UNGE!!



Här har jag sutte och börjat oroa mig när Ella inte svarat i telen på 1 timme!
Så äntligen ringer hon upp, då har hon fastnad framför Zorro !

Ass.. :P




oavbrutet I say!



Hola!
Undrar vart Ella tagit vägen, hon skulle komma och hämta upp mig om ett tag, det är 1½ timme sedan ;O ..ska jag börja oroa mig?

Under tiden jag väntar på svar, så kan jag ju uppdatera här lite. Enda sedan jag la ut takidas - give into me, så har den spelats OAVBRUTET tills nu. Jag har sjungit så grannarna antingen skrattat eller gråtit ungefär. Men ack så go låten är :) .. annars idag har inte mycket hänt, jobbat och så där. Sedan sjungit hela dagen som sagt haha. Men endå.. Jag kollar på klockan, den är för stunden 23.35 och jag tänker "bara". Det känns mer som om den skulle kunna vart 02. Så tiden har gått otroligt långsamt idag. Men det är bra! Ella och jag kikade lite på Lets dance i fredagstråket, sedan så skulle vi åka en raggarunda till stan efter jag hunnit duscha. Ella skulle hämta bilen hos mor sin, så jag hoppas hon kommer snart :O

Jag har tråååkigt!



Old pitcure





Vad tycks om denna då? :) Lite gammeldags så där.
Jag funderar på att kasta upp ett nytt tips framöver, hur man lägger till repor på sin bild UTAN att ladda hem massa brusches, låter bra? :D






wow..


Takida - Give into me

Ny favorit. Lugn och skön :>







Personlighetstest






Bra sida

testet nedan är det som mamma tipsade mig om. Dessa tester är skapad av en psykolog, samma psykolog som är med i Grannfejden. Här kan du testa om din partner är svartsjuk. Om du har bra/dålig självkänsla. ADHD. Borderline, ångest, depression, anorexi, PMS och missbruk m.m.
Psykologitest.se


Sedan hittade jag till en halv roligt sida. Istället för att kryssa i svar om dig själv, så ska du med text skriva hur din vardag ser ut, hur du mår och vad du tänker på. Därefter så analyserar datorn själv och ger en kort beskrivning på hur du är som person. Vet inte hur seriöst det är men lite roligt endå. Stämde väl rätt okej det svar som jag fick :D Men om du vill ha seriöst test, så rekomenderar jag nog ett test som man kan få fylla i färdiga svar. För att det är svårt att skriva med fri text.

Gör samma test här








Om du alltid gör som





Bra citat som stämmer :)




Fan va roligt tjejer!



Tja, nu är jag hemma igen :) GUD va god mat det var på dallan. Totalt prisvärt! Fan va roligt vi hade jag, tilda, pebb & Issa! Skratta som aldrig förr. Ni skulle vart där alltså ;) Petra sa att hon varit på läger för mongolider för att hennes moster sa att det funnits en plats över där. Jag skrattade så de flög körsbär i petras glass. Och när Matilda skulle stjäla ett natchochips av Issa så hade chipset blivit mjukt och blött av vätska som var på tallriken, vilket matilda inte alls var beredd på och vart RÄDD för chipset , så hon kastade iväg det på golvet!
haha, vilka jäkla tokar alltså. Jag kan inte ens minnas allt som vi sa och gjorde. Jag minns bara att hela middagen var ett enda stort skratt! :P MÅSTE GÖRAS OM!


Ruffsigt hår & röda ögon



Tjoho! Jag uppdaterar lite snabb om dagen. Var hemma idag också från jobbet, men nu mår jag mycket bättre så imorrn är jag tillbaka i arbetskläderna. Idag vakna jag tidigt för att heta Nina. kl 10 imorse, den ni ;P
Har bara tagit det lugnt idag och det var så himla skönt! Fikat, tittat på tv, kolla på datorn, men inte för länge liksom. Ibland kan man ju tycka att hela dan försvinner.Men inte den här gången. Så jag tog på mig ytterkläderna och tog en prommis med mamma till mormor där jag ha vart i några timmar nu. Nu är jag åter hemma hos mig för att hämta pengar och byta kläder, för jag ska nämligen ut på middag med tjejorna! =D Blir mysigt !

