Min man är på tv!




Åh min man är på tvn !


Jag måste hämta haklappen..






What comes around..

..goes around ;)

Petra
gillar verkligen det här med att lägga upp gamla bilder på sina vänner..
och därför tror jag att hon kommer bli jätte glad om jag gör samma sak =D









twilight inspirerad



 

Kunde inte riktigt bestäma vilket som passade bäst, så det fick bli två bilder. New moon inspirerad eftersom den filmen vart så stor. Det finns ju faktiskt "mode" inom foton och photoshop om du inte tänkt på de :) Se bara tillbaka på när alla skulle ligga på en tågräls och bli fotad.. eller när man stod nära spegeln och fotade så man fick med sin spegelbild. ah du fattar :) Så jag hyllar filmen på mitt sätt och gör en bild med twilight feeling.

 

 

 


Ps-disaster - kantig mage



Ps-disaster
magen sr ju inte klok ut. Nog för att man hört talas om att folk kan vara lite rund om magen, men kantig mage var något nytt för mig. kolla bara på strecket som går från naveln och ner. Färgen ser inte ut att stämma överens med övriga kroppen heller. Och de såkallad magmusklerna.. dom ser helt fucked up ut. Pinsamt att man ska behöva måla dit muskler.. Fel och hittat en manlig modell som hade dom från början, så hade hela processen gått mycket fortare.



Vilken pil flyttar jag med?




Om du valt alternativ 2, alltså att markera din bild av den anledning att du sedan vill förstora/förminska..
Hålle in Shift samtidigt som du drar i ett av bildens hörn. >> Se här <<



Alla är bra, utom de dåliga

 


Allvarligt.. jag är ledsen godingar men kommentarer som lyder "Hej, läs min blogg" sånt lockar inte. Och jag förstår att en del går från blogg till blogg och lämnar kommentarer som dessa, de vill ha fler läsare. Fine, det går jag med på. Men de som tänker terra med kommentarer så kan jag säga nu att bespara er tid och gör inte så på min blogg är du söt. En gång kan man lämna ett sådant meddelande. Inge mer, dom godkänns inte.

Skriv hellre varför du vill att jag eller andra ska läsa din blogg. Vad handlar den om? Varför ska jag läsa den? Hellre nåt sånt. Men absolut bästa tipset till dig om du vill att jag personligen ska läsa din blogg, lämna en kommentar som inne håller nåt annat än att jag ska "läsa din blogg". Jag gillar läsare som tar sig tid att bilda en personlig kommentar. Och NEJ en personlig kommentar för att jag snabbt ska in och kika på någon annans blogg lyder inte "fin blogg, läs min" ..Den funkar inte heller tyvärr =/

Men de flesta andra godingar som har lämnat så fina kommentarar om mina bilder eller något annat, deras blogg besöker jag faktiskt =) So you know


"Alla kommentarer är bra utom dom dåliga" kan man säga ;D





En sån där blå!

Men hallå där!

Det är lördagkväll och jag sitter hundvakt åt 2 stycken fyrbenta. Håller mig inlåst på rummet mitt då det inte går att lämna dom själva eller ha dom springades fritt i huset. Ena verkar ha damp och ska springa, härja, tugga osv. Så det känns bäst att ha dom i ett och samma rum då så jag får en ultimat yta att vaka på med mina melerade hökögon.




Skjutsade in Ella till stan tidigare. Och jag måste bara säga det att jag älskar verkligen att köra bil. Tycker det är lika roligt och avslappnade att få åka med någon annan. Men för det betyder det inte att jag kan mycket om bilar. Jag har inget bil-intresse what _so_ ever. Med dom orden sagt så kom jag tänka på då jag var hemma hos T ( T som i tönt) sen lång tid tillbaka. Vi hade tittat på my sweet 16. Jag befann mig i vardagsrummet och T i köket. Och då tjejen i programet fick sin present så var det en bil som hon inte ens vart glad för, bortskämda jävel. Så jag skrek det till T .

- Fy fan, vilken bortskämd jävel, hon fick en bil i present och vart sur!
- Jaså? Vad vare för bil?
- ......en blå!


hahaha hm.. ;)





 


knäpp, ni då?



knäpp man är.. eller vad knäpp jag är (Vet inte med er andra..) Om klockan är halv fem på morgonen, så istället för att stänga mina ögon så tycker jag att jag kan hålla mig vaken tills klockan är på pricken fem lika gärna. Varför gör man så för :P

crazy







Jag avskyr dig


Pebb, jag & Ella på Gotland

Jag verkligen avskyr att äga en telefon ibland. Man önskar att man bara kunde stänga av den för en dag. Men det klarar man ju inte av. Man är rädd att man ska "missa" något. När mobilen är på, ja då är det ett stressmoment. Men är den av, är det fortfarande ett stressmoment då man inte kan sluta fundera på om något "viktigt" samtal kan ha missat.. Knepigt hur man fungerar egentligen.

Nu ska jag över till min granne och äta frukost :D



Osynlig handväska

Dagens Ps-disaster
I första anblick så verkar det som om dom vill framhäva henne kläder. Man tittar lite snabbt och det ser ut som hon posar..vilker hon gör också. Men vart ton handväskan vägen? Lossnade den? Jag menar hon håller ju fortfarande i handtaget. Hur kan man gå med på att publicera en sån här bild då den är så klantigt redigerad?






Eller är det en osynlig väska dom säljer?








sjung din beställning



Tjejer..ni fattar väl att vi bara måste göra det här nångång?





sweet lovley divine



Shit, jag kände mig duktig idag som lyckades kliva upp 10 , på en ledig dag. Annars har man ju vart van att vakna allt mellan 12-14. Har haft fullt upp idag och än är dagen inte slut, ska ska fortsätta med att ha fullt upp om en liten stund.

Jag har iaf inhandlat mitt gotta tills desperate housewives börjar. Ska gona in mig i Issas soffa och äta dip med chips ..mhm that´s right! Inte chips med dip. Dip med chips it is and sweet lovley divine Coca cola..



Ps-disaster lätt dator?




Dagens Ps-disaters
Inte håller man väl sådär? Titta på flickans händer. Dom ser inte ut att hålla den där datorn i ett järngrepp direkt. Däremot ser hon ut att hålla hörnen på något osynligt kantigt föremål. Undra vad det skulle vara? Men jag känner lite så här: Om dom kunde ta sig i tid att antingen fota en av bilderna och sedan photoshopa det samman. Hade det inte bara varit lättare att knäppa en bild på nån som håller datorn? PÅ RIKTIGT menar jag.





