Fake it until you..



Den här bilden är ju sjukt snygg!

Photoshop skapar perfektion!

Photoshop skapar  dåligt självförtroende..

Tyvärr så är ju "bieffekten" av programet dåligt självförtroende hos många. Helst hos yngre tjejer tror jag. Många ser upp till den där reklamskylten gjord av perfektion. Många känner sig säkert mindre attraktiv när man inte har allt i perfektion själv. För hon på bilden har ju alltid porslinfin hy, vita tänder, glimmande ögon, inte ett hårstå ligger fel. Osså undra man själv om gud glömde bort en?

Ne flickor och pojkar, It´s fake. "Fake it until you make it" som dom säger. Det är synd faktiskt att många ser ner på sig själv och känner att dom aldrig kommer bli lika vacker som hon på bilden, men om ni istället tänker om då. Hon har ju sutte 3 timmar i makeup stolen och sedan genom gått ett program som tar bort varje linje och prick. Hon vaknar ju faktiskt inte upp så där varje morgon, eller hur? Dom förstorar hennes läppar, förminskar näsan, gör större ögon, längre ögon fransar, ljus hit och ljus dit..

Nu har det varit så mycket snack om sånt här förr så jag tror och hoppas att ingen längre tittar med avundsjuka på reklamskylten av perfektion (som är fake)








Kommentarer
Postat av: sara

Vilken porslins hy...fejk, fejk, fejk!

2009-09-18 @ 09:20:57
URL: http://misspinklady.blogg.se/
Postat av: Cecilia ahadi

Fast alltså .. Hon heter Aishwariya rai. Sök på henne i google eller youtube. Vad ni vill. Hon är vacker i verkligheten också. Så du skulle nog haft gett typ kate moss som ett exempel på hur dom fake'ar det för Aishwariya är perfekt i verkligheten också.

2009-09-19 @ 17:40:13
URL: http://ahadiii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0