Sen när jag kommer hem ska jag länka en bra sida som min mamma tipsat om :) En sida som jag tror MÅNGA kan finna mycket intressant.

Hörs senare då! =) Puss






No thoughts today



aaw :D Jag & Isabell på matildas 21årsdag!

Idag är jag fortfarande lika förkyld som igår! Ingen förbättring alls.. Och idag är ögonen mycket svullen och tåras hela tiden. Jobbigt värre! Men jag försöker se det som något positivt när jag blir sjuk eller förkyld. Jag ser det som om kroppen ber om en paus. För när du är sjuk kan du säga ifrån dig ALLT med gott samvete. Ingen kan klaga på att du har varit i sängen eller i soffan hela dagen. Man måste ta det lugnt och vila :) Och bara ta hand om sig själv.. Något kroppen och sinnet behöver ibland. För även om du tar det lugnt ibland och slappar på soffan, så kanske du inte gör dig själv "medveten" på samma sätt vad innebörden vila betyder. You know what I mean?

Trots att du ligger och slappar kanske ditt huvud är full med tankar på vad du skulle ha gjort , vad du bör göra, du får dåligt samvete osv. Men är man sjuk då får man koncentrera sig själv på att bli frisk och ta det lugnt utan att stressa. Och det försöker jag nu ta vara på . Jag behöver verkligen alla pengar jag kan få, så jag vill ju egentligen jobba idag! Men kroppen säger nej. Så då lyder jag väl den då. Mjukisbyxor, stor tröja, Tv, dator, fika och lite godis should do it ;) och NO thoughts today!

Hörs!




Inte okej



Synd att jag inte kan visa er hur jag ser ut just nu.. Jag tror ni skulle bli måttligt road faktiskt. Mamma kom in hit och började kalla mig tussen. Varför? JO, för att jag är så förkyld att jag är tvungen att sitta med två papperstussar i näsan! Seriöst, det hinner inte gå en minut som jag kan vara utan papper , då skulle jag drunka i snor ungefär..Tur man kan simma då.. HÖHÖ.

INTE OKEJ! Uff, näsan är öm och ögonen svullen. Gulligt.





Överdos



Ibland.. eller jah, väldigt ofta har jag en tendens att så kallat ta "en överdos" av musik. Alltså jag hittar en favorit och den spelar jag sönder! Fast hela grejen är ju att jag spelar sönder låten för alla andra men jag själv blir aldrig less. Så jag kom ju naturligtvis in på det här ämnet eftersom jag just nu lyssnar på en favorit ;) Dom som känner mig tänker väl direkt: Takida. Och så ska jag tala om för er att ni har inte fel ;P

Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för att nån ska förstå. För mig är det inte att lyssna på nån som sjunger. För mig är det att hämta styrka. Att koppla av. Andas ut och "heala" mig själv. Jag lyssar på rösten som jag tycker är magisk. Orden som jag tycker är vacker och melodin som får mig att drömma bort. Jag måste av den anledningen ibland spela låten så mycket för att jag vill kunna få stanna upp och inte tänka på nåt annat. Ibland inte tänka alls. Tankar har jag redan tillräckligt av. Och jag är så himla glad att jag kan få uppskatta en så enkel sak som musik på det sättet. Hur många gör det? Inte tillräckligt många!

Musik kan vara magiskt




Tupplur på tur!



God morgon!

Ni vakna säkert för inte så länge sedan, själv har jag kommit hem från jobbet nyss. Tänkte att jag skulle lite kort  uppdatera hur dagen min kommer se ut. Matilda fyller ju som sagt år idag, så dit och förhoppningvis är det hemmafest hela kvällen :) Jag tycker dom festerna är bäst! Jag tänkte försöka vara där runt 4 tiden redan, måste hinna in på ica en snabbis kom jag på nu, jag dricker ju inte alkohol så jag måste försöka hitta nå gotta som räcker halva kvällen iaf =P haha Aja, det som står på tur nu är:

Lagar mat just nu,
käka
tupplur!
Duscha
fixa
in på ica
åka till matilda




Vad ska jag ha på mig!?




