HALLOfuckingWEEN


Gillar denna frippa :D














Gigi D´agostino - Ripassa


Gigi D´agostino - Ripassa

Också ny låt (för mig) som lagts till på listan. Är det party så äre!
Pebb om du inte redan hört denna så tror jag faktiskt att det kan vara nåt som du skulle gilla :) Bas till denna är ett måste, det är ju det som gör hela grejen tycker jag.

Listen and tell me what you think babe ;D


Vad skulle du göra?



Om du vann "bara"  1 miljon.
Vad är det första du skulle göra för pengarna?
1 miljon är inte överdrivet mkt pengar ändå på en livstid,
 så hur skulle du prioritera pengarna?

De är jag nyfiken på :)








korgar in my heart!

Ni vet inlägget jag skrev om korgar, att jag lööv them?..mh..Idag köpte jag två till.
Jag skulle egentligen bara ha en, men man tjänade på att köpa två, så det fick bli två. Men det gör inget, jag tycker dom är helt underbart gulliga, charmiga och fina! :D

Kastar upp en bild till er!

korgar x 4 stycken




Nä tamefan..




Det blev aldrig våfflor..
Det är inte meningen tror jag. Jag som hade köpt allt som skulle vara till. Jag öppnade förpackningen från Ekströms. Jag börjar vispa innehållet till smeten. Ser att det är nå underliga prickar där i. Och ni som känner mig vet hur petnoga jag är med "äckliga" saker. Allt ska vara felfritt.. Iaf, så tar jag mig en närmre titt..kan inte riktigt se vad det är endå.. kollar i förpackningen och tillslut ser jag att en av dessa fåtal prickar rör sig! Det var äckliga kryp i förpackningen som stått oöppnad. Utgångsdatumet är till o med 2011 ! Fy faan.. Äcklad vart jag :(

Nåja, nu får väl träningen mer resultat istället när man skippar äta sånt då?







Idag blir det av!



Nu jävlar!

Ska dra på mig skorna och traska iväg till affärn. Grädde och sylt ska köpas. Yes.. Idag ska jag ät de efterlängtade våfflorna! mmmmh




strong woman

aaah..

Vart en bra dag idag!

Som sagt så fick jag ju mig ett ryck att rensa osv. Sedan vart det gymmet 2 timmar tillsammans med Sandra. Roligt att hon vill följa med åh. Vi körde armar för fullt, och jag visade henne lite boxning. Nu sitter man o slöar framför lite dator och tv, ha nyss käkat lite gröt och kokt ägg :D Känner mig nyttig o duktig idag.Har till o med diskat! den ni.. Ännu nyttigare blir jag imorrn. Vi tänkte gå in på gymmet innan öppning och träna lite i lugn o ro. Sedan tänkte jag försöka komma iväg på ett benpass senare på kvällen.

Ne, nu ska jag bädda ner mig! HEJ!



meeer korgar tack!



Me yesterday. No photoshop. No nothing. Just Nina

Shit, vilket energi jag har idag. Inte överdrivet pigg men jag kände för att rensa upp lite bland saker o papper. Tycker det är så otroligt skönt att rensa (fast än det är jobbigt). Efteråt känns de liksom som om jag ha rensat i mig själv, inombords. Det blir lite mer ordning när det gäller allt liksom. You know what I mean?

inköpt två vita fina korgar till badrummet = mindre stök i skåpet.. Jag har kommit fram till att jag älskar korgar. Dom är så fina! Det är en slags mjukhet över korgar. Det ser mysigare ut med korgar lite här o där haha. När jag säger här o där så betyder det överallt.


Så den som inte vet vad dom ska köpa åt mig i julklapp eller present kan köpa en korg. Det går alltid hem.




Ännu bättre



Sandra hade väl läst mina tankar lite..Jag ringde henne direkt efter jag skrev förra inlägget. Hon hade fixat dip till chipsen som hon tyckte att vi skulle köpa ;) Men istället för Tacos, så beger vi oss till Jops och äter kött. Grejer de. Middag för 2, betala för 1 ;)





Att längta till



Find your moment

Så var det äntligen tisdag = desperate housewives !
Ska till Sandra ikväll och titta på fruarna, undrar redan nu vad vi ska äta för gotta till. Ska jag tvinga Sandra till att äta våfflor? Eller ska det bli chips, dip och cola? Tacos kanske? hm..valen är många. MEN nu vet jag fan! vi kör på alltihop! Ätaförst tacos och sen våfflor till efterrätt och snacks efteråt ju..kanon!

