De övertog min säng!



I helgen som var så vart min säng övertagen av tre stycken fyrbenta!
Ja herregud säger jag bara.. Trots att det är små hundar så var de allt annat än lätt att ta alla på en prommis samtidigt! Men det som var så mysigt var ju att alla tre är verkligen sånna där myshögar som vill gosa :) Jävla gofisar! Nu hade det inte vart helt fel att haft alla brevid sig och gosa järnet! :)





Kryddiga tjejer



Faktiskt bra låt med Spice girls =)


Middag med kollegor



Påväg till staden för att möta upp arbetskollegorna!



Kristina och Marie!


Här spanar Sandra in Maries förlovningsring


Jag och Sandra..black black black as night




Etic




Efter en heldag med Sandra så avslutade vi våran kväll hos Jens där vi blev bjuden på go fika! Från fika till att prata träning så kom vi överens om att börja träna på gym! Jens hade en idé om att vi skulle tävla om vem som bygger muskler snabbast..men njaa..om det skulle bli jag så kan det ju bli pinsamt för Jesseboy ;) Så vi slutade genast prata om det ämnet. Men det blir absolut roligt att få börja träna igen måste jag säga, många som har börjat hålla till på Etic :) Vi ska bli de nya Hulkarna utan den gröna färgen! Kortet har köpts idag. Imorgon börjar träningen!

Vi ses där gott folk, det är där ni kommer hitta mig och Jens numera typ..


Numerologi




Det finns flera olika sätt att tolka bokstäver och siffror, men det är namnet och födelsedatumet som har störst betydelse för en människas livsöde. Siffrorna 1-9 har alla olika kosmiska vibrationshastigheter. Hastigheten på vibrationen förutspår en människas egenskaper och framtid, och också platser och händelser






Vad vart du för siffra? Testa här
Nu vill jag att alla som är snygg svarar på den här frågan ;)







Sex





Bilden ovan skulle vara allt annat än rolig.. men.. det är kväll och jag är trött. Vid första ögonkastet när jag läser "att skada sig med sex" så fick jag direkt en bild i huvudet..

En bild av att någon blir daskad i nyllet av en stor dase!
- Fyyy påre! *dask*



Hm.. Pebb är förmodligen den enda som sitter och skrattar åt det jag just skrev?




Se på mig



Sandra och jag hittade tillbaka till den här låten för ett tag sedan, värsta gamm go låten ju! Jag måste bara kasta upp den här på bloggen :) Jag gillar i vanliga fall inte låtar på svenska, men den här tillhör absolut topp 3 av "svenska klassiker"



sola och bada.. i köket?



84 dagar kvar!
Sedan kan jag fota en liknande bild, men då är det ingen tavla som är i bakgrunden :D


Fan vad jag älskar den tavlan btw, jag har den i köket MEN som ni ser är det en ganska så mörk gråfärg på väggen. Jag tänkte måla om väggarna när ekonomin tillåtet, så jag vill ha lite inspiration nu vänner. Vad skulle ni haft för färg på väggarna om ni hade en sån tavla som jag har på bilden? Ljusfärg? Mörkt? vitt? mönstrat eller ej?

hjääääääääääälp!





Modellbild



Min fina hårboll :)
Det här kortet är taget innan den riktiga sommaren hade kommit. Lite smått kallt ute nere vid havet. Men Totte han står och njuter av solen samtidigt som vinden tar tag i hans päls. Han gör sig så bra på kort haha, posar för det mesta när han ser att jag ska fota den lilla rackarn!



Änglars viskningar







aaw, tack för en så fin ängel :)


Se vad din ängel säger till dig..
Änglars viskningar (klicka sedan på sök vägledning inne på sidan)




Bilder - Finland

Delar med mig av två bilder som är tagna i Finland.
Och dom är (förutom mitt namn) orörda. Inget ljus, ingen kontrast eller färg som ändrats. Helt i orginal (ja förutom mitt namn som du förstått)

Visst är det vackra bilder!?











Just because




Just because you feel good
doesn't make it right







Visste du att Tomat..


Jag som aldrig äter grönsaker kanske ska börja göra det då?


läs mer här








Förföljd..



Vart jag än tittade så var jag förföljd av ugglor

En söndagkväll när jag var ute, så såg jag något flyga strax ovanför mitt huvud. Jag trodde först det var en fladdermus..sedan såg jag de vita vingarna och funderade på om det var en mås. Men sedan visade fångeln sitt ansikte. Det var en uggla. COOLT tyckte jag som aldrig tidigare skådat en uggla så nära.

Men efter denna syn så började jag märka att ugglor förföljde mig.. Jag såg 5 ugglor på 5 dagar.

Jag var hos Therese som hade köpt nya örhängen. Det var två ugglor hon höll upp framför mig. Jag tänkte inget på detta...Tredje gången jag såg en uggla var hemma hos min mor! Hennes ljuslyckta är en vit uggla. Men jag tänkte fortfarande inget mer på detta. SEN slog det mig när jag gick in på en kläbutik, en vit tröja med en uggla på.. femte gången är när jag ska kika in på en blogg. Tjejen hade en ring..med en uggla på..


NU försöker jag bli tillsagd tänkte jag och har sökt ihjäl mig om vad ugglor som symbol kan betyda. Detta är vad jag fann. 