För 21år sedan




Idag är Matildas dag! GRATTIS Darling! <3
Jag hoppas du får en underbar dag!






hem till nunnan



Tjo!

Nu äntligen är tjejerna (pippi, zombie & pinuppa) på ingång hem till nunnan! =)
Har haft så tråkigt idag och tiden har gått både snabbt och långsamt på samma gång haha, kan inte riktigt förklara. Men ni förstår kanske på erat eget sätt? anyway, nu ska jag avnjuta lite cola och vänta på att telefonen ringer, så ska jag öppna porten :)




Ps-disaster, fattigare




Den här bilden fick hamna i kategorin "Ps-disasters". Inte för att det direkt är någon tabbe med bilden, men utan av den anledning att sånna här bilder hamnar oftast i media. Dom förvärrar bilden och drar på en ruskig historia. Medans vissa gånger så har det inte alls varit i närheten av det som media uttryckt det... Orginalbilden ser ju inte direkt ut som ett paradis från början, men varför dög den inte? Den ser ju redan förjävlig ut. Av att se på orginalbilden får jag en uppfattning om att det är fattigt och smutsigt, det går ju inte missa? ..Men när dom redigerat den ser det ut som att det är fattigt, smutsigt OCH att det har varit krig. Stället ser mörkt och nedbombat ut



När är det min tur?



Äntligen fredag! ...mh eller hur. Själv har jag ju tagit på mig att jobba extra på lördagmorgon 07.00. Men ska inte klaga ju. Jag tog det ju frivilligt och dessutom är det extra pengar som jag behöver. Och imorgon fyller babe år! Grattis i förskott Matilda! :D Så imorgon efter jobbet, ska jag göra mig iordning och sedan mysa med damerna. Blir bra helg det här tro jag. Undra vad som händer på söndagen då? Någon som kan komma på nåt inspirerande? :)

Nu ska jag lämna er för en stund och titta på topmodel, uppdaterar senare!

ciao


Nina zeta jones

Hej! Sist gjorde jag ju liknande bilder fast med Angelina Jolie..Den här gången är det med Chatrine zeta jones. Har fått höra att jag även ska påminna om henne. Så för skojs skull testa jag lägga ihop mitt och miss jones ansikte



50% zeta jonas & 50% Nina. Jag tror våra ansiktet matchade bätter ihop, lite mer rund och ögonen var lik varandra, trots olika färg



Vänstra sidan är Zeta Jones, högra sidan är min halva






Och här har jag chatrines läppar och ögonfärg :)




Jannika



 

 

 

 

webvoter-omröstning
Vilken ser snyggast ut? Den med färg eller den svartvia?

Båda är lika snygg :)
Den med färg :)
Den svartvita :)

Se resultat

 

 

 

 

 

 

 


Spöke som mms:ar



Toodiluu!

Just jah, jag glömde berätta en lite halv kuslig grej så där. Igår när vi firade brorsdottern som fyllde 1år, så satt alla med glatt humör och fikade en god tårta som Anna bakat. Anna som är tillsammans med min bror säger:

- Micke, nu fick jag ett mms av dig igen på våran dotter..


Hela grejen är att, ibland vet jag själv att min förra mobil kunde smsa tomma mess, eftersom knapplåset inte hann låsa sig innan jag stoppat mobilen i fickan. Därefter så knappar den ju av sig själv.. Men i min brors fall, så var ju telefonen inte i fickan, den låg på övervåningen! Så vem skickade mmset?..

När han senare tittar på skickade mms, så är även listan tom..








Angenina ;)

Jag är ju ett litet fan av Angelina Jolie och har även fått höra av många att jag påminner om henne i vissa drag, så jag tänkte att av den anledningen skulle jag leka lite med mitt och hennes ansikte,

första bilden nedan så syns hennes och mitt ansikte 50/50% , ögonen är ju lik iaf :)

Andra bilden är det ena halvan hennes ansikte och den andra min halva.

Tredje bilden , eftersom jag vill ha hennes käkben och läppar, så var det precis det jag tog också! Jag klistrat in hennes käkben och läppar på mitt ansikte helt enkelt :)



50/50% Angelina / Nina







Jag vill ha hennes läppar och käklinjer!!!!