Hon gav lillfingret

Här har vi Isabell.
Det är hennes lya som vi andra damer brukar bosätta oss i. Haha, ibland kan jag dock inte låta bli och fundera på om hon ångrar sig efter att ha gett oss sitt lillfinger. Vi må se oskyldig och söta ut, men BAM..vi högg hugg fast vid hennes arm och nu blir hon aldrig fri oss nå mer ;] Hon hade inte läst på sin hemläxa om oss andra vildningar. Själv är Isabell ganska lugn av sig..men hon har ju sina stunder den damen med ;) Jag blir endå imponerad över att hon kan hålla sig lugn då vi andra sätter i gång. Senast i Söndags kliver jag, tilda och pebb in genom dörren hos Isabell. Petra har med sig glögg och pepparkaksdeg. Och innan nån hann veta ordet av det, så hör vi petras stämma från köket, att vi ska baka. In kommer vi och det är redan mjöl över hela bordet.






Isabell hann inte ens ge sitt godkännande innan både Pebb och tilda satt och kavlade degen. Själv var jag upptagen med en chokladkaka. Här har vi ett av deras verk. (så såg de flesta av pepparkakorna ut för övrigt..)



















Isabell...
vet inte vad som komma skall ...





In the wrong hole



"In the wrong hole"

Har ni inte sett eller hört den här, så måste ni ju lyssna på den! You will love it ;) haha







Mer positivt !

Hey Idag har inte vart någon vidare uppdatering på bloggen då jag haft fullbokat schema sedan jag vaknat. Bokstavligen! Lekte att jag var en affärskvinna där ett tag, skrev papper och ringde runt haha :P
Men för att fortsätta inlägget..

Vi ska ge varandra mer positiv energi och fina komplimanger och kommentarer. Mer beröm för sånt som vi faktiskt tycker är bra! Alla gillar bra saker, vare sig det är prylar, handlingar eller ord. Så idag tänkte jag faktiskt ge Carro en lite hyllning som fick bli min ängel för dagen. När jag idag slutade mitt jobb skulle jag behöva vänta på min buss som gick först 1½ timme senare. Så carro som jobbar i samma byggnad som mig lånade mig hennes bil så jag kunde komma hem lite tidigare :) Tack carro! Uppskattade verkligen det :)


Fick tidigare idag en kommentar från en tjej vid namn Hanna. Jag har ju gjort ett tips om hur man "fryser" områden i photoshop då man vill förstora/förminska ex läpparna osv. Iallafall så ville hon mena på att jag inte visat hur man faktiskt gjorde självaste förstoring/förminskningen. Utan att jag bara hade visat hur man "fryser" området. Faktum är att när jag gjorde självaste tipset så uteslöt jag det medvetet. Ville inte att det skulle bli för långt och dels antog jag att de flesta visste hur man förstorade/förminskade. Men jag ska säga det att hon fick mig endå att tänka till. För jag gjorde ju fel i att anta. Och jag ska fixa ett nytt tips som visar hur man gör självaste förminskningen/förstoringen :)


Men det sagt så ville jag bara påpeka att hon inte på någotvis var elak i sin kommentar, utan tvärtom. Och det är sånt som jag tar till mig av och lyssnar på. Man kan uttrycka sin åsikt utan att vara elak. peppar peppar så har jag snälla läsare hitills :) Så ni kan tacka hanna som fixat er ett till tips :D Puss och kram











40grader i bubbelpoolen



Nu när kylan är här, så bjuder vi på lite sommar. Gud va mysigt vi hade det i bubbelpoolen, 40grader varmt i vattnet på sommarkvällarna..mh det skulle inte sitta helt fel nu heller faktiskt. Bubbla, skratta, vara brun och fin..dricka nåt svalkande..

 Iallafall, jag tänkte att jag bjuder på detta ikväll. Då jag ska upp och  jobba tidigt imorrn och fullt schema efter det. Så får se vilken tid jag kommer hinna med datorn nästa gång :) Så nu är klockan snart halv 2 på natten och det är dags att sova. Halv 2 är det absoluta klockslaget nuförtiden.. Jag = stressad nattuggla som är tidoptimist

God natt :)


Edward and me you know..




Jag tycker framsidan vart bättre så här ;)









Bilder från Bodaborg


Det vart två bilar dit, Jag och Carro was the taxidrivers.




Carro och jag höll oss ju somsagt nyktra. Eftersom ingen alkohol är tillåten inne i bodaborg så vart det en drickpaus i bilen för de övriga.




Så vi trängde in oss i en och samma bil allihopa, 8 stycken :)





Och på denna bild nedan försöker alla gömma sig från kameran. Jag hann inte alls med.. Inte jim heller ;P haha
Eller föresten hann väl ingen undan kameran egentligen, men dom gjorde ett tappert försök Joel och markus




Järngänget ;) haha





Och killar påstår att tjejer pratar mycket..





Strike a pose boys!





Inne i bodaborg tar vi hjälp av blixtar för att hitta ledtrådarna ;)





Ja, eftersom det är svårt att fotografera under just bodaborgs banor så finns det inte så många spännande bilder därifrån. Efteråt vart iaf efterfest hemma hos Ella :) Då hade även Pebb lyckats vaknat till liv efter sin backsmälla som orsakat att hon inte kunde följa med på bodaborg ;)
 



Snabba, smarta, smidiga





Matilda kom dit! :D





Carro var där när jag kommit tillbaka efter en dusch och ombyte :)




Markus är glad! Vid en snabb blick så ser Ella ut att ha en partyhatt på sig haha ;D






Linnea, Petra och tilda :D





Grapparna myser






Jag OCH grapparna myser :D





Osså en en bild på oss tjejer :)






Reakan :D














Ps-disaster , Mariah



Kastar upp en till bild på miss Mariah. Men den här gången hamnar hon i kategorin Disasters.
Jämför bara de båda händerna. Ser inte ena ut att tillhöra en gigantisk man?
Och hela vänstra armen ser oproportionerlig ut.



I don´t understand


 


If I don’t need you then why does your name resound in my head?







Mobbat, I know

Go kväll på dig!


