Meddelande

Så, jag tänkte jag skulle skriva ett litet inlägg till alla som kommenterat. För jag har vart lite dålig på att svara på kommentarerna. 

Tack till alla goa som gett mig positiv respons på mina photoshopbilder! Blir så himla glad och peppad att fortsätta med att trixa i photoshop!

Och till dig Maria: Jag har inte glömt att jag ska fixa din design till bloggen, lite ont om tid här bara, men jag SKA fixa den åt dig! :)

Pebb: Så himla tacksam över att du frågar om det är nåt jag behöver hjälp med! :) Bara skönt att veta att du finns där och vill försöka hjälpa mig. Betyder mycket!

Carro,Pebb, Sara, Tilda, Ella - Jag saknar er! Men Nina är faktiskt hemma vääääldigt snart ska ni veta! ;) Kikat på resa hem!!! DET BLIR RÖJJ FÖR HELA SLANTEN! Och chips, dip, cola och massa skvaller på tildas baksida i poolen! Right!? ;) LÄÄNGAR efter er allihopa!

Bröder, mamma, totte, kida, och co. Familjen helt enkelt! Dom ska jag grilla med och krama i massor!!! Mamma om du läser detta så vill jag ha kött, sweet chili pasta, jordgubbar när jag kommer hem..ja allt möjligt. Hamburgare också från sibylla.. Max också..osså kommer jag nog behöva övningsköra med bilen igen haha.

Saknar er alla!!!

Många kramar från mig till er!

New Design!






New design is on it´s way! :) / Nina










Look at me, me me

Hello Party people! Omg, I found some pictures of me today.. I wonder how many pictures there is of me right now..Some of them you find in facebook..but there is also many that you will never know about. This is the new ones :P haha

 


4B Hotel

Jag är nervös! Jag har nämligen gjort ett visitkort åt ett Hotell! Och om dom är nöjd med den, så ska jag få 50euro, pang poff, bah så där!

Hjälp, jag dör..nervös. Vet inte vad jag själv tycker om den ju :P haha








Uppdaterat! Jag lever..

Jag har inge internet här, men jag orkar mig inte ut just nu, så jag förbereder ett blogginlägg istället. Jag sitter här i min snygga pyjamas har kikat lite på film så här på morgonkvisten. Jag har börjat saknat dom här små små sakerna, sånt som att bara ta det lugnt och se på en film, med lite chips och en cola.. jag har inte gjort det på 3 månader! Shit, jag har vart borta i 3 MÅNADER!...Men som sagt dom små sakerna, jag längtar hem till den svenska sommaren, jag vill bara få grilla med min familj, äta jordgubbar till efterrätt. Jag vill sitta ute och dricka en kopp kaffe och äta några bullar med min mamma och bröderna + deras härliga familjer, jag vill krama min hund! Jag vill åka bil med brudarna!

Ni tror jag förmodligen bor i paradiset just nu, men så är det faktiskt inte. Just nu finns ingen energi att kliva upp på dagarna, det är alldeles för varmt för att orka göra någonting vettigt, har inga pengar till att göra någonting, sånt som att hyra vespa, äta dyrt, köpa kläder. Många av mina nya vänner som jag träffat här har åkt hem. Jag jobbar 20.30 - 05.00 utan paus, utan mat och med lite pengar.


Men nu förhoppningsvis kanske jag kan börja känna mig lite piggare än vad jag gjort dom senaste 4 veckorna, nu slipper jag den ständiga oron att inte ha någonstans att bo. För om du inte visste de så har jag faktiskt vart hemlös i 4veckor, haft TUR att fått hoppat in 1 vecka på 4 olika ställen! Nu kan jag äntligen kanske få känna mig lugn.

ska avsluta nu och kanske ringa en signal till mamma, fast än jag pratade med henne igårkväll, men saknar hem nu! Hon lyckades faktiskt med sin motorcykel-teori idag! GRATTIS MAMMA!


Mitt boende i rhodos!

Haha, vilken konstnär jag är!

Min första kamera vart ju stulen här nere på rhodos, och min andra kamera vill inte funka av någon anledning. Så jag tänkte, eftersom jag endå ligger hemma just nu och är sjuk (igen), så har ja inge bättre för mig än att rita av min lägenhet som jag flyttat in i. Den är faktiskt kanon bra jämför med många av lägenheterna här! Stor golvyta, fräscht, spis, kylskåp, stort badrum och balkong för 320euro i mån delat på två (eftersom jag har en rumskamrat) Kanon! Dessutom 2minuter från mitt jobb och vi bor ovanför en litet kiosk, blir det bättre eller!?


Beauty!



I miss my sweetiepie! Isn´t she beautiful !? sweet sweet Kida

Before After

I haven´t done this pic. But I will just show you this one for fun...or something :P


Photoshop pictures!

I found some nice photoshop pics, I thought I would show them to you too :D






Model..

Okay.. Boys and girls! You would know by now that I´m a Photoshopfreak.. Anyway, If you sent me pictures I will do a makeover i photoshop. BUT the thing is, if you sent me a really good picture, maybe I could use it in my work here in rhodos. You could be in advertising.

Okay, I will show you a picture of me.. When I took the picture, I feelt very stupid, cause it looks crazy when you haven´t done anything to it yet.




"Hello, I´m 14"...................goes 60´s pinup



SO, If you send me a picture of you, please send me something when you actually to something with your face.. Cause if you do.. You might end up in one of my works here in Rodos!
I want pictures when your toooo happy, or angry, mad, Sad, ANYTHING!


Cause this is boring! It doesn´t say anything..





This pictures is better, more expression!

RSS 2.0