Gud va smart du är Nina
Tack!




Inna - Amazing



Nya favoriten på partylistan! Denna spelade vi sönder på Sandras födelsedag ;)




fika hela dagen! ;D



Sandra fyller år idag! Grattis kära du, hoppas det blir en kanon dag för dig!

Detta är också anledningen till att fröken Nina är vaken just nu. Sandra är på jobbet och jag ska hämta henne sedan. Jag är bara förvånad att jag vaknade kl 8 och var pigg till o med. Försökte somna om endå haha, sedan har jag endå nu klivit upp före klockan som var ställd på 9. Heeeelt otroligt ju. Jag skriver historia tamefan.

Nå väl, jag ska göra mig iordning nu och sedan fika hos mami. Sedan är det heldag hos Sandra som gäller :)

Ha en trevlig dag ni andra också! ciao



Hokus pokus!


bild från Isabelllindholm.blogg.se

jag va bara tvungen att låna den här bilden från issa. Fatta va ljus och färger kan lura ögat!. Nu är det ju så att ljusfatet står på två bord. Ena bordet är svart..men det ser ut som om fatet svävar tackvare skuggan! haha :D Roligt tyckte jag..


find your moment





Alla har vi något som vi längtar efter. Kanske är det att en dag få sin drömbil? ..En stor villa? Att resa jorden runt, att starta eget osv. Det är mål som vi längtar efter som kan kännas långt borta ibland. Jag har många sånna! Men därför vill jag också påminna er andra att ha små mål att längta till på vägen dit. Så man har något att se fram emot, sånt som får dig att känna glädje eller sånt som får dig att slappna av, ja något som ger dig en positiv känsla!

tex, så ser jag fram emot att tisdagar infaller. Då äter jag något gott framför desperate housewives och det är ju så jäkla bra! Jag och min granne ska äta taco tillsammans och det är ju så jäkla gott och mysigt! Jag och min Jin yang kompis ska gå ut tillsammans, klä upp oss och känna oss fina! :D Förhoppningvis ha en jätte trevlig kväll, mitt i veckan! ;)

Livet kan kännas så tungt i många områden annars. Man ser sina motgångar , men sällan sina framgångar.. Gör vardagen lite bättre för dig själv och hitta sånt som du ser fram emot. Njut av den stunden ordentligt, ladda upp ditt batteri så att säga. Vi är många gånger för blind för att inse att det också finns mycket bra omkring oss. Det är så lite som egentligen behövs, eller hur? Hitta de små sakerna som får dig att må bra. Då kan man njuta lite mer av livet.




Ett mycket bra passande citat som jag såg att Cissi hade på sin msn:
Livet är inte ett problem som ska lösas, utan ett äventyr som ska upplevas!



Snabba sms

Petra skickar ut ett mass-sms...
Jag svarar..


Pebb
: 278kr Jag issa mamma nina tez. 55.6kr Sådär! Jag på ha exakt på öret.. Fattar ni !!!!

Jag : 50kr har jag sagt! Capish? jag ha inte råd när det vart 5.6kr till ;)


Pebb: Panta

Jag: Du är pantad

Pebb: Du är..


Jag: Nice comeback petra..verkligen. "du är"..

Pebb: ha ha ha snabbt iaf!

Jag: Är snabbt bättre? Möööjligtvis om man åtminstone har en comeback petra! "du är"..?? Wtf!?

Pebb: Snabbt enkelt rent

Jag: Din raka motsats


Pebb: Shh

Jag: haha! ;) den satt

Pebb: Ordlekar är inge kul





Liten som snarkar högt!



Här har vi tottson, min lilla älskling som sover djupt! Han snarkar som en fullvuxen karl.
Dock hörs det väldigt dåligt med kameran






Senorita..