I´ll give my whole life






Idag är det 1år sedan himmeldiamanten föddes <3
Så idag har min middag bestått av tårta! Och go gumman hon fick en alldeles egen tårta att mummsa på :)









Är du mörkrädd?



I helgen när jag var ut på restaurang och käkade , så berättade en av mammas väninnor att hon är mörkrädd. Den här väninnan är 50år och har tydligen inte sovit i sin säng på flera år, eftersom hon känner att det känns tryggare att somna i soffan av trötthet när hon tittar på tv halva nätterna.

Då först slog någonting mig, det här har jag funderat på enda sedan hon berättade det. För jag är nämligen också väldigt mörkrädd. Men vad beror det på? Varför är hon fortfarande vid vuxen ålder mörkrädd?

Jag vill gärna inte gå själv i mörker, men har tidigare inte haft nå problem i min tonår att sova i mörker. Men nu när jag flyttat hemifrån, så hände något. Det känns väldigt obehagligt i den nya lägenheten. Men iofs så är jag så starkt troende på det övernaturliga att jag kan skrämma mig själv ibland, det har dock resulterat i att jag måste somna med tvn på.. Knepigt va. Som om tvn skulle rädda mig från något?

Om du också är mörkrädd - dela gärna dina funderingar och teorier om vad det är som orsakar att man blir mörkrädd. Vore väldigt intressant att gräva djupare i och diskutera :) Så skriv gärna varför du tror att man är mörkrädd eller berätta varför just du tycker det är obehagligt. Kan det ha och göra med att man upplever att man tappar kontrollen i mörker?



webvoter-omröstning
Är du mörkrädd?

Ja
Nej

Se resultat















Stoppar åldrandet

Bilden/texten nedan är från Aftonbladet

Som sagt, så var jag och spanade runt efter något läsbart, ramlade sedan in på Aftonbladet som skrivit om mat som stoppar åldrandet. Nu var det ju meningen att jag skulle lägga upp det här tipset åt er andra som kanske skulle finna detta intressant. Jag själv har lite åldersnojja redan haha :P Men iallafall, och sedan upptäckte jag en "mini disaster" , I texten under deras rubrik har dom skrivit "här kommer sex tips"...Men vad jag kan se är det ju bara 4 punkter. Oviktigt, men även aftonbladets personal kan vara slarvig ibland :)










"Ugly betty" Före | Efter


bild från google


"Ugly betty" minns vi henne som. Jag tycker dom tog bort för mycket av hennes kropp på tidingsomslaget. Dom kunde ha finslipat, men dom tog bort flera kilon..Tänk om det hade varit en själv!? Jag skulle inte bli så glad att dom tagit bort så mycket av kroppen, det visar ju vad dom egentligen verkar tycka.. Det är synd att dom gör på det här sättet.. för det påverkar speciellt tjejer att dom måste se ut på det här viset, smala. Skulle man ha mer former på kroppen, ja då redigeras det bort..dom sprider ju ett budskap om man man inte duger då!

Fuck that, ja menar "orginalet" klarade sig endå och får gå på röda mattan :)




Presentshoppning idag

Hej godingar!

Uff vilken seg söndag har jag just nu känner jag.. Men det ska ändras på! Ska smeta på ett ansikte och hoppa i nå kläder, sedan åka till ikea och kolla efter present till min favorit tjej som fyller 1år på tisdag! <3
Efter presentshoppningen så ska jag möta upp Eddie och käka middag + se på film :) Så söndagen blir helt okej trotsallt.






Villkor för redigerad bild



Jag redigerar bilder åt den som vill och detta gör jag gratis
för att jag verkligen älskar photoshop.  Min dröm är att få skapa
mig ett namn inom redigering. Men det är inte lätt då ingen vet
vem som redigerat bilden..

För mig är det här konst och på sina konstverk vill man sätta sitt
namn på. Se bara på fotografer och de som målar tavlor..för mig
är detta samma sak. På detta sätt hjälper även ni mig att komma
ett steg närmre min dröm. Och detta är alltså den enda jag begär
som gentjänst av dig.


Du godkänner dessa villkor när du skickar bilderna till min mail.