Jag håller mig hemma denna lördagskväll. Brudarna skulle ut ikväll men dessvärre kände mig kropp att den inte orkade med livade lokaler, fulla människor i nyktert tillstånd. Och jag dricker ju inte längre, så shit happens :) Men ibland är det skönt att bara vara hemma själv. Kände att jag behövde det. Andas ut. Just nu har jag fått en obehaglig återkommande känsla av att det är tungt att andas. Ångest kallas det :) Över vad? Ingen aning..

Jag kom ut i 5minuter med jycken iaf och vart lite på bättre humör. Skulle bara haft en chokladkaka nu så hade det vart en okej kväll :O



Näe, vet du vad jag hade tänkt göra nu halv 12 på lördagkväll? Städa! :D haha mobbat, I know. Men jag tänker påbörja det hela när jag äntligen fått lite energi till det. Vem vet hur länge det dröjer till nästa gång liksom? ;) Jag tål egentligen inte att mitt rum är i en oreda, men stänger det ute för att kunna orka existera vissa dagar.

Är det nån annan som har lika tråkigt som mig ikväll?? =(






Hur ser ditt rum ut?


bild hittad på google


Visste du att ditt rum brukar kunna representera hur du är som person eller hur du mår? Tex. om du alltid vet vart du har dina grejer, dom är placerad på ett ställe där du alltid vet vart du har de? Ja då kan det ju tänkas att du är en ordentlig och ordningsam person med ett lätt kontrollbehov? :) Om du har stökigt och inte vet vart du har grejerna, ja det säger väl sig själv. Du är förvirrad och yr, inte alltid så ansvarfull kanske?

Jag har läst att så som ditt rum oftast ser ut så kan man tolka antingen din personlighet eller hur du mår. Men det fanns inget facit över svaren.. utan det kan man ju faktiskt tolka själv.

Jag brukar ha ordning i mitt rum och veta vart det mesta befinner sig. Men just nu under en period så är det stökigare än förr och jag har inte en aning om vart nåt finns längre. (Dels för att mamma har packat ner massor av saker i flyttlådor). Mina kläder ligger på golvet. Min säng har inget påslakan, pga jag sparkat av de.. Och inom mig känner jag faktiskt hur det är kaos. Och ja..om du ser mitt rum nu, så vill du nog beskriva det på samma sätt.
Annars i kort beskrivning så är mitt rum fyllt med fantasifulla grejer, mycket ljus, änglar och drömfångare. Hur tolkar du det?  :)

och det var väl de dom ville komma fram till. Att oftast det ord man kan besriva ditt rum kan passa in på din personlighet.

Stökig?
Kaos?
Pedantisk?
Stilrent?
Fantasifullt?
I ordning? osv osv



hur är ditt rum? :)






Storbloggarstyle

God morgon

Hua här ligger en trött tjej. Var uppe till 05 imorse och har ju en förkylning i kroppen. Men fan va skönt det är att bara få vakna upp av sig själv, helt utvilad :) Hade mig lite fredagsmys tillsammans med Pebb och Issa framför madagaskar 2. Chips, dip och dricka. mmmh!!!! Bra grejer!

Nu ska jag kliva upp och äta mig en god frukost. Te, rostade mackor och koktägg :> oj nu vart det där visst lite storbloggarstyle, berätta vad man äter till frukost. SORRY! :O


Vad hittas på ikväll då? Själv är jag så senil att jag kommer inte ihåg om vi planerade något igår haha =P Känns tryggt med en sånt minne. Och när jag dessutom var nykter igår.. Aja, men nåt ska väl hittas på med mina vapendragare =) Hare gött !







Jag förvånar mig själv




Jag måste säga att jag lyckades förvåna mig själv med den här bilden. Här kan ni se stegen som jag gått igenom. Bild nr 2 (brevid orginalbilden) där körde jag fast lite, men tog hjälp av läsarnas idér. Man blir på någotvis "blind" när man pysslar med en bild för länge. Så bild nr3 i det nedre vänstra hörnet är det färdiga resultatet egentligen. Men så tänkte jag att jag tar det ett steg längre och det vart en fjärde bild :)

jag har gjort allting "själv" om man uttrycker det så. Alltså jag har inte lånat någon annans läppar eller näsa. Utan jag har gjort formen själv. Enda som är lånat, är det blonda håret på bild nr 4 :)

Så vad säger du? Lyckades jag imponera på dig lika mycket som på mig själv? haha ;P




kom med din idé raring!

haha, förlåt till er godingar som fick dåligt samvete när jag skrev att jag vart besviken på er :D Men dock verkade det funka iaf. Okej jag har iaf fått lite ideer från carro och yttligare en läsare som heter Elin :) Så det tackar jag för. "ve" gjorde sig ett försök, men det gick inte hela vägen =P Hoppas några fler kommer med lite idér :]
Smisk på rumpan!


Om du just hittat hit och funderar på vad det är för idér jag behöver, så vill jag nämligen bli inspirerad till en photoshopbild som jag håller på med. Men min fantasi har kört fast, så jag tar mina vapendragare till trogna läsare och ber om hjälp. Bilden hittar tidigare inlägg.
Issa, tilda, Ella, Pebb, Sara, tess.. Känn inget tvång ;)






nu blir jag besviken




mmh..nu blir jag besviken på er.. Får inte eran hjälp i inlägget nedan.
shame on you.. Häften av er har varit och läst redan.








Jag behöver din åsikt



Okej.. vänner, jag behöver hjälp av er nu. Jag kan inte bestämma mig. Som ni ser så har jag redigerat bilden, men jag tänkte låta bli att visa er före bilden för ett litet tag. Jag visar orginalbilden då jag tycker att jag löst mitt frågetecken, okej? =)

Hur ska jag sminka denna kvinna på bilden? Med färg? utan färg? Starkt? Icke stark? Naturligt?? Ändra färg på läpparna? You tell me! Nu har du chans att medverka på bilden så att säga :D

Jag vet faktiskt inte vad jag ska lägga till eller om jag helt enkelt ska låta den va? Nu behöver jag snälla eran åsikt <3






Marias förlängda ben




Maria carey - ja hon är ju fin..efter en touch i photoshop!
Ne, nu är jag elak. Hon är faktiskt fin endå..men det känns som om det är lite falsk marknadsföring här eller vad säger ni? Det har även varit skriveri om att dom förlänger hennes ben, kanske inte syns mycket på just denna bild oven, men minns att just den bilden som det började diskuteras om, det var på själva skivomslaget till och med.