56 dagar kvar
till sol! ;D









På med pälsmössan

Uffa! Börjar bli riktigt kallt ute. Jag höll på frysa fingrarna av mig idag då jag glömde handskarna hemma. Snart ser vi snön falla från skyn. Jag längtar inte.  Jag tål inte kyla alls! Så jäkla lättfrusen av mig, så om det här kommer bli den kallaste vintern på 1000år, ja..då kommer jag få det jobbigt! Bäst att ta fram pälsmössan.


Svarar




Jag får svara på vissa frågor här på bloggen då internet verkar krångla




Therese
- jag vet inte hur det blir än, förhoppningsvis är inget ändrat och då kommer jag på fredag ;)

Samantha - Hej! Ja självklart minns jag dig! Länge sedan, shit haha du va så liten sist jag träffade dig :D

Estelle - Jag kan göra bilder åt läsare också :) Skriv till mig på min Mail [email protected] för mer info. Kram



Söta drömmar till alla godhjärtade personer där ute :)





Färg eller ej?



Bättre i färg eller svartvit?










Workout!




Ska ta och försöka hitta något att äta och sedan klä på mig träningskläderna.
Ett benpass tillsammans med Pebb inväntar!



Mitt liv innefattar aldrig bara mig

Hej everybody.
Jag tänker tala om att jag är orklös. Som man faktiskt kan vara ibland. Ibland är man det lite oftare och ibland inte alls. MEN något som jag blir ledsen över är att man får inte vara trött idagens sammhälle..Nej det är sant! och visst är det sjukt?

Jag får höra diiiiiiiiiiiiiirekt dessa ord:

- Vadå? vad har du gjort då eftersom du är så trött?
- Du är så himla laaaat och bekväm
- Va fan äre märe, ryck upp dig
- Skäms på dig, min mormor är ju piggare..
- Dagens ungdom..

mmh känner igen det? Va fan får man inte vara trött för? DET ÄR MÄNSKLIGT! Jag föddes inte till någon jävla superman som alltid ska finnas där för någon annan. Som alltid ska ha hemmet i perfektion. Som alltid orkar fixa alla "måsten/krav". Man ska alltid ha ett leende på läpparna också.. Vara hjälpsam mot andra måste man också vara.. Man ska vara ute i god tid vad det än gäller. Sedan har du ju förväntningar på dig att du ska minnas typ..allt? Du ska leva upp till vad andra tror om dig...

ja du vet säkert hur listan fortsätter. Jag fattar bara inte hur världen är funtad. Jag ska liksom bygga en grund och fortsätta hålla den stadig i iaf 60 år till liksom.. Sedan ska jag uppfylla mina drömmar..sedan ska jag liksom finnas där för andra och finnas till för företag osv. Mitt liv innefattar liksom aldrig bara mig. Det innefattar ju alla omkring. För att inte tala om situationer som dyker upp i ens liv som du säkert aldrig hade räknat med. Det tar energi att lösa stora som små problem vare sig det är på jobbet, relation, vänner och främlingar osv osv.

For real, ingen kan väl påstå att dom aldrig någonsin kommer behöva en vilodag eller en återhämtningsdag på 60år? Då är du fan superman alltså. Men det känns lite som om det är liksom den äldre genrationen som är för STOLT för att erkänna. "På min tid ..bla bla blaa.." ..Och jag känner bah: Okej, okej men nu lever vi i miiiin tid,

caapish?







Miss Zeta Jones lookalike




bild hittad på google

Chatrine Zeta jones till vänster och hennes lookalike till höger. Ja med lite smink och kanske ett leende så skulle kvinnan till höger vara väldigt lik Miss Zeta Jones :)

Don´t ya think?






Vill haaa!!!



Jag vill.. måste ha våfflor inom kort!
Asså, jag har tänkt på våfflor i två veckors tid snart! grädden..sylten..ååh! Detta måste jag se till att fixa nu nu nu nu nuuuuuuuuuuuuu. Någon annan som vill äta med mig? Eller bara titta på kanske?





That´s true



Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med,
utan att hitta den man vill vakna upp tillsammans med.
Det handlar heller inte om vem man vill leva livet tillsammans med,
utan att hitta den man inte kan leva utan.
För i världen är du bara någon,
men för någon är du hela världen...






Nya tag!




Japp, då försöker vi igen då!
Ny-vilad
Äta lite nu och stuttsa ner till gymmet :)




piss söndag

Bläääääääääää fy fan..

