Jobbigt läge!


Det är ju så jävla typiskt alltså!
Jag är på väg hem från brorsan och går mot min bil.
Precis när jag passerar ett av husen så står en kille på trappen.
Exakt i mitt passerade säger han: Tja!

Halloj, svarar jag.
Vänder mig emot honom och ser att han pratar i telefonen!
Hahaha så jävla jobbigt läge ! ;P WHY liksom!?



Jag imorse



Så här kände jag mig i morse.

Sur tjej 2010 gillar INTE det här med att vrida fram klockan 1 timme.



Just jah!


Just jah vänner! Innan jag kastar mig i sängen så måste jag kasta upp ett meddelande till alla er som försökt höra av er i helgen. Min mobil är helt fucked up! Den svarar av sig själv. Den lägger på av sig själv. Den spelar upp upptagenton till mitt öra, så jag lägger på..men i själva verket har signalen tydligen gått fram till den som jag ringt till. Och imorse när jag vaknade trillade 8 sms in i samma veva, men det var sms som jag egentligen skulle fått på lördagskvällen när jag tittade på datumet...

Men så ni vet. Det är inte bara jag som är knasig...min mobil är det också!


Nya Hollywoodfruar?

 


Tja!
Har haft en kanon helg! Precis som jag hade förutspått! Lunchat med Petra N på Eon, firat Andreas med Sophie och hennes dotter med mat på Dallan som var suuuuper god! Sedan har det fortsatt med andligmässa för min del. Lördagskvällen höll jag i en minikurs i photoshop. Vi åt dessutom jättegod mat och drack gott osv. Hade jätte trevligt i alla dessa sällskap!

Och bara för att det är söndag så behöver inte lyxen ta slut! Tvärtom tyckte jag och Sophie idag. Vi begav oss in till stan på en rundtur och letade en bra restaurang, vi hittade en kinabuffé.  Så vi stuttsade in där och hade en 3 timmars konversation om livet typ. Så jävla underbart när man kan prata om vad som helst. Sedan kände vi för att förflytta oss helt enkelt och det fick bli ett varsit glas dricka på daltons där konversationen fortsatte. Vi skrattade lite åt oss själva och påpekade att vi var de nya Hollywoodfruarna. Hela veckan har varit lyx!

Imorgonbitti blir det dock inte lika mycket lyx för min del. Jobbet som väntar tiiiiidigt tidigt! Så därför ska jag ta min skönhetsömn nu ;)

God natt vänner!


Fantastisk vecka



Tjoho! Jag tänkte att jag skulle uppdatera lite snabbt. Den här veckan har varit förjävla bra alltså och jag bara älskar när jag får göra mycket men utan stress. Och veckan är som sagt inte över ännu så det kommer fortsätta vara skitbra vecka! *Gillar* - som man skulle ha klickat på Facebook.

Jag har hunnit med att umgås med Petra N. några gånger till o med. Sophie har jag kontakt med varje dag och vi har umgåtts mycket! Jag har hunnit umgåtts med Greken och träffat hans tös en gång också. Jag har varit hos min faster och ska träffa henne igen, hålla ps-kursen med henne ju =) Ikväll har jag sett på luftslottet som sprängdes tillsammans med mamma & Anki, mycket trevlig. Andreas har fyllt år, så jag & Sophie ska fira honom imorgon, vilket blir helmysigt! Lördag är det en andligmässa! Ser verkligen framemot att få gå på den. Sen som sagt ps-kursen med faster. Ja undra om jag har fått med allt till o med?

Nåja, där har ni en kort inblick om vad som pågår för tillfället. Nu ska jag avsluta här och kasta mig i sängen. Har börjat komma upp i "äldre" dagar då man lägger sig i tid ( till o med på helger!) ..sjukt..



Fröken Nina


 

En liten rolig nyhet att dela med mig av är att jag faktiskt ska hålla i en mini photoshopkurs! Då det är min faster och hennes väninna som vill lära sig lite mer och vill göra det på plats. Så då blir det jag, fröken Nina som håller i den nästa helg. Det är trotsallt en väldigt fin komplimang trycker jag :)








Fylla läpparna

 

 

Nu är Ps-tipset "Förstora läpparna" uppdaterat






Spegelvänt






 

 



Så hoppas det inte att det består några frågetecken nu men om det endå skulle göra det så säg till =) Då ska jag försöka förklara igen på ett annat sätt .