Den bilden hittar du här nedan
Och personligen tycker jag att hon faktiskt är finare på den bild när hon har sina kurvor.







Mitt lilla äckel <3

 

Fy fan asså.. Jag är tok förkyld for the moment! Snoren bah rinner och jag sitter till och med, med en papperstuss i näsan..gulligt va. Och vet ni vad hundskrället mitt försöker göra , han attackera min papperstuss! haha. Äckligt och skrämmande på samma gång. Du ser hundens käftar flyga emot dig haha , dock är han en dvärgpudel som tur är.. men endå, helt otippat ska han stjäla min  tuss!


Mitt lilla äckel <3















They´ll give their whole lives



Här har jag gjort en bild åt min bror och hans fästmö Anna och deras dotter .
Alla tre är ett väldigt förtjust i Takida. Det här vet dom dock ännu inte om att jag gjort till dom, så dom blir nog glad när dom kommer hitta till denna :) Hoppas dom gillar den.

Vad tycker ni andra? Give some feedback.. 




Nu är det allvar

 




Diggar endå pratbubblor måste jag säga ;)
Blir lite mer personligt på någotvis





Får polisen att komma..


Hur man får polisen att komma när man behöver  dom

Björn från Höör i Skåne var på väg att gå och  lägga sig när hans fru sa att han hade glömt att släcka ljuset i  garaget. Garaget låg i anslutning till huset och Björn hade  precis öppnat bakdörren för att gå och släcka när han upptäckte  att där var folk i garaget som höll på att plocka till sig av hans  grejor.

Han ringde polisen och frågade om dom kunde skicka en  polisbil.

Han  sa nej. Polisen svarade att alla bilarna var upptagna och rådde  honom till att låsa alla dörrar så skulle de skicka en bil så fort  det blev någon ledig

OK , sa Björn, la på telefonen och  räknade till trettio. Sen ringde han polisen igen. "Hej, jag  ringde nyss om att jag hade tjuvar i mitt garage. Ni behöver inte  komma för jag har skjutit dom."
Sen la han på.

Inom  några minuter var 6 polisbilar, en helikopter, en brandbil och två  ambulanser på plats.
Dom tog tjuvarna på bar  gärning. En av poliserna gick bort till Björn och sa:
"Jag  tyckte du sa att du hade skjutit dom...?"

Björn sa: "- och  jag tyckte du sa att du inte hade några lediga  bilar..." 
 


gröt is the shit

Morning på alla nyvakna! Själv har jag just kommit hem från jobbet. Ögonen vill gärna titta på insidan av ögonlocken just nu. Men klockan 13.20 ska jag iväg och kolla på lägenhet, så jag har inte tid att sova. Anyway, jag lever på en väldig sparlåga då det kommer till mina pengar för tillfället. Och till er andra som också gör det så tänkte jag bara rekomendera att ni kan äta gröt med lingonsylt. Gott och så fruktansvärt billigt. Kände bara att jag skulle ge mig ett försök i att möjligtvis inspirera någon där ute. Anna vart det iaf ;D haha

Nej men allvarligt alltså, gröt is the shit. Man håller sig mätt länge och dessutom om du hatar att kocka, så kan man göra denna gröt på 2 minuter i mickro. Ni skulle sett en väldigt nöjd fröken Nina när hon upptäckte detta :)
Är det  1-2kg havregryn för 18kr? Så ni förstår ju själva..




Mer gröt åt folket! :D







Sveriges största reklamdekoratör




Det är inte lätt att veta vad man vill jobba med för resten av sitt liv. Vissa kommer aldrig på vad dom vill göra. Jag har velat länge och funderar hit, funderar dit. Det finns mycket som jag vill göra på en och samma gång. Men något som jag verkligen brinner för. Och något som jag faktiskt kan känna mig stolt över, det är mina photoshopbilder. Och det är ju egentligen något jag borde arbeta med, eller hur. Så jag har kommit på min dröm efter 21år. Och jag kommer jobba som reklamdekoratör. Alltså man skapar bokomslag, affischer, reklamskyltar osv :)

Och jag lovar dig, den där reklamskylten du kommer se överallt på stan..Det är jag som redigerat en vacker dag. Och ni som fått redigerade bilder av mig, ni kan skryta om att ni fick den av en av sveriges största reklamdekoratör :) 


Jag har ingen större koll på exakt antal bilder som jag gjort, men vid en snabb räkning på mina mappar så är det upp till 300 photoshopbilder :) 




Vad är ditt drömyrke?








 


Återskapat en spegelbild



Okej, den här har dom iallafall försökt fixat..

ser ni flickans spegelbild?

Nr 1: för det första är den för stor i jämförelse till henne
Nr 2: Titta på hennes hand i spegelbilden. Det enda dom gjort är att dom tagit bort ett finger.
Annars ska ju flickan alltså ha två ringfingar på en och samma hand? Och dessutom ett lillfinger iställe för tumme?

Dom har helt enkelt försökt återskapa en spegelbild men misslyckas. Det enda som tänkte på var att byta plats på de röda pennliknande föremålet som hon har emot munnen. Och sedan tog bort ett finger..

Men dom bryr väl sig kanske inte så mycket då det är barn som kommer springa fram och vilja ha produkten..





Har samhället rätten att döma?



I'm just a dreamer, I dream my life away
I'm just a dreamer, who dreams of better days

I'm livining in a dream, a fantasy


Visst är den här låten med Ozzy skön?
Jag kan ju iallfall säga så pass mycket att jag relaterar starkt till reffen.