Har varit så jävla peppad hela dagen att få gå på gymmet och vad händer?
Joo när jag väl kommer dit så blir man illamående och tappade all pepp. Jag satt och tittade på när grabbarna körde istället. Dom är go dom.. Sedan fick jag lite protinpulver av robban, så efter ett tag vart man piggare, men fortfarande lika opepp. Så efter tappra försök gav jag mig och gick hem. Nu ligger man nerbäddad och ynklig som en hundvalp.. Det suger ju pung.

Tänk om man alltid kunna vara på topp.




Heart cold as ice




Be strong
hold on
another day will rise





Another day will rise



Gooooooooood morgon!



Jag har nyss kommit hem från jobbet, ska nu byta om och sedan bocka av allt som ska göras idag. Vän, tvätt och gym! Fan, jag tycker att jag gör mycket på dagarna nu endå, iaf denna vecka har det alltid varit något att göra. Men jag gillart! :D

Vi hörs alla sömntutor!





Just nu





Musik
springa mellan dator, smink och kläder
Sen god mat på Daltons
Bio





Bilder från Tacokvällen

Kastar upp några få bilder från tacokvällen i fredags med brudarna :)
Synd att jag behövde åka hem lite tidigare än de andra bara, hade mega mysigt!




Här är jag påväg till brudarna ;D




tacos för tre, djävulst gott vare!




haha Pebb på det här bilden vettu ;D



Sedan kom det två snyggingar till :)



Här gömmer sig alla för kameran.. Förutom matilda som jag inte
riktigt vet alls vad hon gör =P haha




Middag med Familjen!



Sminkad och klar!
Ska ut och äta med familjen nu :)







vanliga frågor om Ps.

Jag tänkte att jag tar mig i tid nu att svara på vanliga frågor som jag fått i bloggen ang photoshop och vilket program jag använder osv.. :D



Vad har du för photoshop?

Jag har tidigare haft Photoshop 7.0
, vilket inte var den senaste versionen. Men de flesta bilder i min blogg är skapad i det programet, och det tyckte jag funka bra. Om man bara vill ha ps att fixa lite bilder ibland, så funkar det versionen kanon.

 




Nu har jag lyckligtvis fått Photoshop cs 4 (svensk) jag har inte riktigt hunnit testa alla nya funktioner ännu, men det ser lovade ut! I just looove photoshop.. Det är väl ett program som passar dig som är mer intresserad av att "jobba" i photoshop, skapa det där lilla extra kanske :)





Hur fick du tag på det?
Jag är vanligtvis sämst på datorer, men många tror att jag är bättre eftersom jag är duktig i photoshop. Men så är inte fallet. Jag har haft turen att först fått programmet på min dator via en vän som hade det på cd-skiva. Den senaste versionen var det en vänlig själ som fixade till min dator utan att jag egentligen visste om det =) Jag vet dock att det finns gratis versioner att få tag på, fråga någon som du vet är duktig på datorer/webb om dom kan hjälpa dig att ladda ner. 




Hur har du lärt dig? 
Jag gick teknik-design i skolan, men det var inte mycket vi fick lära oss om photoshop inte. Jag visste inte ens vad det var för något när jag började gymnasiet första året. Sedan bestämde jag mig för att bli bäst på det! Och jag har suttit nästan varje dag (då jag haft tillgång till photoshop) i skolan och blivit självlärd faktiskt.





Det du bör tänka på..
Om du vill bli duktig i ps, så måste du ha Tåldamod. Kreaktivt tänkande. Logik och du ska brinna för det!
Om du inte har tålamod att lära dig, hur ska det då kunna hända något med bilden?
Kreaktiv måste du vara för att komma på olika lösningar till bilden, att kunna se lite detaljer för att skapa helhet.
Att ha logiskt tänkande när det kommer till att "skapa en illusion" tex vart man lägger skuggor och ljus för att det ska ändra form osv. Och helst ska du ju brinna för det..för om du gör det, så kommer tålamodet med de..




Har du gått kurs?
Nej, jag är mest självlärd som sagt, men däremot skulle jag vilja gå en kurs och lära mig meeeer!