Lycka till !




 


Hjärta med sprickor






 

 

 

Igår Fredag så for jag hem till Sophie. Jag, sophie och hennes mamma knådade med lera! faktiskt jätte mysigt att hålla på med. Min fantasi var kanske inte på så hög nivå just då, så jag gjorde ett vanligt hjärta. Men hjärtan är fina tycker jag. Sedan var det lets dance på tv, så med dricka, lite chips och godis vart det ett mysigt avslut på fredagskvällen.

Idag lördag så hade jag tänkt mig skynda iväg till faster och kusinerna. Men det blev lite senare än tänkt, skitsamma.. blir trevlig att få komma dit tillslut :) Sedan ska jag nångång på kvällen hämta upp Sophie och ikväll är det mamma mins tur att ha oss som sällskap då hon sitter barnvakt åt brorsdottern. Film och även chips o dip ikväll blir det.. jag är så jäkla hälsosam!

Imorgon söndag då blir en dag hemma hos brorsan. Vi ska göra ännu en smörgåstårta! haha Dom behöver man ju inte bara äta för att nån fyller år heller. Nu är vi 3 som ska dela på en hel och då får man verkligen äta sig less vilket är helt underbart ju *wei* 




Jag vill åka nu nu nu nu nuuuuuuu !!!



hur snygg som helst

 

 


tack för kommentaren Sophie :D

Här sitter mycket trött tjej! Jag somna 22.15 igår! Förstå ni...JAG liksom. Endå sov jag över imorse med. Nu svider ögonen och man gäspar lagomt mycket...Men skitsamma, jag inväntar nu att få svulla! Anna har ju kommit på det här med hur man mutar mig, chips, dip och dricka så ställer jag upp som barnvakt haha, så ja jag blir ju sittades med brorsdottern ikväll, men hon är så jäkla fin så det är ju bara underbart ( så länge hon skippar att skita i blöjan)

Annars idag så har jag fyllt i tatueringen och vi har påbörjat rita upp en ny :) Den kommer bli hur snygg som helst när jag kommit på hur den ska vara exakt ;D haha.. Sedan måste jag hitta nån fin text som jag gillar som jag också vill tatuera! .. Sophie! Det här måste vi börja spana på, du vet vad vi har sagt ;)

Ha en bra kväll allesammans :)






This is my life



Hej :)

Sophie & Andreas, två underbara personer!

Har haft 2 helt underbara dagar tillsammans med sophie! :D
Igår kom hon hit rätt tidigt på dagen, vi fikade lite ihop som vi alltid gör. Sedan har vi ätit ute på dallan, efter det färgade vi håret helt hux flux! Vi kikade på desperata hemmafruar och hade jävligt mysig dag faktiskt :) Hon sov över här sen på kvällen. Dagenefter jobbade jag men kom hem tidigt och då hade Sophie varit så himla söt att hon diskat ALL min disk, plockat undan och grejat så jag fick komma hem till en städad och fin lägenhet :> Så himla sött! Andreas var också här när jag kom och både han och sophie hade köpt en blomma och en påse chips hahaha så himla fina! :) Stort tack till er båda! Man trivs verkligen i erat sällsap :]

Imorrn ska jag fylla i min tatuering också, eftersom den vart väldigt blek efter första gången. Så det känns bra :) Senare ska jag sitta barnvakt åt brorsdottern. Annars till helgen ska jag hälsa på min faster och sedan ska jag umgås förhoppningsvis med sophie :) Härlig vecka! :D

Vi hörs!


You´re out of my life



You´re out of my life..

..and now it´s to late..