Ja och efter att ha lyssnat på den kan jag inte låta bli att fundera på när människorna på denna jord ska börja gå samman och hjälpa varandra istället för att ha förutfattade meningar. Istället för att titta på, ta tillfället iakt och gör någonting när den andre faller. Höja sin röst för de som är stum. Ge en hjälpande hand till den som inte kommer upp. Lyssna på den som försöker berätta. Många, men inte tillräckligt många försöker ju vara "the good guy". Men tyvärr finns det alldeles för många som förstör eller inte gör något alls. Många strålande exempel kan man dra upp! Och ett av dom är "ryckten". Nej jag talar inte för mig själv nu faktiskt, jag talar för den som själv inte kan! Människorna som läser i media dom bestämmer sig för att ha en åsikt som dom inte vet nånting alls om. Tex som du kan läsa om i aftonbladet om Mats Alm - han är misstänkt för att ha mördat sin sambo. Men media framför det som att han faktiskt redan har gjort det! Han är misstänkt för det, inte skyldig. Men hela samhället kommer se på honom som en mördare. Även när det visat sig att han kanske är 100% oskyldig. Och egentligen är det väl fel att bara anklaga att det är media som förstorar upp bilder. Det är ju samhället som tror på allt ! Det är samhället som väljer vad dom ska göra med informationen som når dom, eller hur!? ..Så bara för att man hört ena versionen, tycker jag att det är jävligt orättvist att ta ställning ifrån det. När kommer människor börja tänka till? För hade det varit dom personligen som det handlande om, då hade väl vem som helst önskat att någon hörde dennes version? Alla vill ju säga hur det ligger till ifrån ens eget perspektiv innan man döms. Men man får sällan den chansen då alla bara antar. Så om du läser detta nu. Om du vill ta del av att människor omkring dig inte ska snacka bakom din rygg, om du vill ta del av att inte främlingar ska döma dig..då vill jag att du gör mig..men framför allt dig själv den tjänsten att du inte ska göra likadant själv mot någon annan.

Det är lättare att riva korthuset än att bygga upp det.
Jag skrev tidigare. Alla vill ju säga hur det ligger till ifrån ens eget perspektiv innan man döms. Men nu när jag tänker efter. INTE ENS DÅ tycker jag att någon ska ha rätt att döma en situation som dom inte ens har att göra med. Varför ska samhället ha den rätten att döma!? Det har ju inte ens med dom att göra, eller hur! Alla som man hör säger: "kan alla bara sköta sitt" PRECIS ALLA säger så, men endå är det ingen som följer det...

 

Hur ska vi ändra på detta kära läsare?? =( Ni som läst detta.. Vi kan väl iallfall tillsammans försöka göra en ändring på detta. Jag har ju börjat nu med att försöka göra fler medvetna. Gör det ni med och föregå med bra exempel. Någonstans måste man börja för att få bollen i rullning.








Shit, hela det här inlägget, bara för att jag lyssnade på en låt? haha












Hand i hand



Får jag fråga vem det är han håller i handen? ..nej jag pratar inte om hjälmen..jag pratar om vad han håller i andra handen !

En till hand..






Tyra is on fire ;)

Tjoho , Jag tänkte att jag skulle visa er en bild..eller jah,  tre bilder som jag gjort till modellen Tyra sjöstedt. En härlig tjej som bjuder på sig själv, vars blogg jag följer. Kikar alltid in på den! Älskar ju verkligen att få göra bilder i photoshop. Men bilderna blir så mycket bättre och "seriösa" när personen på bilden ger ett slags uttryck. Så därför vart det väldigt roligt att få göra om en bild på en proffisonell tjej som vet hur man posar :) Jag kan dock inte bestämma mig för vilken av bilderna som ser bäst ut, så jag lägger ut alla tre :) 

Mamma gillade den i mitten bäst. Själv står jag nog mellan första och sista..
Vilken gillar du?
undra vilken tyra gillar bäst? ;O










Sluta kläm på bröstet!

Tilda klämmer Issa på bröstet.
Men Petra är den som skriker "sluta kläm på bröstet!" ??
Uppstod det nån slags avundsjuka där kanske?
Men Petra du ska veta att Issa är skapt för att det inte ska uppstå nåt bråk, hon har ett bröst till dig med som du kan klämma på :)

Det vart en liten Söndagssnackis idag i Issas soffa som vi alltid hade förr. Alla möjliga diskussioner kom upp! Vi småkikade lite på Heartbreak hotel och hittade karaktärer som vi jämför med oss själva. Filmen blir ju roligare så ;) Måndag ska vi åter samlas i soffan. Ice age står högt på listan. haha, inte svårt att hitta karaktärer i den inte ;) 



Fan jag loggar in på bloggen ofta med en förhoppning om att jag ska kunna skriva om massa massa massa roligt som hänt. Men när man väl får upp rutan, så skriver inte fingrarna.. Bara sånt här liksom. Onödigt skit egentligen! Fast.. Det är ju kanske sånt som är roligt endå i slutändan?










Calle & Mariette i duett

Hey party people!
Helgen har varit lugn för min del då jag har behövt jobbat. I fredags åt jag gröt till idol.. det kändes fan som om man gick emot alla regler där. GRÖT på en FREDAGSKVÄLL??? Nåja.. Jag vart iaf mycket imponerad av calle och mariette som sjöng Someone new. Jag tänkte jag skulle kasta upp ett klipp med dom här på bloggen så ni andra som missade kan titta i efterhand, på iallfall just dom ^^  Det är dom värd :)



Calle & Mariette - someone new



Brun utan sol - Gratis!








Idag kastar jag upp ett efterlängtat photoshoptips :)




Steg 1.




Steg 2.





Steg 3.




Steg 4.




Steg 5.





Jag hoppas att ni förstod tipset utan nå större frågetecken =)
Lycka till !


Säg gärna till om det är nåt tips som ni önskar , så ska jag göra mitt bästa för att fixa en enkel beskriving till er :D











Den magiska mannen



Kan ni se killen i svart tröja till höger om bilden, han står alldeles framför de tre män i gula kläder. Personalen försöker stoppa honom ser det ut som.. Ser ni? ...Mh när ni hittat honom, så ser ni även att han verkar ha en förmåga att kunna förvandla sig, osynlig. Med tanke på att det är en hel del av honom som är borta, det vill säga all nedanför midjan och dessutom har han en "reva" rak upp mot bröstet. Varför känns det som om det är två olika bilder ihop klippta för att skapa en "dramatisk" bild till nån billig tidning? ...sad..



Ibland undrar man ju..



äh, orkar inte bry mig som vanligt.

Eller förresten, jag är ju bekväm! Ibland funderar jag på om folk i min omgivning tänker längre än näsan?.. För om man ligger ner och inte kliver upp då är man lat. Japp så äre ju!. Tanken om att man ibland inte klarar av att kliva upp, exsisterar den någonsin?



