bröst & rumpa på 1:a plats


Aftonbladet



The Secret



wow...

Här är ca 20 minuter av den film som jag o mamma har beställt. Om hur man kan förändra livet med bara tankens kraft! ...Av att bara ha sett detta klipp ovan får en att ändra tanken direkt! Sjukt bra!

Ni måste titta !
(dom börjar prata först ca 2,44 minuter in i klippet)

Om 60år, vad ångrar du då?




Gör det DU vill
.
Jag är en sån där "ångest-människa". Har ångest inför att ha ångest! haha.. Men jag vet att det är inte bara jag som är sån, utan även några av dom som säkert läser detta just nu. Unna dig själv att känna frihet! Att det är okej att göra mer eller mindre det man vill.  DU ska inte känna ångest för att du spenderade pengar på en dyr tröja eller att du åt lite för mycket skräpmat i helgen eller att du valde höger istället för vänster ungefär. Alla val leder till något, även om du inte själv kan se det. Tex. Att du kanske stanna hemma från gymmet en dag och glor på ett tv-program som i slutänden gav dig ett wakeupcall/inspiration? Vem vet den inspirationen sin i sin tur leder?   







Jag brukar ofta föreställa mig framtiden 60 år framöver. Iaf jag slappar på soffan en HEL dag och äter skräpmat idag (det skulle ge mig ångest för stunden).. men kommer jag verkligen tycka att det var så fruktansvärt dåligt val om 60år? ..nej.. Då kommer det vara tvärtom..Du kommer önska att du gjorde fler misstag. Du kommer önska att du njöt mer och gjorde saker som du drömt om. Du kommer tycka att du var töntig som klagade över din kropp och utseende Och inse att du nog faktiskt var bra, perfekt , jaa..ditt bästa jag som baaara du kan vara.











Gör To-do-listan KORT!



Från o med idag ska jag testa en ny idé. Idag kom jag nämligen på en tanke för att hjälpa mig själv att faktiskt få saker gjorda. För i mitt huvud finns det annars 1000tals olika Tankar/projekt/saker att ta itu med. Man har sedan ingen aning om vart man ska börja eftersom det blir så överväldigat. Det blir för mycket så det slutar oftast med..att man inte gör nånting.

Men från o med nu ska jag försöka att endast sätta upp 1-2 saker på dagens To-do-list. Oddsen ökar ganska stort att dom få sakerna faktiskt blir gjorda.

Som idag när jag kom hem från jobbet..Min lägenhet är rätt stökig nu efter att det har både tapetserats och inhandlats möbler i veckan. Så det är kartonger, burkar, säckar och damm överallt (+ mitt eget stök). Man blir ju gråt färdig.. Vill inte börja någonstanns för man orkar inte.

Men så tänkte jag så här idag: Okej Nina, du behöver baaaara ta bort den där handuken som ligger där. Börja med det.

Och det var kanske den bästa metod jag kommit på till mig själv! För handuken den försvann genast! Sedan bestämmer man sig för ett nytt föremål som ska städas bort. Man både tillåter sig själv att sluta stressa samtidigt som man lurar sig till att orka. Vem orkar ta tag i tusentals saker samma dag? Bättre att göra en sak om dagen än att fundera på alla tusen osså gör man ingenting alls istället :)










Ser du vilken målning detta efterliknar?



Skulle först göra en enkel redigering på denna bild..men så vart jag så inspirerad att göra om den helt, eftersom jag tycker att positionen på Sandra påminner om en kvinna på en målning. Kan ni se vilken målning jag menar? :)

Detta är iaf dagens version av den målningen på Naijson-style ;D






2 saker att se framemot iaf :)

Ja.. jag vet egentligen inte om det blåser en med- eller motvind på mig just nu. Snarare en tornado som kastar runt vardagen. Jag bor i en helvetes lägenhet som bara vart till besvär sedan jag flyttat in. Men så nu dyker andra bra saker upp som gör att man kan njuta lite av livet ändå.

Nu har jag äääääntligen fått möbler till balkongen (ska bara orka skruva ihop skiten!)
ääääntligen nya tapeter på väggarna.. har ju bara tagit 1 år.
Har två jobb (som är bra!) men det kommer ta knäcken på mig i juli då de blir 12 timmars i princip varje dag..

Imorgon blir det iaf nice, efter jobbet blire hem och fixa till sig för att sedan tillsammans med grannen förfesta lite på innergården och sedan fortsätta med buss ut mot tynderö på räkfrossa :) Leeedig hela helgen!
Sedan jobbar jag 2 dagar för att sedan åka till GOTLAND i nästan 1 vecka!

Detta kan ju bli hur bra som helst känner jag :) Jag behöver det, annars kommer jag inte orka med denna sommar utan en enda dags semester..