Ps tipsen som kommer



Nyss spanat igenom bloggen Photoshop - Enkla tips.
Och de nya tips som jag ska kasta upp på bloggen inom snar framtid är:


 Hur man förstorar/förminskar

Hur man lägger till repor på bild

Hur man laddar ner en stämpel

:)




Om något annat tips önskas så meddela mig
så sätter jag upp det tipset på listan!





ikväll



Har haft en skön morgon. Vaknade tidigt och sträckte mig i hela 1 timme innan jag klev upp för att äta min nyttigaste fruskot ever.. chips & dip som vart över sedan igår haha. Fy fan ;P Ikväll ska jag mysa med familjen framför lite hockey. Gotta, skratt och spänning. Det blir great!

Jag är inget större hockeyfan på det sättet, men just det här med att umgås och mysa OCH titta på hockey, då äre faktiskt roligt :)



Alnö


Carro, tilda & jag

Vilken härlig bild! Jag hade totalt missat att Issa lagt upp den här på sin FB. Den här var taget väldigt nydligen efter att jag hade kommit hem från Grekland. Fan va tiden går fort asså!

Längtar till sommaren nu!



ensamhet är underskattat

Det här med att vara ensam ibland är underskattat. Jag kan tycka att det är otroligt skönt och mysigt ibland faktsikt :) Ikväll känner jag mig lite seg och myser i myskläderna. Chips & dip har jag laddat med framför Let´s dance. Ett mysigt program att titta på tycker jag :) Tända ljus och harmoni i lägenheten..

 Livet har sina goda stunder

så att säga










yes it is



Jag har upptäckt att det här med jordgubbs-yoghurt och keso tillsamman är rätt gott!






Det här med brev..



Det här med att skicka brev är underskattat.

Det är ju faktiskt jätte roligt att få ett handskrivet brev!
Det blir mer personligt när man lagt ner tid med papper och penna :)
Testa skicka brev till någon, så ska du få se hur glad personen kommer bli.

 Mer brev åt folket!





Måste springa!




Igår hade jag mys med Carro & Issa, tända ljus och tv och fnitter ;)
Team Carro&Issa körde den nyttigare varianten med Morot,dip & Vatten
Team Nina - ensam men stark körde på Chips, dip och cola :P

Idag samlas åter truppen och beger sig till birsta för en fika. Sedan återstår att se vad som kommer inträffa.

NU måste jag springa, dom ringde nyss och var visst påväg! :D Hörs! <3



Idol Ola & Alice



Sist jag jobbade helg så sprang in i Idol Alice som var "backstage" och skulle förbereda för ett uppträdande på birsta. Den här gången var det Idol Ola :) Roligt och höra han öva inför uppträdandet. Men jag verkar inte haft öronen på skaft innan deras ankomst eftersom jag missat att dom ska hålla till där. När Alice tex var där så hade jag missat att hon skulle uppträda och fattade därför inte heller att det var henne jag hade sagt Hej till i korridoren. Jag fattade först att det var hon när hon skulle värma upp rösten och jag tycktes känna igen den. DÅ slog det mig.

Den här gången hann jag iaf fråga vakten om vem som skulle uppträda efter att ha sett massa folk vid scenen :P
Herregud, det ska ju vara jag åh! Och eftersom jag har en tendens att vara ansiktsblind så skulle jag inte ens fatta vem artisten var, inte ens en klockren artis som typ E-type. Hans långa hår går inte missa! Men jag skulle väl stå som ett fån och påpeka hur lik han är någon. "Jag känner igen dig..Du är rätt lik den där snubben"

Haha Tack och lov så har jag hållt tyst.



Fan att jag inte har en riktig telefon, då hade jag ju kunnat spela in när dom övade :( Både Ola och Alice var faktiskt väldigt duktiga "på riktigt" :P





Långsam som en..



Gud vad man känner sig gammal i kroppen när man nyss varit sjuk. Långsam som en sengångare skulle jag vilja påstå att jag varit i 2  dagar nu. Tar en halv minut för böja sig ner och plocka upp något ju haha :P






Psykologen inom mig

Är du duktig på att vara negativ? Klagar kanske lite för mycket? Känner dig städigt nedstämd? ...Tillåt mig att få stoppa dig lite nu.

