Etic




Efter en heldag med Sandra så avslutade vi våran kväll hos Jens där vi blev bjuden på go fika! Från fika till att prata träning så kom vi överens om att börja träna på gym! Jens hade en idé om att vi skulle tävla om vem som bygger muskler snabbast..men njaa..om det skulle bli jag så kan det ju bli pinsamt för Jesseboy ;) Så vi slutade genast prata om det ämnet. Men det blir absolut roligt att få börja träna igen måste jag säga, många som har börjat hålla till på Etic :) Vi ska bli de nya Hulkarna utan den gröna färgen! Kortet har köpts idag. Imorgon börjar träningen!

Vi ses där gott folk, det är där ni kommer hitta mig och Jens numera typ..


Kommentarer
Postat av: C

Härligt ;) Ses vi där ikväll då?

2010-09-27 @ 16:43:22
Postat av: Kamilla

Det är rätta takten!! Kör hårt!!

2010-09-28 @ 09:14:40
URL: http://kamillaveronica.blogg.se/
Postat av: Kamilla

Nej, tränade på friskis förut. Men nu tar plugg och andra fritidsintressen upp för mycket tid. :/ Springer ett varv på morgonen istället. Trivs du bra på etic? Många man känner som tränar där! Allt bra annars då? Du verkar vara grym på photoshop du! Jag har bara hållit på ett par veckor.. men hoppas att det tar sig. Men det är sjukt kul att hålla på! Dock är det beroendeframkallande! ;-)

2010-09-29 @ 06:58:53
URL: http://kamillaveronica.blogg.se/
Postat av: Kamilla igen!

Den röda jackan var inte så snygg i verkligheten! Du missar inget! Däremot fanns det en snygg svart på Veromoda av alla ställen. Massa fickor, bra kvalitet och hur varm och mysig som helst!

2010-09-29 @ 07:00:42
URL: http://kamillaveronica.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0