Om UGGLA är ditt kraftdjur:
Du brukar se sådant andra inte ser, höra sådant andra inte hör och kan urskilja sanningen bakom falskhet.
Du är en gammal själ och har en inneboende visdom som fortsätter expandera allt eftersom du mognar.
Du har en mycket fininställd medvetenhet och känslighet inför andra.
En av dina största gåvor är att kunna se in i framtiden.
Du kan kontakta andevärlden genom din klarsyn (clairvoyance) och klarhörsel (clairaudience).

Ugglan ser i mörkret vad andra inte kan se. Om det här tecknet dyker upp i ditt liv har du fått gåvan att kunna se klart där saker och ting kan verka dunkla. Dina insikter blir skarpa och transformationen omkring dig blir mycket djupgående.


Efter att jag fattat att ugglorna förföljde mig, så har jag inte sett till dom något mer. Var det för att jag "tog tag" i det hela och tittade upp det? Eller? Fem gånger, fem dagar på rad. Var det bara slumpen eller ville något kontakta mig?..







Ps-disaster - Viktnedgång



Googlad bild
Den här googlade bilden hamnar på Ps-disaster.

Direkt viktnedgång med redigering är budskapet med den här bilden. (om ni läser längst upp) 

Lägg märke till den flickan vars haklinje vart ett rakt streck. Lägg även märke till mellanrummet som ökade mellan hennes arm och kropp. Kvinnan på bilden har också fått en mer markant skugglinje runt käken. Sedan har de tagit bort veck och skugga på hennes mage. Hon har fått en rakare kropp. Om man tittar noga så kan man se att de har använt sig at verktyget "Gör flytande" i photoshop. Eftersom flickans klänning på efterbilden "drar" sig emot Kvinnans kropp.

En bra naturlig redigering ska ju knappt synas. Men den här redigeringen gjorde ju inte resultatet på efterbilden till något bättre? Bara konstigare tycker jag. 


Ja, jag skulle inte betala 100kr för att få en sån redigering. Skulle ni? 










 

S.S




 tack Sandra, vilken härlig kommentar! ;D
haha att läsa bara min blogg är det enda rätta ;)
hihi




Coca Cola fixar

Det här inlägget passar sig i Husmors tips-kategorin.



Jag hittade till Josefin Staaf´s blogg, där hon skrivit ett inlägg om Coca cola. Att det kan användas till mer än att bara dricka det. Och som den Cocalist som jag är, så måste jag ju visa er andra som kanske kan tänkas missa detta annars







Dark lady



Har inte lagt upp så många bilder efter att jag tonade håret mörkt. Här har ni en hur jag såg ut som ljus och en hur jag numera ser ut som mörk :)

Man är ju rolig egentligen. Jag hade en heeeelt annan färg i huvudet när jag funderade på det här med hårfärg. Vissa av er röstade ju mellan några olika färger och ni röstade mest på den färg som jag faktiskt ville ha! Vilket var något mitt emellan ljust brunt och mörkblont i en "matt" färg (eller vad man ska säga). Ja, det hela slutade med att jag vart svarthårig!? Det liksom tvärvände där :)

Vissa tycker att jag passar bättre i ljust, andra tycker det mörka. Själv tycker jag tror jag nog att jag trivs bättre i det mörka faktiskt..

 

 

 


jag är assistent..

..åt petra på fritiden.


Här är en liten del av min och Petras konversation för någon dag sedan.






Men nu är det ju som så att Petra tror även att vi är vänner. Men faktum är att jag är hennes personliga assistent. Hon bara tror att jag vill umgås med henne på riktigt. Men egentligen..så gör jag bara mitt jobb ;P





hard ASS

Go kväll !
Go natt nästan..

Igår hade jag och pebb gett oss fan på att vi skulle gå upp för skönviksbacken. Det gjorde vi också! Idag känns det i skinkorna och smalbenet för min del. Tottson min älskling han kämpade sig också upp för backen och sov gott den natten kan jag påstå :) Vi kände oss duktig och hurrade när vi kom upp på toppen!


Det ser inte ut att vara så högt upp..
Är det någon som vet hur lång skönviksbacken är på ett ungefär?




I rymden finns inga känslor



Igår hade jag en mysig fredag tillsammans med dessa två damer!
Vi började våran kväll med att äta underbar fläskfile med grönpepparsås och klyftisar på Daltons. Jag vart inte mätt efter min portion. Issa vart mätt på halva sin. Nina fortsätta äta på Issas tallrik :)

Jag stoppade 12 kr in i spelmaskinen och lyckades öka de till 60 kronor som jag sedan tog ut, eftersom vi dels skulle skynda oss till bion och med de pengarna kunde även jag få råd att äta godis :) Lyckat!

Vi såg I rymden finns inga känslor. kort film som började segt , men vart till min förvåning ganska så rolig. Så när filmen slutade 1 timme senare så bestämde vi oss för att avsluta kvällen hos matilda. Mycket trevligt.
Sedan vart det hemgång och raka vägen till sängen/datorn.


Idag - en ny dag, jag börjar den med att äta gröt och senare träna rooooupman !  Petra och jag ska göra ett försök till att gå upp för skönviksbacken!


Rockabilly - Pinup



Pinup-inspirerad bild som jag gjort till en Rockabilly tjej vid namn Frida.
Detta är min första riktiga pinupbild som jag gjort föresten. Jag är nöjd :)
Nu får vi hoppas att Frida också blir det!


RSS 2.0