My friend, it´s time..

If you wanna make the world to a better place,
take a look at yourself and make that change.


Livet är ibland grymt emot dig för att du ska kunna välja att må bra

För att du ska kunna ta ett litet beslut mot en stor förändring, så tror jag att livet ibland måste ta en markant vändning.  Det är ju först när du insett att du behöver förändras som du lyckats insett något om dig själv, eller hur? Livet måste nog vara grymt tungt ibland. Det är först då som livet också ger dig en valmöjlighet...en valmöjlighet till att kunna bli lycklig.

För om livet hela tiden skulle vara "okej" så är det alldeles för bekvämt för att man skulle behöva göra en förändring, yes? Det är när man inte längre står ut i en situation som du börjar inse mer och mer att du inte längre vill vara där. Och när man inte längre vill befinna sig på en plats i livet, vad gör man då? Jo man letar en väg därifrån. Misstaget många gör dock, är att dom väljer en väg i panik. Och när man sedan ska försöka dämpa sin panik så gräver man oftast en större grop till att vara olycklig. Man väljer att umgås med fel typer av människor, man låter sig utnyttjas, kanske är det så att man försöker dränka sina sorger? Tar till missbruk av olika former, mat, träning, sex, droger..

Fråga dig själv i sådana stunder, är det här den rätta vägen för mig att gå? Är det den här vägen jag vill gå?Om du svarar nej på den frågan, så måste du ställa dig själv en ny fråga... Vilken väg skulle jag vilja gå, hur ser den vägen ut och vad innefattar den?

Om du ofta ställer frågor till dig själv så har du oftast svaren, och oftast de rätta svaren. Du måste bara ställa de rätta frågorna till dig själv. Börja göra det så ska du få se att du snart lär dig se på saker med nya ögon. Du kommer ändra ditt mönster när det gäller att göra val som påverkar ditt liv.


Alla vill vi vara lyckliga. Se till att ta den vägen som gör dig lycklig också! 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0