Me, myself and I


Those eyes cannot ever lie






LaGaylia - curly sue



Lagaylia gör en tolkning på Curly sue. Och ingen av er har väl kunnat missat takidas version va? ..iallafall var det många delade meningar. 50% gillade takidas version bättre och 50% gillade Lagaylias.

Själv så föredrar jag naturligtvis Takidas orginal version. Men ska endå säga att Lagaylia gör det med grym inlevelse och ett stark avslut på låten då hon tar ton. Det gillar jag. Men ogillar dessvärre början av hennes version då det känns som om uttalet i samband med nån viskning blir för överdriven för min smak.. Eller ja, jag kan inte sätta ord på det, men speciellt när hon sjunger "touching" ..det blir så avhugget på någonvis, och så upplever jag med många av hennes ord i låten.

kastar iaf upp hennes version här också så ni som inte hört kan ju lyssna :)





kort update



Hej, är på lite bättre humör nu kan jag säga än vad jag var när jag vaknade imorse haha. Skrattretande. Jag som slog på sängen, bet i kudden. Nu flinar man åt det. Iallafall, fan det känns inte som om det är fredag imorrn! Jag är helt dagvild och vet inte alls va jag har för dag i huvve, logiskt sätt borde jag tycka att det är tisdag, då jag uppenbarligen tyckte att det var måndag igår. Hur fel hade inte jag? 

*Imorgon kommer jag  jobba från 06.45 till 17.00 så inget uppdaterande kommer ske från o med att jag somnar nu.

*Imorgon går mina vackra damer på bio, jag vill dock inte med på just den filmen men hoppas endå dom får det mysigt. Ni kan väl höra av er efter bion så kan vi alla ses?? =) puss


* Tänkte bara meddela dom som följer photoshop tipsen, så håller jag på kastar ihop ett inlägg om hur man blir brunare i photoshop :) "brun utan sol". Så håll er uppdaterad, det kommer inom kort.

 


Spiderwoman








Jag kan inte för mitt liv förstå att personen som redigerat denna bild ska få kalla sig själv för proffs.. Hur långa ben har kvinnan egentligen? Och för att inte tala om hur lång överkropp hon måste ha som kan böja sig så där utan att flasha brösten. Armen är lång, allting är onaturligt långt! Asså, den här bilden är verkligen inte bra gjort. Hade det inte vart snyggare om man hade fått sett kvinnan i helbild, men att hon sitter ihopkurad, så man endå inter ser några privata delar av henne? .. Gjort är ju gjort, och därför hamnar den här bilden på Ps- disasters. Jag tycker att spiderwoman passar som titel till denna bild.  



fuck off and die

Idag vaknar jag
jag är arg..eller , jag är riktigt jävla förbannad. Telefonen ha inte ringt, ingen har varit in i mitt rum, så ingen har ens haft kontakt med mig ännu. Ingen har gjort mig förbannad. Jag bara är det endå. Och jag känner att allting kan dra åt helvete idag..

Datorn har jag lust att kasta i golvet. Telefonen vill jag bryta av. Möjligtvis kasta en av delarna på min spegel så den faller i bitar. Slå sönder tvn? boxa sönder nävarna i väggen? 

 ..Ja ungefär så kändes känns de när jag nyss vaknat.




It´s a shame..



hahaha






Vart inte så snygg ändå




Ser ni nånting konstigt på den här bilden?.....

Har ni märkt det ännu?...



Okej titta på hennes lår, ja titta på hela henne!! Tuttarna är ju sönder redigerad ser det ut som..och kroppen hennes är ju helt åt helvete sne. Ser ut som om dom har klippt hennes överdel och flyttat den på tok för långt åt höger..Och va fan har dom gjort med de vänstra låret ?? Men sånt här är roande, eller hur då? ;) Att tjejen på bilden som egentligen skulle sett "sjukt snygg ut" ser ju helt fucked up ut :D





Känner du igen dig? Inte bra.


”Jäklar, nu har jag ätit onyttigt hela helgen. På måndag ska jag börja på allvar. Inget mer småätande och inget mer socker i. Den här gången ska jag klara det! Sallader funkar ju, kyckling är ju bra. Hur många kalorier är det i smoothies egentligen?

Hur många av er har någon gång tänkt såhär? Eller ska vi vara helt ärliga, hur många tänkte såhär i söndags? Det är sjukt egentligen att nästan varenda tjej bestämmer sig för att “äta nyttigt” med start på måndag. Ofta så glömmer man bort löftet på tisdag och börjar äta som vanligt igen men tyvärr är det många som startar igång en ätstörning som de sedan fastnar i. En ätstörning är inte bara anorexi eller bulimi utan när du har en störning kring mat. Och om du konstant tänker på vad du äter, tar en extra promenad för att få äta en till portion eller får ångest efter lite glass så har du en ätstörning.

/Blondinbella


Så jäkla sant..och så otroligt bra inlägg som Blondinbella skrev faktiskt och jag tycker att den som känner igen sig kan läsa hela inlägget HÄR. Jag tog en del av hennes inlägg ovan för jag vill stödja henne i kampen om att ge tjejer bättre självförtroende och att kunna ta del av att rädda tjejer från att plåga sig själva.



The queen is up!

Nyvaken? ..det är jag iaf.
ne okej inte direkt, var och jobbade imorse och sedan somna jag runt 12 på förmiddagen, vaknade 5 timmar senare hehe. Men det något står inte rätt till i kroppen, kanske är det en sjuka dröjer med att slå ut? Har haft tungt huvud nu i 4 dagar om man kan säga så. Du vet , det känns som man ska få en kraftig huvudvärk, men det blir aldrig av?  Hoppas ni andra mår bättre :)

Jag måste ha varit hungrig när jag sov, med tanke på att min dröm inhöll massor av mat. Jag gick längst en stig och efter några meter kunde man stanna och äta pasta som hängde ner . Sedan träffade jag Ella som tvingade sin pappa betala mat till mig, jag köpte dock bara en dricka. JA sedan gick jag på affärn också och handlade =P Djesses! Munkar med choklad fanns det plats för åh.



Näe, nu ska jag försöka uppfylla min dröm och äta lite makaroner iaf :]

Är det inget bra på tv ikväll???



Amazonkvinnas ben



hm... ser ni vad som är konstigt med bilden?.... eller har hon en amazonkvinnas ben? Nog för att personer kan ha långa & korta ben, men heey, inte behöva gå till överdrift.



