bloggdesign kodning

Woho! Känner mig grym nu! För det är som så att jag är faktiskt inte så duktig på kodning, men det blir lättare och lättare för varje gång som man håller på. Och faktiskt är det inte så svårt som man vill tro. Men det är väldigt förvirrande i början, för det enda man ser är <a></a> bold"12"; url:"http://" header, body ..osv osv.. Men när man förstår vad grejerna står för så är det mycket lättare!

Av någon anledning så har profilbilden inte kunna laddas upp, varken på min och många andras bloggar! Så jag känner mig super nöjd att jag tillslut lyckats hitta en lösning på det hela. Och för att bespara er att ta hjälp av någon annan eller för att ni ska slippa leta till lösningen så delar jag nu med mig av den! För jag skulle blivit supernöjd om någon annan gjort det!

HÄR länkar jag till sidan, där ni kan hitta allt annat om bloggdesign också!

Annars om ni vill ha snabbt svar på problemet med Profilbilden så ska ni göra som detta!



NÄR DU SKA DESIGNA, GÅ IN PÅ KODMALLAR OCH LETA UPP DETTA:



<div id="profile">
 <tag:profile>
  <tag:if test="${ProfileExists == 'true'}">
   <h4>Om</h4>
   <a href="${AppUrl}index.bd?fa=pf.view&amp;pf_id=${ProfileID}"><img class="thumbnail" src="${AppUrl}shared/img/profiles/${ProfileImage}" alt="Min profilbild" /></a>
   <p><a href="${AppUrl}index.bd?fa=pf.view&amp;pf_id=${ProfileID}"><span style="font-weight:bold"> ${ProfileName}</span></a></p>
  </tag:if>
 </tag:profile>
  </div>

 <div class="nav">



Och alldeles under <div class="nav"> klistra in din länkade bild!
Du måste alltså ladda upp en bild först, sedan kopiera dess andress:




sedan ska det alltså se ut så här

  <div class="nav">
<img class="image" src="
https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/955480/images/2009/ninagradin_50757666.jpg"</div>


Hängde du med? :)


Jag tror att jag förvirrat många med detta, men den som själv har kodat lite kommer nog lösa detta. Men om du absolut inte förstått så säg till , så tar jag mig i tid och gör en MYCKET bättre beskrivning på detta! Med bilder som visar exakt vad du ska göra. Annars om du inte ha tid att vänta så hänvisar jag dig till http://www.designadinblogg.se/. Eller Hjälpforum så kan du leta själv :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0