Skicka till: [email protected] eller [email protected]



Hur vill du att ditt liv ska vara?




*Spark i arslet på er som klagar men inget gör*
Tänkte att jag kan lyckas inspirera någon med orden:

"Hur är ditt liv idag"
"Hur vill du att ditt liv ska vara"
"Hur tar du dig dit"

Jag vet att jag vart väldigt inspirerad av de orden! Många klagar över hur deras liv ser ut. Andra klagar kanske inte, men dom önskar endå att deras situation såg annolunda ut. Det kan vara allt från pengar till hälsa, personligutveckling, mat, mål och jobb osv. Men vad gör många? ...Precis... ingenting. Många sitter på arslet, fortsätter klaga och gör sedan inget mer. Dom hoppas på att lycka ska inträffa en dag och förändra hela deras liv till det bättre. Det kommer inte hända om du inte själv försöker finna lyckan kan jag säga..

Jag är tex väldigt andlig av mig och har alltid sagt att jag vill finna ett inre lugn, trygghet och att bara få må bra i kroppen. Men har förr inte gjort något ens för att försöka få detta. Men efter att hört orden ovan så ändrades mitt sätt att tänka på framtiden faktiskt. Om jag nu vill vara så hälsosam får jag göra något åt det! Så jag började träna, jag slutade festa, jag har försökt sluta att ha dåligt samvete för att jag tackar nej till saker som jag egentligen inte vill göra. Och jag har kommit en bra bit på vägen! De tre meningarna ovan är så jäkla bra alltså! Många kommer förhoppningsvis tänka till lite mer.



Hur vill du att ditt liv ska vara? - Hälsosamt? bra jobb? ekonomiskt oberoende, mycket resor skulle jag kunna gissa på att många skulle önska sig.

Men hur är ditt liv idag? - tränar inte? ,  slösar dina pengar på onödiga saker, tråkigt liv? Då är du ju inte i närheten av det du skulle vilja ha. Då kanske du måste ändra på dig själv eller sakerna du gör för att få nån förändring, eller hur?

Hur tar du dig dit? - Nu när du jämfört hur du vill ha det och insett hur du egentligen har det. Så får du komma fram till vilka förändringar som krävs. Om du vill ha råd att resa mycket eller vara hälsosammare, då måste du kanske ge upp vissa andra saker. Vad sitter problemet i? Hur löser du det?





Jag har redan påbörjat min resa om hur jag tar mig "dit"...Har du?







Spöken på bild

Ni vet att det sägs att man kan fånga "Spöken" på bild. Alltså en orb, runda ringar som liknar damm.. Ja jag har massor av bilder där det är ringar på bilderna. Det är säkert vanligt damm..eller?

Det är ju lite roligt och leka med tanken att det är något annat. En av mina bröder var väldigt skeptisk och sa att det var bara damm på linsen. Men borde inte det synas på alla bilder då tycker man?

Här nedan har jag valt 3 bilder att visa upp som det är nåt slags damm eller "orb" på ;)


se på soffkanten


Vid dörren


På brorsans ben, ovanför hans huvud
och seden emellan Sophie & Anna på soffan




Och här nedan är vissa från samma dag,
 samma rum med samma kamera.. Men här finns ingenting på bilderna..

Bli inte lurad på bild nr3, vita ringen till höger brevid gardinen. Det ska vara där :)





Få din bild redigerad



Men jag kommer från och med nu börja med villkor till de som vill ha sina bilder redigerade. Oroa er inte, det är fortfarande gratis och kommer inte vara nån större skillnad. Jag kommer lägga ut mer info om detta på bloggen!




Svar på fråga :)




Det kan du enkelt fixa :) En av metoderna som jag använder mig mest av har jag länkat till nedan. Då ser man precis resultatet hela tiden och kan snabbt fixa till det om man inte känner sig nöjd.

Förstora eller förminska bilden:
>> Gör så här <<


:)




hysteriskt skrattanfall när..



haha, men här ska ni få se nå roligt iallfall!

Denna video är från idag, då jag kom hem från jobbet och skulle väcka Ella. Det jag inte visste var att hon nästan tappat rösten. Jag ett hysteriskt skrattanfall när Ella öppnade munnen för att tala. Och jag kände att jag var tvungen att dela med mig till resten av omvärlden ;)

Enjoy!



golvet gungar..

