.provabingo.se.


Jag länkar nu detta företag och deras insamling, för om jag gör det så skänker dom själva 50 kr till deras insamling till Rosa Bandet.

<3


Britney spears - Body confidence

"Britney Spears ska indirekt ge självförtroende åt barn och ungdomar i Storbritannien, skriver Resumé. Bilder på den amerikanska popstjärnan används i en kampanj som visar hur förvriden kroppssynen i medier och reklam är"
Läs mer här

Brittan växte en liten aning i mina ögon när hon gjorde denna kampanj för att öka barn & ungdomars självförtroende. Hela kategorin "Celeberies Före | Efter" skapde jag av samma anledningen, så det vart på sätt och vis en litet samarbete kan man säga :D

Här nedan på bilderna har dom punkterat ut vad dom bla ändrat, men kolla en längre stund så ser ni att det är mer som ändrats :) ex, ansiktet är mer markant på bilden precis nedan. Halsen har mindre veck, armen är kortare.Rupan är inte bara mindre, den har fått sig ett lyft också. hela kroppen är smalare och mer kurvig bla.




Hunger-demonen kom fram i lördags



Körde lite pose ;)
Så här såg jag iaf ut i lördags då jag gick ut för att fira en vän som fyllde år!
På Biteline hade vi bokat bord 20.00. Vi skulle äta en köttbit. Vi beställde väl runt 20.15. Men något strul hade uppstått och våran beställning verkade ha tappats bort?..  Det meddelande våran servitris efter 45minuters väntan. Sedan dröjde det yttligare 30 minuter och maten hade fortfarande inte kommit!?..Så efter totalt 1 timme & 15 minuter stiger en mycket arg & hungrig kvinna (jag) upp från bordet och lämnar platsen. Jag var så jävla arg så det gick fan inte att "nå fram till mig". haha

Fel kan det bli, det vet väl jag åh som själv jobbat inom restaurang men servitrisen behövde ju gå i charmskola! Hon skulle ju bett om ursäkt och visat engagemang i att försöka gottgöra det hela så hade allt varit förlåtet för min del.

Nåja! Min hjärna typ kraschade av hungern och jag for först hem för att sedan inse att jag inte har något att äta där heller och allt annat är stängt!..tillbaka in i bilen och åter till stan, olearys denna gång och dom räddade mig med en hamburgare från nattmenyn..190kr!!!! Men då spelade priset fan ingen roll, jag orkade inte leta upp nåt annat place.

Nina åt och sedan vart allt bra igen:) Och sedan kunde jag fortsätta vara normal inne på daltons haha


En idol och hjälte för världen


Ibland känns livet tufft..
Ibland har man motgångar.
Ibland känner man sig värdelös.
Och man tänker ibland att man inte kan nånting..


Den här killen kan lära oss ett och annat om att man kan klara vad som helst och det sitter
faktiskt i ditt eget huvud för hur du vill att ditt liv ska se ut!


Man får en tankeställare så man skäms över hur man ser på sig själv när han
"ser ut som han gör"men jag är den som är missnöjd över mig själv?..



Livet är ibland tungt för att vi ska lära oss något. Och när vi valt att kämpa istället för att ge upp så kommer styrkan! Den killen..om han inte hade sett ut så här, då hade han aldrig heller lärt oss andra att uppskatta oss själva. Han räddar liv genom att helt enkelt berätta om sig själv. För han av någon vet om hur livet kan kännas orättvist. Hade han varit som oss andra och aldrig upplevt en motgång..Vad hade han då varit för person? Och han hade kanske inte räddat någon annan..

Kan du förstå att även du har det här valet när du går igenom sådant som känns omöjiligt. Vilket mörker du än går igenom, en dag kanske du räddat någon annan pga din historia (och hur du tog dig ur allt) 

<3 

 

Han är min nya idol



oh yes I did!

..Jag köpte en vit jacka.

Förmodligen det absolut dummaste man gör, men va fan..jag har gått i över 1 år och längtat efter en vit jacka av någon anledning, så nu stillade jag min längtan och köpte en. Mysche fiin & vaaaarm.




Varje väsen har skönhet inuti




Tittade på denna underbara disneyfilm idag tillsammans med bla min brorsdotter. Jag var mer inne i filmen än vad hon var! haha.. Disneyfilmerna innehåller ju så fina budskap :) <3

Men så mycket mer
Än vad ögat ser
Ser dom hos varann

Varje väsen har
Skönhet inuti

______________________________________________________________


Btw, har ni tänkt på att det är Tommy Körberg som sjunger i den svenska versionen
(samma gubbe som nu medverkar i True talent)
=D







Före | Efter - inte så gudomlig ändå




Vet faktiskt inte vem de är som är på bilden. Men ni ser skillnaden på Före & Efter. 
 Och tjejer mår dåligt över hur alla kändisar är snygga och perfekta?..



"One dies, million cry. Million die, no one cries"



Jag känner faktiskt att jag blir lite irriterad över att man kan jämföra en sån här sak?
Förlåt men jag hade inte ens aning om vem Jobs var. Och självklart är det väl hemskt att vuxna & barn svälter?

Men det jag vill svara på en sån här bild är:
Million people cry for the one who made a difference for millions of people



Sjukt sjuk..

Japps Pebb, du hade rätt
tidigare idag slog febern till. Ordentligt! Kokar inombords samtigt som man fryser. Alla kläder på och täcke. Jag frös ändå.

Nu 6 timmar senare så kan jag iaf vara utan täcket. Är hungrig så jag mår illa, men vill inte äta. Hatar att vara sjuk. Och hundvakt är jag dessutom!

Men jag är så tacksam för att jag lärt känna så snälla & fina människor, Anna hoppade in i bilen mitt under en fotbollsmatch som hon skulle titta på, för att rasta min hund totte, eftersom jag knappt orkade resa mig upp.

Guldvärt Anna! Sånt glömmer jag aldrig :)



Jag & Anna :)


Feel the love


Bild lånad från http://kellybiddle.se/

Vilken otroligt fin & vacker bild !
Man blir ju kär när man ser sånt här :)



När är man sjuk?

Hej!
Jag har en sån konstig känsla i kroppen.. du vet när man har feber, så kan man ju få väldigt ont, man blir väldigt öm. Fan om någon petar i mig i dom stunderna så skulle jag säkert grina en skvätt! anyway..jag har precis ont..men utan att ha feber? Ont, halsont, noll energi och orkar knappt gå för man tappar andan. Kan inte sitta eller ligga eller stå för länge utan att få ont i kroppen (precis som när du har feber)

Så är jag sjuk eller inte? 

:S

 


RSS 2.0