Hemlig konversation


Ja, ibland är man väl nyfiken på hur en konversation kan se ut för andra på Msn? Jag ger er en inblick på min & petras nattliga konversation ;) Och så här kan det ser ut..










Inte ens vältränad duger



Hittade den här bilden när jag var ute på google. Och trots att "före"-bilden så är kvinnan redan tränad och smal. Nej det är inte heller tillräckligt bra. Då har hon för lite kurvor istället tydligen.. Tråkigt att all reklam är så fejk och får kvinnor och män att må dåligt över sig själva. När kommer detta vända tro? och..kommer det någonsin vända?





Good vs Bad



Good vs Bad. Här är en photoshopvideo på en söt tjej som blir lite mer läskig i slutresultatet. Kort och rätt okej video att titta på =) Insperation till någon photoshopare som inte bara vill göra "pretty pictures"



www.smsmusic.info.se

Jag hjälper nu dessa sångfåglar med design till lite allt möjligt tror jag. Mest till deras sida och lite "bakgrundsbilder" till deras musik. Jag bjuder på den här bilden innan grabbarna ens sett den ;) Hoppas dom gillar den nu bara :O



Tid att göra: ca 1½ timme.




Din helg då?

Hey!
Imorse (söndag) vaknade en mycket utmattad tjej. Fredagkväll var lugn med lite chips & dip framför idol. Lördagmorgon var det först jobb och sedan begav jag mig tillsammas med härligt folk till boda borg för att visa min atletiska sida tillsammans med lite hjärngympa. Rätt så okej endå gick det väl haha. Mat och fest på kvällen. Nyktert för min del dock, men dagenefter var jag mycket sliten tjej endå :) Aja.. så min söndag har varit kort men dock så bra! Fika på stan med Tilda & Issa, sedan chips, dip och en extremt litet glas vin för mig (ogillar vin) ;P ..Som ni hör har ju haft en mysig helg, hoppas erat vart lika bra =)

- du hade rätt joel, det var en mycket skön sovtröja! ;)




Greys anatomy



Jag en tendens till att vara lite ansiktsblind ibland tyvärr..
men är inte det här ena tjejen från Greys anatomy? Man behöver inte ändra mycket för att det ska synas en så stor skillnad endå. Redigeringen ser ju trotsallt väldigt naturlig ut, men endå. Det är ju sånt här som lurar samhället att tro att dessa personer är "naturligt vackra"



Erik Grönwall idol

Afton, Fredagkväll och jag ligger till sängs, inget roade med vännerna här inte. Ska nämligen upp tidigt imorgon och jobba några få timmar, sedan bär det av till boda borg! Ella har fyllt år! (grattis baby) så vi ha dragit ihop ett gäng och drar iväg några timmar och tar till vårat barnasinne! Blir förhoppningsvis skoj.

Idag gick inte allt enligt mina planer.. Efter jobbet på birsta var det meningen att jag skulle hämta min tvätt från mormor, ringa ett samtal till en bekant, umgås med en väninna, ringa yttligare ett samtal, påminna mamma om ett fotografi. Och gjorde jag något av dessa? ........ nej.... Jag somna.

Men kvällen vart inte helt förstörd för det, har chipsat framför idol, shit var det någon fler som såg Eriks framträdande? DAMN! Jag hoppas verkligen han vinner, grym. Dom andra är också duktiga men allvarligt talat, dom är inte i närheten av eriks talang. (ska kolla om jag hittar kvällens uppträdande med honom) ..Han gjorde mig återigen mållös, gav mig gåshud och fick mig nästan att ramla bakåt. Stående publik och jury, Laila grät, behöver jag säga mer?



Erik Grönwall - The show must go on




Skrattar loss!



haha, jag tycker programledaren endå gör det så pass bra att han försöker ju hålla sig från att skratta även om det inte funkar så bra ;) Hade det vart jag..ja ni som hört mig skratta vet att det aldrig tar slut!


Norsk avdokat i Oslos tingsrätt



Detta säga vara hämtat från Oslos tingsrätt..



Advokaten: - Minns ni vid vilken tidpunkt ni obducerade den döde?
Vittnet: - Obduktionen påbörjades kring klockan halv nio på kvällen.
Advokaten: - Var herr Danielsen död vid denna tidpunkt?
Vittnet: - Nej, han satt på bordet och undrade varför jag obducerade
honom...

Advokaten: - Doktor, innan ni påbörjade obduktionen, kollade ni om den döde
hade någon puls?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni blodtrycket?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Kollade ni om den döde andades?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Så det kan alltså ha varit så att patienten var vid liv när ni
påbörjade obduktionen?
Vittnet: - Nej.
Advokaten: - Hur kan ni vara så säker, doktorn?
Vittnet: - För att patientens hjärna låg i en glasburk på bordet bredvid.
Advokaten: - Jag förstår, men kan det inte ha funnits en chans att
patienten fortfarande var vid liv?
Vittnet: - Jo, det kan tänkas att patienten var vid liv. Och jobbade som
advokat.



From zombie to farytaile



Tjo på er! Har ni sett den här bilden tidigare? Orginalet är ju inte direkt smickrande.. iallafall så just detta foto är hittat när jag googlade. Men jag vart så inspirerad av efterbilden att jag var tvungen att testa göra samma bild jag med =) så här nedan är mitt resultat av efterbilden :)

 

 

 


Bloopers



Samtidigt som det visas bloopers så intervjuas dom. Dom är faktiskt nervös inför varje nytt program och scen. Och alla gör ju fel och fortsätter vara nervös. Så om du känner att du har ångest för att göra fel, så kan du ju kasta en tanke på att de största skådisarna gör ju också fel och är nervös. Alla misslyckas ibland :)


Förstora läpparna?





den här metoden är utmärkt när man ska tex förstora ögon, näsa, kinder..ja ALLT! Jag tänker visa hur du gör förstorar och förminskar detaljer utan att förstöra resten av bilden =)









 

 

BRA ATT VETA :












Det rödmarkerande kommer även försvinna när man känner att man är nöjd och klickar på "ok". Så det är inget som kommer stanna kvar som färg på bilden. Men att man kan sudda om man vill se resultatet innan man klickar på "ok" helt enkelt :)


Jag hoppas att detta gick att förstå, annars hoppas jag verkligen ni säger till mig :)
Lycka till












Korkade advokater i Oslo



Dessa sägs vara tagna från Oslos tingsrätt..