..och rummet snurrar

Shit..nu är nånting väldigt fel i kroppen. Har känt yrsel i flera veckor och idag hemma hos Petra N, så började rummet snurra när jag reste mig upp. Vilket resulterade att jag fick sätta mig ner igen.. Och alla ni som svimmat nångång, man känner i kroppen när det är på väg att hända igen.Man hinner knappt med det, men sättet man andas på, känslan i huvudet och kroppen, man känner vad som händer, men man hinner sällan med att reagera innan man svimmat.  Och även nu när jag sitter ner känner jag den här känslan komma som ett slag. Men jag svimmar aldrig

Vad är det som händer? :(








Malin från grannlandet

Här har jag redan redigerat bilden på Malin, min norska rumskamrat som jag hade i grekland :) ..Men bilden är naturlig redigerad, så det får vara "orginal" bild jämför med den som jag skapat nedan! :D

 

 

 

 

 

 











 

 

 

 


Cd




Minns ni  att jag berättade om bilden som jag skulle göra till grabbarnas cd?  Så här vart mitt förslag och grabbarna verkade nöjd med det =) Enda förändringen som dom gjorde var texten.

Just jah!, grabbarna har en utmaning åt er ;) se här





Människor älskar att hata



Har ni tänkt på det.. Alltid när folk ska döma ut personer så dömer dom alltid efter någon dålig egenskap eller ett negativt rykte. Varför dömer vi inte varandra efter bra saker?

En person kan ha gjort 100 bra saker, men en enda dålig grej kommer att skapa ett dålig rykte som lever vidare och från det (kanske till o med falska) ryktet kommer vissa låta bli att ge denna utdömde person en chans.

Varför funkar samhället på det här sättet? Kan det vara så att folk försöker skydda sig själv genom att hålla "okända" personer på avstånd genom att tänka negativt om dom? ..





TOK



Jag & Ella, trötta tjejer som töntar på



Yngre, smalare och fräschare



Ingen som helst aning om vem detta är? Nån kändis? Nån random?
Iallfall spelar det ingen roll.. Se bara resultatet av photoshop. Hon ser mycket piggare och yngre ut på efterbilden. Smalare och för att inte tala om att hela utseendet är helt  olikt orginalet tycker jag. Eller hur då? Tänk själva om hon skulle sätta ut "efter"-bilden på nån internetsida och uppge att hon ser ut så på riktigt..


Billig underhållning



Hej godingar!


Är ni pigga och glada idag? Jag har faktiskt haft en bra dag..och då menar jag med mig själv, idag är jag stark och mår bra..och som ett plus i kanten på det hela så lyckades jag boka in Sophie =) Eller jah, jag lyckades få henne att boka in mig ;P

Herregud..Vi har sutte ner och pratat konstant sedan klockan 12.00 till 15.30! haha, det är så underbart när man kan göra så med någon. Man bara pratar av sig och man delar åsikter, tankar, stöttar varandra och jah..allt är så skönt efteråt. Så vi har bestämt oss för att stötta varandra i denna grymma värld och har kommit på att vi ska ut och gå nån kväll i veckan, äta middag och spela nå spel :) Sånt man mår bra av helt enkelt, och dessutom är det en billig underhållning om man som mig har ont ställt.

Nu ska jag nog ta och kasta ihop lite krubb och sedan möjligtvis photoshopa eller påbörja en av alla bloggdesigner :O ..Listan är lååång, så ha tålamod :> PUSS


Ps-disaster krympte ögat?



haha jag laddar upp en ps-disaster till er.. Se ni ena Flingan som hon håller i? Hon kikar ju igenom den..men vad fan hände med henne öga/pupiller? Den måste ha krymt.. eller var det bara någon som inte var så noga när dom photoshopade den?






Back to stay


I´m back to stay!

Nu äntligen har jag fått mitt internet.. och det är tack vare ella som det funkar just nu, jag packade upp paketet som jag hämtade igår..när jag såg innehållet så lade jag snabbt ifrån mig paketet igen. SÅ mycket tålamod har jag :)

Men nu ska jag få rullning på bloggen igen och mina photoshopbilder som jag ska göra till andra. Bloggar som ska designas ja det är mycket som samma gång och de tar aldrig slut.