Läängtar till gotland som fan nu! Grilla, skåla, sola, skratta, slappa :)





My heart is refusing me



Ääääälskar denna version!


Fail !



Min plan som jag började smida på igårkväll sket sig direkt. Klockan 23 skulle jag ju vara i säng var det tänkt. Men jag är så rastlös att det funkar ju inte! Och hur glad tror ni jag blev när min granne ringde nu och undra iaf jag skulle med ut o åka bil?

Så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär glad :D

haha



Det börjar ikväll !

SÅ!
Då ska fröken göra ett försök i att gå skapa rutin i vardagen. Därmed , från o med ikväll börja lägga mig tidigare än klockan 1. Så ska lägga mig efter detta inlägg faktiskt. Imorgon ska jag försöka vara i säng.. kl.. 23.00 ? Beror lite på liksom ;D Hade ju en period då jag faktiskt gick o la mig klockan halv 10 på kvällarna !! Den perioden varade i kanske högst 2 månader. Sedan vart det senare och senare. Och nu är jag där igen.

Men ska som sagt sakta med säkert försöka skapa en bättre rutin.

..igen..

 

Petras kvinnliga & manliga halva

haha här har vi fått fram Petras Kvinnliga och Manliga halva genom att ta halva ansiktet och göra det spegelvänt.









Nattsvart attack


Uff nånting läskigt som händer nu.
Alla ni som svimmat nångång kanske kan känna igen beskrivningen av att man hinner se en svart prick som växer sig större och större tills allt har svartnat?

Jag har bara svimmat en enda gång tidigare för många år sedan och då såg jag en sån prick. Idag när jag satt hemma hos Vickan så kom den pricken, men med en hastighet av en explosion! Den kom så fort att jag skrek rakt ut utav att jag trodde jag skulle ramla av stolen! haha :P Läskigt, men kan inte låta bli att skratta åt situationen heller.


Nåja!






Gulligt ju !



(googlebild)


Tycker faktiskt att det är rätt charmigt med skelande ögon :)





Agnes - Release me




YES men ändå no..



Nackdelen med att få mer muskler på kroppen är att jag numera inte alls kommer i mina byxor! Men lika glad är jag för det! Folk tror inte på mig heller eftersom dom fortfarande tycker att jag har väldigt smala ben, men de är mer i profil som man faktiskt kan se att jag fått mer röv och fram/baksida lår. Jag ska absolut inte klaga! Jag gillar det :) Snyggt med mer form och muskler!

På den högra bilden ser man ju pinnbenen..
och idags läget (vänsterbild) kommer byxorna inte ens över röven






Var tvungen att dokumentera att jag verkligen inte kommer i mina byxor!


vänster
- dagsläget . Höger ca 1 år sedan)







haha bilden längst ner till höger så får jag inte ens upp byxorna över låren!












19.30 - 00.30



Gårdagens outfit på afterworken.

Härlig kväll de vart! :D Vi skulle mötas upp 19.30. Och 20minuter efteråt så var truppen samlad. 1 timme efter vi skulle ha träffats så kom förrätten in. DÅ var man hyffsat hungrig eftersom man oftast låter bli att äta så mkt under dagen då man vet att en dunder middag väntar! Men jag som själv jobbat inom restaurang vet hur det kan vara. Det vart iaf förrätt och en varmrätt som gick ner i magen, men inte nog med det. När chefen inte orkade äta upp all sin mat så fanns Nina på plats! haha Herregud..hungrig tjej! Sedan var det dryck, prat och skratt enda fram till tolvslaget, då bestämde vi oss för att ta en titt på staden, men kort därefter for några av oss hem :)

Inte allt för sent så kom även jag ner i sängs och är uppe i bra tid :) Hoppas det blir fler sånna här kvällar med inte allt för långa mellanrum! :D

Nu blire frukost!
Undrar om jag ska ringa och plåga någon satan som ligger bakis!?






Afterwork med jobbet



Mat på olearys med nu tillsammans med alla härliga arbetskollegor! :D

Undra vad man ska äta nudå? Sweet chili pasta eller ska man ta något annat nu när man väl blir bjuden?..






svensk Jungfru



Min första jungfru :)





Utmattad.




Dom på vårdcentralen tycker tydligen inte alls att det är nånting konstigt med att man somnar överallt. "vissa behöver mer vila än andra"..

Mjo men när den vilan övergår till att man somnar när man kör bil. Somnar sittandes på en köksstol i 2 timmar. Somnar mitt under strechingen på gymmet. På busshållplatsen. Jobbet. Somna först 5 timmar och sedan gå o lägga sig direkt för natten utan problem...?

Det är tydligen ganska normalt..





RSS 2.0