Advokaten
: - Var du närvarande när du blev fotograferad?
Vittnet: - Skojar du med mig?
 
Advokaten: - Så barnet blev alltså till den 8 Augusti?
Vittnet: - Ja.
Advokaten: - Kan du redogöra för vad du gjorde vid denna tidpunkt?
Vittnet: - Eh..., jag blev knullad...
 
Advokaten: - Hon hade alltså tre barn, stämmer det?
Vittnet: - Ja.
Advokaten: - Hur många av dessa var pojkar?
Vittnet: - Ingen av dom.
Advokaten: - Var några av dom flickor?
Vittnet: - Skojar du med mig? Jag tror jag behöver en ny advokat. Herr
Domare, kan jag få en ny advokat???

Advokaten: - Hur avslutades ert äktenskap?
Vittnet: - Genom döden.
Advokaten: - Och vems död var det som avslutade äktenskapet?
Vittnet: - Vems död tror DU avslutade äktenskapet?
 
Advokaten: - Doktorn, hur många obduktioner har ni genomfört på döda
människor?
Vittnet: - Alla mina obduktioner har varit på döda människor? Vill ni att
jag skall upprepa det?



Josefin! =D



Sweet sweet josefin , så som jag har saknat den tjejen! Bodde nämligen med henne & hennes pojkvän markus i grekland i början. Sedan har det gått ett litet tag och vi har inte hörts av. Men det är det som är det lustiga.. I förrgår var jag in på hennes facebook och kikade runt lite, dum som är jag skrev jag ingenting till henne haha =P MEN dagenefter skriver josefin till mig, här på bloggen. Och det är väl lite halvt kusligt på ett sätt, vi har inte pratats vid på flera månader och samtidigt började vi tänka på varandra :D hihi ..
(undra hur det kan komma sig egentligen?)

Vi ska väl försöka ses nångång framöver här så fort lilla nina har fått ihop en peng :> Verkligen en härlig och go tjej! Saknar dig :D kramas. Hälsa markus!



King Arthur


Keira Knightley

känner ni igen bilden? :)
Ja, det sägs att skådespelerskan ska inte ha varit så nöjd över att dom "förstorade"
(hennes annars icke existerande) bröst..


Tv-bloopers



haha, efter sett ett inlägg på pebbs blogg om nyhetsläsaren som gör bort sig, så var jag tvungen att leta upp fler som klantar sig i tv-rutan =P


Sofia Blomberg Före | Efter

 

Här har jag gjort om en bild på Sofia B.




Orginal





Farts in live tv





hahaha..men guuud jag dör! =P



Friends Bloopers



Våra allas favorit Vänner gör även fel ibland ;)

 

 

 


"Fick ölburk i huvudet"





Vita kalsonger och lite brunt?



Hemma i Isabells soffa sitter Jag, carro, Issa & pebb..samtalsämnet "manliga underkläder" dyker upp..


- Jag tycker killar ska ha vita kalsonger....Osså ska dom va lite brun

- .....???  ( Kalsongerna? ) ... en kort kort tystnad uppstår innan vi andra fall i ett oändligt gapskratt. hahaha :P


Jaa, hur var det nu egentligen, vare killen som skulle vara lite brun eller var det dom vita kalsongerna? ;)





Bilder från halloween









Sjukt snygga brudar!



jag hade lite photoshop-behov, så jag gjorde denna på mig & damerna.. fin va?!



Rockabilly Bella ;)


Orginal bild på Ella


 

 


Ja, varför inte liksom?



Ja, slutet är ganska oförutsägbart faktiskt =P






Oslo tingsrätt??




Det sägs att dessa är hämtat från Oslo tingsrätt...



 Advokaten: -Är Ni sexuellt aktiv?
 Vittnet: -Nej, jag bara ligger där...

 
Advokaten: -Vilken är Din födelsedag?
Vittnet: -Den 18 Juli.
Advokaten: -Vilket år?
Vittnet: -Varje år.
 
Advokaten: -Hur gammal är er son, han som fortfarande bor hemma hos er?
Vittnet: -Jag minns inte riktigt, 38 eller 35?
Advokaten: -Hur länge har han bott hos er?
Vittnet: -I 45 år nu...

Advokaten: -Vad var de första er man sa till er i morse?
Vittnet: - Han sa "Vart är jag, Mona?".
Advokaten: -Och varför bekymrade detta er?
Vittnet: - För att mitt namn är Susanne...

Advokaten: - Säg mig, doktor..., är det inte så att om en människa dör
i sömnen, så vet hon inte om det förrän morgonen därpå?
Vittnet: - Blev du verkligen godkänd som advokat?






Använd kurvor



Här har jag letat upp en video till alla er som följer photshop tipsen. Här beskriver man hur "kurvor" fungerar, alltså hur man kan göra kontraster i bilden. Tänkte att för den som inte vet hur man använder sig av detta verktyg kan det vara lärorikt att kika på. 
Jjag lägger upp sådans jag tror jag själv skulle varit intresserad av :)


När man får ligga kvar


(gamla bilder..sliten tjej dagenefter)

God morgon! ..Asså, det är skönt att gå och lägga sig på kvällarna..men det är tame fan bäst när man vaknar på morgonen osså får man ligga kvar. Täcket är varmt och mysigt. kudden ligger perfekt emot kinden.. You know the feeling! :) iallafall, jag har sträckt på mig ett tag nu och tänkte uppdatera er lite innan jag kliver upp. Gårdagen vart ingen fylla för mig även om det var det jag hade satsat på =P jag ska nog ge upp drickandet faktiskt.. Om du inte ens blir dragen, så kan man ju faktiskt dricka cola istället då, billigare så. Men jag hade iaf trevligt med mina damer på memento. Utklädd till nunna! Lägger upp bilder lite senare, dom finns på linneas numera trasiga kamera och några finns på ellas kamera =) Så jag ska försöka få tag på dom. Vi begav oss iaf ifrån krogen tidigare än stängning, vi var hungrig tjejer och ville ha burgare. Sedan hem gång runt 3. Så jag ligger här och är inte bakis för 5 jävla öre! Så jäkla nice, själv då? ..Men nu ska jag kliva upp, ska bege mig till Issa med dom andra tjejerna och vi ska köpa nå onyttig mat på vägen. Blir gött! Hörs då. pusshej.



RSS 2.0