Nu ska jag lämna er en stund med detta korta inlägg osså ska jag ta och diska undan lite i köket, sedan tvätta av mig och förhoppningsvis blir det kanske ett till inlägg ikväll :)

hare bäst!



Bakom luckorna i köket



Bakom luckorna i köket..
6 påsar chips, 1 popcornpåse och nu finns det dessutom en aladinask och marabou-chokladkaka där åh! Djesses O_o ..Dock är faktiskt inte alla påsar chips mina, de vännerna som lämnat kvar några av dom :)

Fan va bra att jag just la upp den här bilden föresten.. Jag satt och funderade på va jag ska få i lilla magen..osså ser jag ju två påsar med gröt där i hörnet :D Blir bra de!



Inför 2010



God afton
Fy va konstigt det känns och säga att det är 2010. Hoppas att det här ska bli ett bättre år än 2009, som var ett helvete på alla sätt och vis för mig. Nu tar vi nya tag och kämpar vidare! Ska försöka fixa drömjobbet, tattuera mig och åka utomlands igen. Jag börjar med dom 3 punkterna till och börja med.

Det är dags att finna sig själv nu känner jag. Och jag börjar med att ge upp allt festande. Har sett tillräckligt med IDIOTER som är påverkad av alkohol. Och alla vet det men ingen bryr sig..och man mår ju faktiskt dåligt av alkohol. Vill jag dricka nåt gott så tar jag ett glas cola för en billig peng. Har fakiskt inte festat sedan juli 09. Körde till och med nu på nyår :)

Jag har tagit avstånd från festandet för att jag tycker faktiskt inte att det är skoj längre helt enkelt. Jag tänker göra sånt jag vill göra! Sånt som är roligt och jag ska umgås med dom jag trivs med. Detta har jag redan påbörjat i min personliga utveckling. Och det som jag ska arbeta ännu mer med detta år är att

* Säga ifrån MER
* Göra det JAG vill
* Våga våga
* Ta hand om mig själv
* Försöka att inte ha så dåligt samvete
* Bättre självkänsla
* Tillrättavisa skitsnackare (orkar inte höra snacket)
* Lita på mig själv och magkänslan

Det är väl bra punkter att följa till o börja med :)





webvoter-omröstning
Har du gett ett nyårslöfte för år 2010?

Ja
Ja, men har redan misslyckats
Nej

Se resultat





Lyan

Tjabba!
Sitter idag på grannens nätverk igen ;) busigt va..
Tänkte jag skulle ladda upp en video från lägenheten, men det går liksom inte nu. Jag väntar på att mitt bredband kommer så går det lite fortare. Ella har följt med till min soffa, även hon sitter och lånar på grannen ;D  Jag kan ju ladda upp lite bilder iaf till o börja med. Tess har ju inte sett min lägenhet än! :(

Dock är inte alla detaljer på plats ännu. Så ha överseende.
Ska på med en löpare över bordet, sedan bort med tv..osså fixa nå andra gardiner kanske..som iaf sitter riktigt.
Och svar ja, det är rosa väggar
Nu är mycket gjort sedan jag flyttat in. Har nytt bord i vardagsrummet och ny byro i hallen. Gardiner i vardagsrummet osv :)






Barbie






Här bjuder jag på lite Ps-work som jag gjort :)
tanken med bilden är att den faktiskt ska vara väldigt fejk och plastig. Barbie inspirerad liksom :)







NÖJD


NÖJD tjej hittade ett oskyddat nätverk! :P
är dock väldigt låg signal och det dör fort!.. Men mitt bredband är på väg hem iaf och är beräknat att komma i veckan :) Sweet!

Vet att det gått lång tid nu utan uppdatering, men snart är det på G igen ju! :D
Fatta hur nöjd jag va när jag lyckades komma in på nätverket!? Signalen är till o med så svag att man ibland inte ser själva nätverket existera. Så ni förstår kanske min lycka ;) ...nu ska jag posta inlägget innan nätet dör!

Puss på er!



RSS 2.0