Självklart har alla en pissjävla dag ibland. Jag har haft dom, kommer förmodligen fortsätta ha dom ibland. Jag är ingen "Foki" om man säger så. Men saken är den att tex Foki och även jag försöker att vara positiv. Gör du det? Vet du att så små saker kan förändra din inställning till livet. Låt mig dra ett exempel... Istället för att jag ska be dig/er "sluta vara negativ", så ska jag be er vara mer Positiv. För att leka liten psykolog nu så vill jag påpeka att hjärnan plockar upp undermedvetna signaler/ord..och även om du inte tänker på det så kan du bli glad av att någon städigt påverkar dig med att säga orden "glad, positiv, härlig, underbart, pigg.."

Så om du känner dig träffad av det här inlägget, så kanske du bör vara det? Du kanske måste ändra din inställning till saker. Sluta med att tala om vad du inte gillar. TALA OM VAD DU GILLAR ISTÄLLET. Om man alltid är negativ så kommer ingen orka med en. Så är det. Och om du inte klarar av att vara positiv, så kan det kanske vara så att man behöver prata med någon proffisionell.

Har du inte tänkt på att du känner dig nedstämd eller trött efter att ha umgåts med vissa personer? Dom är städigt negativ och även om dom inte är det, så kan man känna den känslan. Mh det kan vara så enket som att dom även i vardagliga livet använder sig av "negativa ord". Tex på negativa meningar: Det här programet är så dåligt, Hon är ful, hon/han är så jäkla sur. Usch den här maten är så äcklig.. Du kan fortfarande tala vad du tycker, men på ett annat sätt som endå trots att du tycker att något är negativt så innehåller meningen något positivt ord. Tex på negativa meningar men med positiva ord. Det här programet är inte bra. Hon är mindre/inte så fin, Hon/han är inge glad. Maten smakade mindre gott..

Vad gör du egentligen åt allt det negativa som du tycker existerar i ditt liv? Har du gått och pratat med någon proffisonell? Har du läst en bok om välmående? Försöker du meditera? Tränar du? Har du ändrat din kost? Har du bytt kompisar? Har du flyttat? Jag menar självklart inte att man ska behöva göra allt detta. Men gör det som möjligtvis krävs för att DU ska må bra? ..du kanske ska börja med det nudå.
















Fis-bock



När stockholmarna ska säga Facebook så säger dom ju för fan Fis-bock.
Jag ska ta och ringa upp mina vänner neröver nån dag och tvinga dom säga facebook..







Grym animation






Den här måste ni ju bara titta på ! Grym animation!








njuta



Tända ljus i lägenheten & doftolja

En kopp te

och mitt efterlängtade Despertae housewives :)



Fint avslut på kvällen.



Missfall = Mord



Varför är jag inte förvånad?

Det känns ju så jävla old school, borde dom inte kommit längre i utvecklingen? Sluta ät onyttigt fett era jävlar. .nerå, skämtåt sido.. men allvarligt, ska man bli åtalad för mord om man får ett missfall? Det är FEL tycker jag. Dom har ju börjat kommit med så sjuka lagar! Och då menar jag inte bara i USA, utan lite här och där! Vissa delstater får man bara köra missionären tex. Andra delstater får man inte spotta på gatan osv.. ASSÅ VA FAN!? 




 

Tårta delat på 3


Hej! Ja, så var helgen "äntligen" över. haha men gissa vad jag gjorde igår då? Jag, brorsan & Anna gjorde en stor smörgåstårta, ni vet när man lägger polarbröd i en hel-måne. Sånna i 4 lager..sedan delade vi upp HELA tårtan på TRE och svullade som satan! haha... svinit ;)

Idag efter jobbet gick jag in på bokhandeln och beställde efter en bok. Yupp det stämmer, ni läste rätt. JAG beställde en BOK. Jag som hatar att läsa egentligen, men psykologi och energi osv, sånt intresserar mig otroligt mkt, så jag vart rekommenderad boken en fri själ (..tro jag att den hette?) som ska handla mkt om just energi och hur man kan påverka sig själv positivt m.m så jag tänkte att jag ska läsa den och sedan kan jag meddela er om den var läsvärd eller inte.


 Greken, du kanske skulle vara intresserad att låna boken sen? Vi som intresserar oss för samma saker liksom ! =)


nu ska jag photoshopa! <3





RSS 2.0