Vart får du alla ideér ifrån?
Jag är en drömmare ;) Jag vill skapa en värld bortom vad verkligheten är, få mig själv och andra att drömma lite mer..







Gör du blogg/webbdesign?
Nej, jag är inte sååå duktig på det. Det finns andra som är bättre. Men annars så har jag kunna hjälpt några förr, men nu har jag sagt ifrån mig det. Det blir för mycket gratisjobb åt lite för många personer.














Grymma dagar!


Schteeek


Det vart 3 timmar på gymmet idag. Jag får ju typ ADHD efter träning. Jag blir bara mer taggad och full av energi, boxas på folk och är allmänt jobbigt pigg. De flesta andra känner sig nöjd..men ne inte jag. Aja iaf, nu vare inte det jag skulle blogga om. Jag tänkte faktiskt bara berätta att jag har 3 grymma dagar framför mig!

Imorgon Torsdag, så har jag bestämt mig för att skippa benpasset på gymmet och äta taco med tha gang! Alla tjejorna som man allt för sällan träffar nu för tiden. Det blir grymt mysigt :)

Fredag så ska hela familjen ut och äta! :D *gillar*

Lördag - Middag ute med vänner sen bio !


Sedan ska jag klämma in lite gym-tid dessa dagar också. Pebb are you with me när jag säger att vi gymma i helgen?! ;D






Gymmet nu!



Förra veckan vart det 6 timmar på gymmet. Får se hur många timmarna jag skrapar ihop denna vecka. Har bestämt mig för att träna varannan dag. Jag kör ca 2 timmar åt gången för att jag tycker det är lovley! Vi ses på Etic !


Leona Lewis lookalike?




Tycker jag påminner lite om Leona Lewis på den här bilden?
Eller är det bara jag som tycker de? :P




Grown ups







Igår, Söndag, så vart Sandra och jag bjuden på bio! Vi hade ont om tid att bestämma oss för en film så vi chansade på Grown ups. Vi sprang in på Ica och sprang sedan ut igen. När vi väl skulle sätta oss i salong 3 så satt det TVÅ stycken personer där...sedan kom inga fler haha! Så vi var hela 4 pers, vilket jag tyckte va underbart! Inga påsar som prasslade (förutom min). Inge prat och folk som ska tränga sig förbi. Och fort gick det att komma ut när filmen var slut! Perfekt :)

Filmen var helt okej, rolig och innehöll många ansikten som man kände igen, men det var väl ingen film som jag skulle rekommendera andra att se på bio direkt. Nje det var mer en hemmafilm :) Det var väl en av de trevligare söndagar som jag varit med om faktiskt.









Sett framtiden..



haha va sjukt ;P
Läste just i pebbs blogg..hon drömde att det visst skulle vara halloweenpartey hos tilda och perka..och då ska jag säga dig pebb att jag tänkte faktiskt samma sak =D haha




Ström genom armen!



Asså den här killen skrattar jag ihjäl mig åt! Jag har sett videon en gång förut för länge sedan och nu 1 år senare så kommer jag och tänka på den..hmm varför gjorde jag de föresten? Jag måste ju bara kasta upp den här på bloggen och dela med mig av detta till er som inte hitills sett detta. Killen ska testa äta samtidigt som han får ström genom armen och jag kan säga att det ser ganska så roligt ut ;)

 

 


Världens bästa S..



Ja här på bild ser vi världens bästa Sandra!
Go jäntan kom hem till mig och såg vilket stök som jag levde i. Hon stod inte ut med den synen haha. Sedan kom order efter order från bossen och slutligen var min lägenhet städad. Vi lyckades ordna en plats åt min micro, torka golv, dammsuga, rensa osv osv. Fint vart det iaf. Dessvärre fick min tropiska tavla åka ner från väggen. Den passar inte alls in o köket och jag får nog börja släppa idén om att anpassa mitt kök efter en tavla.. Shit happens!
Nåja, nu kan både jag och sandra sova gott om nätterna haha!

(jag har stökigt pga renoveringen i vardagsrummet) Men Sandra sa att det inte var en bra ursäkt, utan tyckte att resten av lägenheten endå kunde vara städad.. hehe ;)


Tack gumman för hjälpen var väl allt jag ville säga med det här inläggen egentligen! :) 




 

RSS 2.0