personutveckling. Börja nu!



Det här med att må bra måste man träna sig till precis som allt annat.

Man har lärt sig under alla dessa år i livet att tänka och reagera på ett visst sätt. Att tänka efter ett visst mönster. Så att sitta och säga om sig sjäv att man "vet" att man skulle behöva arbeta med sitt inre men gör det aldrig?? Det är ju som att hoppas på att bli en bodybuilder medans man bara sitter på arslet och blir fet.

Personligutveckling är för det första att inse att man behöver förändras. Det är faktiskt första steget på en personligutveckling. Om man aldrig inser att en förändring behövs, så sker den ju aldrig. Steg två är att faktiskt skapa den förändring som man insett att man behöver.

Tex om man är väldigt dålig på att hålla ögonkontakt, så kan man börja där med att träna sig till att bli lite bättre på det. Att arbeta med det som man har svårt med helt enkelt osv. Kom ihåg att man kan inte förvänta sig att en förändring sker över en natt heller. Och det är inte alltid lätt att arbeta med sitt inre, då man måste inse vissa mindre bra sidor hos sig själv som man kanske borde ändra på.

Istället för att nu veta att du behöver en förändring för att få ett bättre mående. Sitt för faaaaaaaan inte och vänta på att det bara händer en dag att du vaknar upp och har ett bra självförtroende och allt sånt shit. Det händer inte. JOBBA för det! Precis som du för göra med allt annat.


För er som nu är lat och inte orkat ta reda på vad ni ska börja med, så tänkte jag rekommendera er att leta rätt på en video som heter Jag AB. Grymt bra föreläsning som får dig att tänka och inse fakta om dig själv.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0